Evlenirsen çocuğu alırım?!

Yok benim için bitti artık, ama bitirene kadar da çok zorlandım geri dönmek istedim kendisi biliyor. Tam huzura kavuştum böyle söyledi
baktı şöyle huzura kavuşmuşsunuz, allah allah bu kadın bana geri dönmek istiyordu şimdi ne oldu diye düşündü, erkek kafası işte aklına direkt başkasıyla olabileceğin geldi, kudurmaya başladı. ay yemin ediyorum hepsi aynı. bırakın takılsın😂

Gelirim yok çalışmama veya eğitimime devam etmeme engel olduğu için kendimi toparlamaya çalışıyorum. Toparlandığımda nafaka istemeyeceğim ben de
En iyisini yaparsınız. Çünkü 3 kuruş verince kendini bir şey sanıyorlar hayatınıza karışma hakkı görüyor kendinde. Dilerim en kısa zmaanda toparlar ve mutlu bir hayat sürersiniz evladinizla.

Ezikliklerini kapatmak için evde eşlerine diklene diklene kendilerini bi halt zannetmeye başlıyorlar bence. Çocuğu alırmış, tabi canım bütün adalet sistemi beyimizin paşa gönlü ne isterse onu yapmak için bekliyor :işsiz: Hiç moralinizi bozmayın, hayatınıza bakın, birini severseniz evlenirsiniz. Çocuğa zarar vermediğiniz sürece kimse anneden çocuk falan almaz.

Aklıma gelmedi, oyle bir niyetim yok ve cocuk uzerinde karar verme yetkisine sahip değilsin o yalnızca benim dedim
Niyetin olsun olmasın kader bu bilemeyiz, ona neymiş. Çocuğu görünce hisleri depreşmiş, sanki çok bi katkısı varmış gibi. Parayla baba olunsaydı şimdi söyletmesin beni çok sinirlendim.

Yemeee. Almaz çocuğu. Alamaz demiyorum almaz. Çöpsüz üzüm olmak varken çocuğu alsın da ne yapsın. Klasik erkek pisliği.

Boşanan her adam bir kere bunu dener. Çocukları alcam kaçıracam göstermeyecem diye sıkarlar. Yeme. Kim öleee kim kala

Resmen seni denemiş baktı yüz vermiyorsun saçmalamış

Sen yine evet desen yüz versen yine aynı muameleyi yapardı.

Şimdi bak o kapında yatacak daha yeni anladı çünkü artık onu istemediğini. Egosu incindi. aptal erkekler işte

Sen korkma dik dur. Velayet öyle kolay kolay babaya verilmiyor. Hatta al de bak 😀 bak bakalım ne yapıyor al bak de. Babasısın de götüm götüm kaçışını bi izle
Boşanmış aile çocuğuyum aynı şeyleri biz de yaşadık.

Yemeee. Almaz çocuğu. Alamaz demiyorum almaz. Çöpsüz üzüm olmak varken çocuğu alsın da ne yapsın. Klasik erkek pisliği.

Boşanan her adam bir kere bunu dener. Çocukları alcam kaçıracam göstermeyecem diye sıkarlar. Yeme. Kim öleee kim kala

Resmen seni denemiş baktı yüz vermiyorsun saçmalamış

Sen yine evet desen yüz versen yine aynı muameleyi yapardı.

Şimdi bak o kapında yatacak daha yeni anladı çünkü artık onu istemediğini. Egosu incindi. aptal erkekler işte

Sen korkma dik dur. Velayet öyle kolay kolay babaya verilmiyor. Hatta al de bak 😀 bak bakalım ne yapıyor al bak de. Babasısın de götüm götüm kaçışını bi izle
Boşanmış aile çocuğuyum aynı şeyleri biz de yaşadık.
Doğru haklısınız çocuğu alsa zorlanacak, beni korkutmaya çalışıyor sadece. Telefon ve araba bağımlısı. Bu ikisiyle uğraşırken yemek yemeyi bile unutuyor özbakımını aksatıyor, bir de cocuga mı bakacak. Annesine baktırcak eğer almış olsa.

Benim eski komşunun kocası kadını, erkek kardeşinin karısıyla aldattı(enişte ve yenge beraber özetle) karşı taraf yani erkek kardeşinin 3 çocukları vardı, en büyüğü 7 yaşındaydı, aldatma onaylı boşandıkları halde çocukları devlet kadına verdi,üstüne aldatmış olmasına rağmen(hem de aile içi yani) devlet kadına bir de nafaka bağladı. bu olay 2 sene önce oldu. O tür bir durumda bile çocuklar kadına veriliyorsa,sizin hiç korkunuz olmasın

Doğru haklısınız çocuğu alsa zorlanacak, beni korkutmaya çalışıyor sadece. Telefon ve araba bağımlısı. Bu ikisiyle uğraşırken yemek yemeyi bile unutuyor özbakımını aksatıyor, bir de cocuga mı bakacak. Annesine baktırcak eğer almış olsa.

Ya azcık akıllanmış olsa azcık merhametli olsa sana dese ki gel ben hata ettim seni kaybetmek istemiyorum bebeğimiz var gel yuvamızı kurtaralım ben akıllandım dese ve bunu gerçekten içinden gelerek bilincine vararak yapsa sen gitmez misin
Sen çok mu meraklısın boşanmaya
Şu memelekette kaç kadın yuvasını bozmak ister

Ama işte erkek ama büyümemiş olgun değil egolu

Gelişi bile hoyrat...
Yazık çok pişman olacak ama daha sonra anlayacak belki hiç anlamayacak
Senin kârın var zararın yok
Birincisi ne güzel bebeğin var mis gibi bakarsın yarın sana yoldaş arkadaş olacak

Bakarsın ileride hayırlı bir yuva nasip eder allah hiç belli olmaz.

O kendi derdine yansın sen üzülme...

Ya azcık akıllanmış olsa azcık merhametli olsa sana dese ki gel ben hata ettim seni kaybetmek istemiyorum bebeğimiz var gel yuvamızı kurtaralım ben akıllandım dese ve bunu gerçekten içinden gelerek bilincine vararak yapsa sen gitmez misin
Sen çok mu meraklısın boşanmaya
Şu memelekette kaç kadın yuvasını bozmak ister

Ama işte erkek ama büyümemiş olgun değil egolu

Gelişi bile hoyrat...
Yazık çok pişman olacak ama daha sonra anlayacak belki hiç anlamayacak
Senin kârın var zararın yok
Birincisi ne güzel bebeğin var mis gibi bakarsın yarın sana yoldaş arkadaş olacak

Bakarsın ileride hayırlı bir yuva nasip eder allah hiç belli olmaz.

O kendi derdine yansın sen üzülme...
Atlatana kadar neler cektim, gözyaslarım sel oldu. Yuvamı yıkmasaydım, sussaydım dövmezdi, ne dese yapsaydım diye diye saçımda ilk beyazım bile çıktı. Zaman geçtikçe aslında haklı olduğumu ve olması gerekenin bu olduğunu anladim. Ama kendisi başından beri bir inat bir hırs tutturdu gidiyor. Saldım ben de ipini artık...
Çok teşekkür ederim 🌷

Çocuğu sizden alamaz ama bence evlenmeyin daha çocuğunuz bebek. Zaten ilk eşiniz şiddet uygulayan biriymiş yeni evleneceğiniz kişi de böyle çıkarsa? Bekar anne olmak kötü bir şey değil. Küçücük bebeğe tekrar travma yaşatmamaya dikkat edin.

Çocuğu sizden alamaz ama bence evlenmeyin daha çocuğunuz bebek. Zaten ilk eşiniz şiddet uygulayan biriymiş yeni evleneceğiniz kişi de böyle çıkarsa? Bekar anne olmak kötü bir şey değil. Küçücük bebeğe tekrar travma yaşatmamaya dikkat edin.
Evet benim de niyetim yok once kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum. Erkeklere ve evliliğe karşı çok çekingenim

Bilgilendirme için teşekkür ederim çok şükür o tar özelliklere sahip değilim. Hiç pişmanlık belirtisi de göstermedi ki sen umrumda değilsin, evlenirsen çocugu alırım diye vurguladı
Pişmanlık belirtisi gösterebilecek kadar zeki olsaydı zaten yuvasını dağıtmazdı 1 yaşındaki çocuğunu ilk kez görecek kişiden ne bekliyorsunuz ? bundan sonra sizi tehdit etmesine izin vermeyin siz sustukça çirkeflik yaparak alt edeceğini sanmış kendince

Back
X