Evlenirsen çocuğu alırım?!

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
Herkese merhaba. Gecenlerde kız kardesim, benimle ve cocugumla ilgili konu açmıştı. Çok da üzgündüm cevaplarınız ile daha iyi hissettim teşekkür ederim. Yine bir şey oldu paylaşmak istiyorum. Kısaca özetleyim sorunlu bir bosanma süreci geçirdim (şiddet sebepli ayrılık) , eşim cocukla hic ilgilenmedi, nafaka ödememek için çok uğraştı, en son vazgecmeyeceğimi anlayınca yatırmaya başladı. Ben de bu sureci cok zor atlattım, hep gönlümü yapsın diye bekledim, bir sey dese ezik gibi gönlünü yapa yapa cevaplar verdim. Bazen dayanamadim yuvam dedim. Öyle böyle atlattım geçti. Ve geçenlerde 1 yaşında çocuğunu ilk kez gördü. O aksam bir seyler yazdı tersledim sonra cevap vermedim. Bitti artık benim için. Dun aksam da birdenbire ondan mesaj geldi. Barısmak istiyor musun demiş hayır dedim. Öyleyse evlenirsen çocuğu alırım, baskasıyla buyumesine izin vermem. Hem para vercem hem cocuk baskasında olacak yok oyle dunya demiş. Senin evlenmen zerre umrumda değil, beni hiç ilgilendirmez, evlenebilirsin diye de ısrarla vurgulamış. Annesin diye velayeti alamam sanıyorsun alıyım da gör demiş. Evlenme niyetimin olmadığını söyledim. Birdenbire boyle değişmen başka biri olduğunu gösterir diyor. Bunun sizce niyeti nedir? Evlenme niyetim yok ama anlaşabileceğim biri olursa görüşürüm neden olmasın ki. Ama şimdiden huzursuz oldum

Ben bu konuyu hatırlıyorum benzer bir konuydu o galiba hatta adam bosanma sartlarına evlenincr cocugun velayetini alma sarti eklenecekti buradaki üyeler geçerliliği olmak hakim onaylamaz böyle bir madde eklenemez demisti.Eski esiniz nafaka vermemek icin dizinle barışmayı teklif etmiş sizi sevdiğinden değil. Ve kötü muameleyi ispatlayamadığı sürece cocugunuzu sizden alamaz

Kafasız bir adam işte bakti sizden umut yok vazgeçtiğini anladığı an çocukla tehdit etmeye başlıyor en zayıf hassas noktası insanin evladi.
Hic muhatap olmayın siz boşverin ne yaparsa yapsin nafakayı zoraki ödeyen evladi ile ilgilenmeyen adamadan bir cacık olmaz.

Çocuğu alamaz o nedenle. Çocuğu 4 şekilde alabilir
Sizin ağır alkol madde almanız
Her gün farklı biriyle görüşmeniz uygunsuzca
Heyet raporlu iyileşemez düzeyde psikolojik rahatsızlığınız(şizofreni gibi)
Çocuğa ağır eziyet etmeniz

Pişmanlıktan aramıştır. Ben de boşanma sürecindeyim. Herkes diyor ki ileride çok pişman olacak yalvaracak. Siz o dönemdesiniz. Tadını çıkarın bırakın sürünsün

Çocuğu alamaz o nedenle. Çocuğu 4 şekilde alabilir
Sizin ağır alkol madde almanız
Her gün farklı biriyle görüşmeniz uygunsuzca
Heyet raporlu iyileşemez düzeyde psikolojik rahatsızlığınız(şizofreni gibi)
Çocuğa ağır eziyet etmeniz

Pişmanlıktan aramıştır. Ben de boşanma sürecindeyim. Herkes diyor ki ileride çok pişman olacak yalvaracak. Siz o dönemdesiniz. Tadını çıkarın bırakın sürünsün
Bilgilendirme için teşekkür ederim çok şükür o tar özelliklere sahip değilim. Hiç pişmanlık belirtisi de göstermedi ki sen umrumda değilsin, evlenirsen çocugu alırım diye vurguladı

Kafasız bir adam işte bakti sizden umut yok vazgeçtiğini anladığı an çocukla tehdit etmeye başlıyor en zayıf hassas noktası insanin evladi.
Hic muhatap olmayın siz boşverin ne yaparsa yapsin nafakayı zoraki ödeyen evladi ile ilgilenmeyen adamadan bir cacık olmaz.
Anlamadim ki bu zamana kadar üzülen onu bekleyen taraf bendim bunu biliyordu. Hiçbir adım atmadı. Şimdi de atmıyor da evlenme ihtimalim aklına gelince babalığı tuttu

Ben bu konuyu hatırlıyorum benzer bir konuydu o galiba hatta adam bosanma sartlarına evlenincr cocugun velayetini alma sarti eklenecekti buradaki üyeler geçerliliği olmak hakim onaylamaz böyle bir madde eklenemez demisti.Eski esiniz nafaka vermemek icin dizinle barışmayı teklif etmiş sizi sevdiğinden değil. Ve kötü muameleyi ispatlayamadığı sürece cocugunuzu sizden alamaz
Evet o konuyu hatırlıyorum çok benziyor. Bu da başka bir versiyonu işte

Herkese merhaba. Gecenlerde kız kardesim, benimle ve cocugumla ilgili konu açmıştı. Çok da üzgündüm cevaplarınız ile daha iyi hissettim teşekkür ederim. Yine bir şey oldu paylaşmak istiyorum. Kısaca özetleyim sorunlu bir bosanma süreci geçirdim (şiddet sebepli ayrılık) , eşim cocukla hic ilgilenmedi, nafaka ödememek için çok uğraştı, en son vazgecmeyeceğimi anlayınca yatırmaya başladı. Ben de bu sureci cok zor atlattım, hep gönlümü yapsın diye bekledim, bir sey dese ezik gibi gönlünü yapa yapa cevaplar verdim. Bazen dayanamadim yuvam dedim. Öyle böyle atlattım geçti. Ve geçenlerde 1 yaşında çocuğunu ilk kez gördü. O aksam bir seyler yazdı tersledim sonra cevap vermedim. Bitti artık benim için. Dun aksam da birdenbire ondan mesaj geldi. Barısmak istiyor musun demiş hayır dedim. Öyleyse evlenirsen çocuğu alırım, baskasıyla buyumesine izin vermem. Hem para vercem hem cocuk baskasında olacak yok oyle dunya demiş. Senin evlenmen zerre umrumda değil, beni hiç ilgilendirmez, evlenebilirsin diye de ısrarla vurgulamış. Annesin diye velayeti alamam sanıyorsun alıyım da gör demiş. Evlenme niyetimin olmadığını söyledim. Birdenbire boyle değişmen başka biri olduğunu gösterir diyor. Bunun sizce niyeti nedir? Evlenme niyetim yok ama anlaşabileceğim biri olursa görüşürüm neden olmasın ki. Ama şimdiden huzursuz oldum
nafaka vermemek için barışmayı teklif eden siz istemeyince de başkasıyla görüştüğünüzü düşünüp kıskançlıktan kuduran birini görüyorum:işsiz:
çocuğu sizden alamaz hiç sanmıyorum, barışmak istemiyorsanız net bi tavır takının, kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Sadece sizi galeyana getirmek boşansanız bile hayatınıza hükmetmeye devam etmek için böyle davranıyor. Çünkü hasta ruhlu bir insan.
Hiç telaş etmeyin çocuğu alamaz da edemez de. Verdiği 3 kuruş nafaka ile çocuğa bakılabilir mi? O çalışırken kim bakacak bla bla bla...
Kendinizi kısıtlamayın da yaşınız daha gençtir tahmin ediyorum ki. Elbette karşınıza birileri çıkabilir de o adam da asla alamaz.

Evlenirsem paranı istemeyiz paranla mutluluklar dilerim o gün gelince diyemediniz mi?

nafaka vermemek için barışmayı teklif eden siz istemeyince de başkasıyla görüştüğünüzü düşünüp kıskançlıktan kuduran birini görüyorum:işsiz:
çocuğu sizden alamaz hiç sanmıyorum, barışmak istemiyorsanız net bi tavır takının, kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.
Yok benim için bitti artık, ama bitirene kadar da çok zorlandım geri dönmek istedim kendisi biliyor. Tam huzura kavuştum böyle söyledi

Gelirim yok çalışmama veya eğitimime devam etmeme engel olduğu için kendimi toparlamaya çalışıyorum. Toparlandığımda nafaka istemeyeceğim ben de
Çocuğun için aldığın nafakadan asla vazgeçme. Zaten canları bir para için acıyor pisliklerin. Aile yuva çocuk çok da önemli değilmiş onlara

Genelde nafaka yüzünden oluyor ne oluyorsa, yok kıskanmış, yok namus hepsi yalan. Herşey para yüzünden 3 kuruş veriyor ya sevgiliniz olamaz evlenemezsiniz... Çocuğu alır, sanki kendisinde nafakadan daha az masrafı olacak.

Evet o konuyu hatırlıyorum çok benziyor. Bu da başka bir versiyonu işte

Benim konumdu, protokole “annenin evlenmesi halinde, velayetin babaya geçmesi..” şeklinde madde eklemişti. 🤦🏻‍♀️

Sayın konu sahibi, merak etmeyin hiçbir halt edemez, hem nafakayı zar zor ödüyor, hem babalık taslıyor. Akılsız zorbalar.

Back
X