- 22 Mart 2019
- 690
- 1.072
- 18
- 51
- Konu Sahibi pardon_ama
mesleğine, mezuniyet seviyesine göremi evleniyorsunuz, yoksa aşık olmak yeterlimi diyorsunuz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ikisimesleğine, mezuniyet seviyesine göremi evleniyorsunuz, yoksa aşık olmak yeterlimi diyorsunuz...
bu kompleksi birazda kadınmı hissttiriyor acaba, farkında olmadan yani...Bence davul bile dengi dengine olmalı.. Ben bunu yapmadım şu an boşanma aşamasındayım.. Olmuyor yani, hiç bir sorun olmasa da karşıdaki aşağılık kompleksine girip hayatı zindan ediyor..
Hayır erkek bu durumda havadan nem kapıyor, en ufak bir şeyi oraya çekiyorbu kompleksi birazda kadınmı hissttiriyor acaba, farkında olmadan yani...
Mezuniyet seviyesi derkenmesleğine, mezuniyet seviyesine göremi evleniyorsunuz, yoksa aşık olmak yeterlimi diyorsunuz...
Atalarımız davul bile dengi dengine çalar demiş ...mesleğine, mezuniyet seviyesine göremi evleniyorsunuz, yoksa aşık olmak yeterlimi diyorsunuz...
herHer ikisi
şöyle diyelim biri üniversite mezunu, diğeri lise terk gibi...Mezuniyet seviyesi derken
Diploma notuna bakmıyoruz ama denklik önemli tabiiki.
Mantık evliliği yapmalısın. Mantıktan kastım işi ticarete dökmek değil(meslek, ev, araba vs.)mesleğine, mezuniyet seviyesine göremi evleniyorsunuz, yoksa aşık olmak yeterlimi diyorsunuz...
Hayır erkek bu durumda havadan nem kapıyor, en ufak bir şeyi oraya çekiyor
Kım ne derse desin bence denklik çok çok önemli.her
şöyle diyelim biri üniversite mezunu, diğeri lise terk gibi...
Yarıda bıraktığın için sorun yaşamamışsın. Denemek için devam etmek istiyorum de bak nasıl tepki veriyor. Tepkisine göre sorun olup olmadığını anlarsın.Bnce karsinizdaki kisiyle alakali bnm esim esnaf lisemezunu bn uniyi yarida birakip evlendim. Bir sorun yasamadik.