Herkese merhaba. Gecenlerde kız kardesim, benimle ve cocugumla ilgili konu açmıştı. Çok da üzgündüm cevaplarınız ile daha iyi hissettim teşekkür ederim. Yine bir şey oldu paylaşmak istiyorum. Kısaca özetleyim sorunlu bir bosanma süreci geçirdim (şiddet sebepli ayrılık) , eşim cocukla hic ilgilenmedi, nafaka ödememek için çok uğraştı, en son vazgecmeyeceğimi anlayınca yatırmaya başladı. Ben de bu sureci cok zor atlattım, hep gönlümü yapsın diye bekledim, bir sey dese ezik gibi gönlünü yapa yapa cevaplar verdim. Bazen dayanamadim yuvam dedim. Öyle böyle atlattım geçti. Ve geçenlerde 1 yaşında çocuğunu ilk kez gördü. O aksam bir seyler yazdı tersledim sonra cevap vermedim. Bitti artık benim için. Dun aksam da birdenbire ondan mesaj geldi. Barısmak istiyor musun demiş hayır dedim. Öyleyse evlenirsen çocuğu alırım, baskasıyla buyumesine izin vermem. Hem para vercem hem cocuk baskasında olacak yok oyle dunya demiş. Senin evlenmen zerre umrumda değil, beni hiç ilgilendirmez, evlenebilirsin diye de ısrarla vurgulamış. Annesin diye velayeti alamam sanıyorsun alıyım da gör demiş. Evlenme niyetimin olmadığını söyledim. Birdenbire boyle değişmen başka biri olduğunu gösterir diyor. Bunun sizce niyeti nedir? Evlenme niyetim yok ama anlaşabileceğim biri olursa görüşürüm neden olmasın ki. Ama şimdiden huzursuz oldum