- Konu Sahibi bengubadeee
-
Bende ilişkim boyunca ara ara hırpalandım acı ve üzücü şeyler yaşandı.Söylemeliyim ki dayak mevzusu da oldu sayılır.Ben her defasında bitirme kararı aldım ama bir daha yapmayacağım diyerek tekrar devam ettim ilişkimize.Daha sonraları dayak olmadı ama sözlerle hakaret etmeler oldu çünkü sinirini başka türlü çıkaramıyordu.
Kimseye söyleyemedim bunu.Bir erkek arkadaşım var iyi olunca iyi ama kötü olunca çok fena.adea sinir küpüne dönüyor.burada da mutsuz evlilikler ile ilgili yazılar okudum dayak mezusu geçen mesajlar vardı.Bende ilişkim boyunca ara ara hırpalandım acı ve üzücü şeyler yaşandı.Söylemeliyim ki dayak mevzusu da oldu sayılır.Ben her defasında bitirme kararı aldım ama bir daha yapmayacağım diyerek tekrar devam ettim ilişkimize.Daha sonraları dayak olmadı ama sözlerle hakaret etmeler oldu çünkü sinirini başka türlü çıkaramıyordu.Onun ailesiyle tanışıyorum hemde hemen hemen hepsiyle benim ailem de çoğu biliyor ciddi bir ilişki düşünüyoruz.Acaba evlenirsek dayak olur mu ÇOK MERAK EDİYORUM?? Ona göre hayatımda karar almak istiyorum.bu konuyu anneme anlatsam zaten direk ayrılmamızı isteyecektir.Lütfen yardım edin kızlar..
Kimseye söyleyemedim bunu.Bir erkek arkadaşım var iyi olunca iyi ama kötü olunca çok fena.adea sinir küpüne dönüyor.burada da mutsuz evlilikler ile ilgili yazılar okudum dayak mezusu geçen mesajlar vardı.Bende ilişkim boyunca ara ara hırpalandım acı ve üzücü şeyler yaşandı.Söylemeliyim ki dayak mevzusu da oldu sayılır.Ben her defasında bitirme kararı aldım ama bir daha yapmayacağım diyerek tekrar devam ettim ilişkimize.Daha sonraları dayak olmadı ama sözlerle hakaret etmeler oldu çünkü sinirini başka türlü çıkaramıyordu.Onun ailesiyle tanışıyorum hemde hemen hemen hepsiyle benim ailem de çoğu biliyor ciddi bir ilişki düşünüyoruz.Acaba evlenirsek dayak olur mu ÇOK MERAK EDİYORUM?? Ona göre hayatımda karar almak istiyorum.bu konuyu anneme anlatsam zaten direk ayrılmamızı isteyecektir.Lütfen yardım edin kızlar..
canim belki simdi dovmuyor seni bidaha yapmiycagim falan diyor ama
bana pek inandirici gelmedi simdi onda ayrilik korkusu olabilir o yuzdende yapmiycaktir.
ama evleninince bu tur insanlar 180derece degisebiliyor,
nasil olsa karim, nasil olsa artik benim diyip seni ilerde dovebilir,
benim bi arkadasim sevgilisiyle 2 sene beraberlerde o iki sene icersinde cok seyler yasadilar dayakta yedi,
a oglan ozur diledi yapmicam dedi ve daha sonra evlendiler ve su an haftada bir dayak yiyor,
hemde sebepsiz adam stress topu yapti arkadasimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?