Ilk önce allah la ilişkisini önemsedim. Allah korkusu olmasını önemsedim. Çok şükür benden bile daha titizdir bu konularda :)
Okuyan biri olması benim için önemliydi. Kitap okumalı gündemi takip etmeli akıl fikir sahibi olmalıydı. Buda tamamdı :)
Çevresinde sevilen sayılan biri olmasi. Bu konuda da zaten çevreden vesileyle oldu. Iyi bir çevresi vardı.
Ailesiyle ailem uyumlu olması önemliydi. Biz de buda eğitim seviyesi uymasa da insanlık açısından gayet uyumluyduk.
Eşimin iyi bir kariyerinin olmasını önemsiyordum. Iyi bir lisans eğitimi ve yuksek lisans önemliydi benim için. Bu konuda esim zerre iyi değildi :)) üni.mezunu ama çok iyi bir üni değil. Yine de bölümü fena değildi.
Iyi bir isinin olması önemliydi. Çok şükür idare edebilirdik. Asla maaşını sormadim. Babamda sormadı. Bir aileyi gecindirebilir misin denildi ona. O da evet dedi. Çok şükür diyorum :)
Birde benim uzun boylu geniş omuzlu takıntım vardı. Esim gayet dis görünüşü hoş tiptir.
4 de 3u buluyorsam kritere gore o adam tamamdır :) ben buldum. 20 günde şak diye de evlendim

çok da şükür mutluyuz.
Darısı bekarların başına