Evlenirsen çocuğu alırım?!

Nafaka cocugunuzun Hakki yok almam falan olamaz. Durumunuz elveriyorsa biriktirin evladiniza hayata baslarken destek olur. Yeri gelir okul parasi, yeri geli dügün, ev parasi olur. Yok o adamin hic bir seyi lazim degil dediginiz durumda bi alin, bagislayin bu dünyada yardima ihtiyaci olan insanlar var.
Bir süre annen baksın, baban baksın diye ödememeye çalıştı ama vazgeçmeyince ödemeye başladı. Doğru ihtiyacım olmayacağı dönem de birikim yapılabilir teşekkür ederim

Herkese merhaba. Gecenlerde kız kardesim, benimle ve cocugumla ilgili konu açmıştı. Çok da üzgündüm cevaplarınız ile daha iyi hissettim teşekkür ederim. Yine bir şey oldu paylaşmak istiyorum. Kısaca özetleyim sorunlu bir bosanma süreci geçirdim (şiddet sebepli ayrılık) , eşim cocukla hic ilgilenmedi, nafaka ödememek için çok uğraştı, en son vazgecmeyeceğimi anlayınca yatırmaya başladı. Ben de bu sureci cok zor atlattım, hep gönlümü yapsın diye bekledim, bir sey dese ezik gibi gönlünü yapa yapa cevaplar verdim. Bazen dayanamadim yuvam dedim. Öyle böyle atlattım geçti. Ve geçenlerde 1 yaşında çocuğunu ilk kez gördü. O aksam bir seyler yazdı tersledim sonra cevap vermedim. Bitti artık benim için. Dun aksam da birdenbire ondan mesaj geldi. Barısmak istiyor musun demiş hayır dedim. Öyleyse evlenirsen çocuğu alırım, baskasıyla buyumesine izin vermem. Hem para vercem hem cocuk baskasında olacak yok oyle dunya demiş. Senin evlenmen zerre umrumda değil, beni hiç ilgilendirmez, evlenebilirsin diye de ısrarla vurgulamış. Annesin diye velayeti alamam sanıyorsun alıyım da gör demiş. Evlenme niyetimin olmadığını söyledim. Birdenbire boyle değişmen başka biri olduğunu gösterir diyor. Bunun sizce niyeti nedir? Evlenme niyetim yok ama anlaşabileceğim biri olursa görüşürüm neden olmasın ki. Ama şimdiden huzursuz oldum

Atıp tutmuş işte. Kendince erkekliğini(!) gösterecek. Hiç muhattap olma bence, çocuğunu görsün o kadar. Kendi hayatına karıştırma. Evlenirsen de merak etme çocuğu senden alamaz. Hiçbir hakim evlendi diye çocuğu anneden babaya vermedi şimdiye kadar.

Atıp tutmuş işte. Kendince erkekliğini(!) gösterecek. Hiç muhattap olma bence, çocuğunu görsün o kadar. Kendi hayatına karıştırma. Evlenirsen de merak etme çocuğu senden alamaz. Hiçbir hakim evlendi diye çocuğu anneden babaya vermedi şimdiye kadar.
O an biraz heyecanlanıp cevapladım ama tekrar bu tarz bir girişimi olursa sonuçsuz kalacak mutlaka teşekkür ederim

kesinlikle muhatap olmayin .. artik bir yabanciya nasil davraniyorsaniz o sekilde mesafe koyun . yakin bir arkadasimda yeni bosandi sizinle ayni durumda .. nafaka odememek icin cocugu alirimli hakaretler agza alinmayacak kufurler tehditler.. malesef insanicok yipratiyor boyle bi durumda kalmak ..
tek yapacaginiz sey mumkun oldugu kadar uzak olup muhatap olmamak ..
atese korukle gitmeyin cvp vermeyin inadina inatla karsilik vermeyin .. bu tip insanlara en buyuk ceza karsisinda duvar olmak .

kesinlikle muhatap olmayin .. artik bir yabanciya nasil davraniyorsaniz o sekilde mesafe koyun . yakin bir arkadasimda yeni bosandi sizinle ayni durumda .. nafaka odememek icin cocugu alirimli hakaretler agza alinmayacak kufurler tehditler.. malesef insanicok yipratiyor boyle bi durumda kalmak ..
tek yapacaginiz sey mumkun oldugu kadar uzak olup muhatap olmamak ..
atese korukle gitmeyin cvp vermeyin inadina inatla karsilik vermeyin .. bu tip insanlara en buyuk ceza karsisinda duvar olmak .
Dediğiniz gibi inat cevaplar vermedim uğraşmaması için. Kibarca geçiştirdim. Boyle adamların derdi bosanınca da bitmiyor malesef

Back
X