- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
Ben ilk așık olduğum adam ile evlendim ve 13 senedir de hala aynı așk devam ediyor canım,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olarak aklımdaki sorular. Bende aşık olma ihtimalim olduğunu düşünmediğim için cevapları merakla bekliyorum.hepinizin cevaplarını okudum özet geçerek genelleyecek olursam
1- Ailesiyle anlaşamazsan evlenme.
2- çokta aşık olmana gerek yok her çift problem yaşar.
3- aşık olmak yerine karakter uyumu ve maddiyat daha ağır basmalı.
peki çokta aşık olmayan arkadaşlara soruyorum bazen size batmıyo mu ya bazı hareketleri ? hani deli gibi aşık olduğum biriyle evlenseydim şu davranışını tolere edebilirdim dediğiniz şeyler oluyor mu ? bir de çocuk yapma mevzusu. çok aşık olmadığım birinden çocuk yapma isteği nasıl geliyor ki? zamanı geldi çocuk yapayım bari gibi mi oluyor.
sevdiğini alamamış içli bir kız olarak bunları bilmem gerekiyordaha doğrusu bir daha aşık olabileceğime ihtimal vermiyorum. kimse çok deli gibi aşık olarak evlenmiyor çevremde. sadece nasıl yaptıklarını merak ediyorumm.
valla sevdiğinle bile problem çıkıyor. sevsen bile nefret edebilirsin helede sevmiyorsan tekmeyi atarsın 1 yıl sonra. evlilik kolay değil. sevmeden evlilik olmaz. mantık evliliğine ben karşıyım. parası olsun pulu olsun... eşin ve ailesi kusura bakmayında ağzına etsin sonrada mantık evliliği. he mantık evliliği diye yola çıkarsın niaşn felan derken seversin taamam. ama para pul kariyer deyip hop atladın evliliğe 1 yıl veriyorum sadece. birde bunların hepsi boş. bazıları demiş daha nişanlıyım ama şuyu çok iyi ailsei melek vs.hepinizin cevaplarını okudum özet geçerek genelleyecek olursam
peki çokta aşık olmayan arkadaşlara soruyorum bazen size batmıyo mu ya bazı hareketleri ? hani deli gibi aşık olduğum biriyle evlenseydim şu davranışını tolere edebilirdim dediğiniz şeyler oluyor mu ? bir de çocuk yapma mevzusu. çok aşık olmadığım birinden çocuk yapma isteği nasıl geliyor ki? zamanı geldi çocuk yapayım bari gibi mi oluyor.
sevdiğini alamamış içli bir kız olarak bunları bilmem gerekiyordaha doğrusu bir daha aşık olabileceğime ihtimal vermiyorum. kimse çok deli gibi aşık olarak evlenmiyor çevremde. sadece nasıl yaptıklarını merak ediyorumm.
Merhabalar;
Sevgisiz asksiz evlilik cok zor. Esinize bakarken yureginizin isindigini hisstmelisiniz. Anahtar kapida dondugunde kalbiniz heyecanli tiklamali :) onun sevinecegini dusunerek bir sey yapmanin tadi bambaskadir.
Onun sizi sevmesi ayrica cok onemli. Sizi seven bir adam size oyle seyler hissettirir ki iste bu dersiniz.. Icinizden bir yerlerden bir ses bagira bagira onun ismini soyler..
Tek basina sevgi de yetmez saygi ve sadakat yoksa.. Sevgi Saygi Sadakat bu 3 S olmali iliskide olmazsa olmaz derdi teyzem cok dogru :)
Bunlardan biri bile eksikse zaten evliligin e sini bile anmayin. Geri kalan her sey kisiye gore degisir. Once siz kendiniz icin onemli degerlerin farkina varin. Sizin olmazsa olmazlariniz nedir? Din, siyasi ,gorus ,kariyer, mali durum, maas, zenginlik, anlayis, hosgoru, fedakarlik, ebeveynlik niteligi, caliskanligi, ailelerin uyumu, egitim durumu, ofke kontrolu, iletisim, empati niteligi, sosyalligi, sakinligi.... Bu liste uzaaar gider. Siz kendinizdeki tabiri caizse bam tellerinizi bulup karsinizdaki insan bu tellere basar mi basmaz mi ona bakmalisiniz.
Kucuk bir ornek nisanliyken tanimak icin ozellikle damarina basin hoslanmadigi bir sey yapin sizin icin onemli oldugunu vurgulayin ve izleyin tepkisini bakalim ne kadar ofke kontrolu var? Ne kadar kendi hoslanmasa da sizin onem verdiginiz biseye nasil yaklasimlarda bulunuyor?
Akilci olun, sevgi dolu olun, guclu olun!
sevgiler :)
hepinizin cevaplarını okudum özet geçerek genelleyecek olursam
ne güzel özetlemişsiniz konuyu ve ne kadar önemli yazdıklarınızMerhabalar;
Sevgisiz asksiz evlilik cok zor. Esinize bakarken yureginizin isindigini hisstmelisiniz. Anahtar kapida dondugunde kalbiniz heyecanli tiklamali :) onun sevinecegini dusunerek bir sey yapmanin tadi bambaskadir.
Onun sizi sevmesi ayrica cok onemli. Sizi seven bir adam size oyle seyler hissettirir ki iste bu dersiniz.. Icinizden bir yerlerden bir ses bagira bagira onun ismini soyler..
Tek basina sevgi de yetmez saygi ve sadakat yoksa.. Sevgi Saygi Sadakat bu 3 S olmali iliskide olmazsa olmaz derdi teyzem cok dogru :)
Bunlardan biri bile eksikse zaten evliligin e sini bile anmayin. Geri kalan her sey kisiye gore degisir. Once siz kendiniz icin onemli degerlerin farkina varin. Sizin olmazsa olmazlariniz nedir? Din, siyasi ,gorus ,kariyer, mali durum, maas, zenginlik, anlayis, hosgoru, fedakarlik, ebeveynlik niteligi, caliskanligi, ailelerin uyumu, egitim durumu, ofke kontrolu, iletisim, empati niteligi, sosyalligi, sakinligi.... Bu liste uzaaar gider. Siz kendinizdeki tabiri caizse bam tellerinizi bulup karsinizdaki insan bu tellere basar mi basmaz mi ona bakmalisiniz.
Kucuk bir ornek nisanliyken tanimak icin ozellikle damarina basin hoslanmadigi bir sey yapin sizin icin onemli oldugunu vurgulayin ve izleyin tepkisini bakalim ne kadar ofke kontrolu var? Ne kadar kendi hoslanmasa da sizin onem verdiginiz biseye nasil yaklasimlarda bulunuyor?
Akilci olun, sevgi dolu olun, guclu olun!
sevgiler :)
çok tatlısınız uzmanlar yüzde 40 uyum varsa evlenin diyorlar. sanırım biz aşırı beklentiye girdiğimiz için evlenemiyoruzbu maddelendirmeleri yapıp evlendim ...
- tipi tamamdır ne çok yakışıklı ne yüzüne bakılmayacak gibi
- huyu alttan aldım mı sözümü dinletebilirim
- çapkınlık(hımm bu beni biraz zorlayabilir)
- iş durumlarımız aynı, maaşlar birbirine yakın(kendi, yağımızla kavruluruz)
- parama karışmayacak bu da süper
- hımm baba olur mu (neyse bebekle onu da büyütürüz)