Evlenirsek şiddet görürmüyüm çok merak ediyorum...

bengubadeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
20
0
36
Sinop
Kimseye söyleyemedim bunu.Bir erkek arkadaşım var iyi olunca iyi ama kötü olunca çok fena.adea sinir küpüne dönüyor.burada da mutsuz evlilikler ile ilgili yazılar okudum dayak mezusu geçen mesajlar vardı.Bende ilişkim boyunca ara ara hırpalandım acı ve üzücü şeyler yaşandı.Söylemeliyim ki dayak mevzusu da oldu sayılır.Ben her defasında bitirme kararı aldım ama bir daha yapmayacağım diyerek tekrar devam ettim ilişkimize.Daha sonraları dayak olmadı ama sözlerle hakaret etmeler oldu çünkü sinirini başka türlü çıkaramıyordu.Onun ailesiyle tanışıyorum hemde hemen hemen hepsiyle benim ailem de çoğu biliyor ciddi bir ilişki düşünüyoruz.Acaba evlenirsek dayak olur mu ÇOK MERAK EDİYORUM?? Ona göre hayatımda karar almak istiyorum.bu konuyu anneme anlatsam zaten direk ayrılmamızı isteyecektir.Lütfen yardım edin kızlar..

evlenince de birtek dayakla kalmaz.
insanın ruhunda derin yaralar açan şeyler duymak ister misiniz evlilik hayatınız boyunca ?
sevgiliyken bunu yapan evlenince neler yapar
yol yakınken vazgeçin derim.
sevgi, aşk bir yere kadar mutsuz olduktan sonra bi ilişki içinde olmanın anlamı nedir ki ?

Olmuş bile neyi merak ediyorsun ben de onu anlamıyorum yani..

merak edilecek bir şey yok, gün gibi ortada değil mi?
elbette şiddet uygulayacak hatta dozunu arttıracak...
böyle olmamasını gönülden dilemekle birlikte aksi olmayacağından da eminim..

ısrar etmiyorum.sadece insanın sevdiği birinden vazgeçmesi öyle hemen kolay değil.ileride değişebilir mi onu merak ediyorum.çünkü artık şiddet yok aramızda ara ara hakaretler oluyor.böyle bir şey yaşayanlar var mı yada işte fikirlerini söylemek isteyen arkadaşlar..Lütfen..

dayak ne ya hemde çıkarken evliyken neler yapar düşünemiyorum kesinlikle evliliği bu insanla düşünmemelisin sakın bunu kendine yapma......

Aslında uzun zamandır bu kişiyle evliliğin olamayacağını düşünüyorum şakayla ona da söylüyordum o çok kızıyordu.Ama aklımdan geçen ve kalbimden geçmesini istediğim şey onunla evlililiğin olmaması.Çok teşekkür ederim ilgilerinizden dolayı..

Ben bir insanın bu denli değişebileceğine inanmıyorum. Onun sana karşı duyduğu asla sevgi nolamaz, çünkü seven insan kıyabilir mi hiç kıymetlisine. Bağırırken bile korkar ne demek hırpalamak...
Bak canım insanın alışkanlıklarını bırakması kolay değil. Heleki ailelerinin de dahil edildiği bir ilişkiyi sonlandırmak daha zor. Ama yarın evlendiğinde emin ol besbeterini yaşayacaksın o zaman bitirmen çok daha zor olacak bugüne göre.

Kesinlikle değişmez bir kere. Ben inanmıyorum buna.
Hakaret eden adamla işiniz ne en başta? Bırakın dayağı falan...
Baştan yanlış olay. Hakaret eden, dayak atan adam sevilmez. Sadece olsa olsa saplantı denir sizdeki duygulara. Sevgi böyle olmaz.

Bence bu evlilik yazı tura atmak gibi bişey olur.Yazıysa döver turaysa dövmez.!!! Bence sen tez zamanda ondan kurtul sana değer vericek birini al hayatını.

canım cicim aylarında dövüyorsa cicim ayları bitince düşünmek bile istemiyorum bence yol yakınken vazgeç karşına seni seven sana değer veren senin bir damla gözyaşın için dünyayı yakacak biri kesinlikle çıkar hakkında hayırlısı ne ise o olsun

Kusur abakma arkadaşım ama gerçekler bu. Eskiden şiddet vardı şimdi yok ve yapmaz demke için evlilik hayatındakş birinin bunu söylemesi lazım. O adamla daha evlenmediniz,hayatın sorumluluklarını yüklenincxe ve sizi garanti edince bu sondan kaçamayacaksınız ne yazıkki.
Dayak atmak çocukluktan gelen negatif birikimlerin sonucudur,kendini sözle değil bilek gücüyle ifade edebiliyor demek ki. Bu da acziyettir.

Can çıkar huy çıkmaz demişler.Yolun en başındasın daha.Ömür boyu dayak yemek istemiyosan ayrıl.Biliyorum senin için ayrılmak zor kendine bi sürü bahaneler üretiyosundur muhtemelen.Ama nolursa olsun bu adam dayağa devam eder.psikiyatrik hastalıkların tamamen geçmesi imkansız gibi bişe

Durumuna üzüldüm açıkçası... Sevgilisiyken hırpalayan bir insan evliyken yapmaz diyemem. Ama karar senin umarım hayat sana düşündüğün gibi kötü anları yaşatmaz inşallah.. hayırlısı olsun seninin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…