mutluluklar dileyip, o defteri kapatıp yeni deftere geçin
Mantıklı olan bu tabi ama kalbime söz geçiremiyorum, geceleri uyuyamıyorumOlan olmuş adam evlenmiş, tren kaçmış. Ne tavsiye verebiliriz ki buna. Yolunuza bakacaksınız.
Mantıklı olan bu tabi ama kalbime söz geçiremiyorum, geceleri uyuyamıyorum
Yani tavsiye verilecek bi durum yok sizde biliyorsunuz yolunuza bakcaksiniz gidip yuva dağıtacak haliniz yok29 yaşında mimarım, istanbulda yaşıyorum, bundan yaklaşık 10 yıl önce hayatıma biri girdi benden 3 yaş büyüktü, beni sevdiğini söyledi ama güvenemedim bir türlü, aşıktım yakışıklıydı ama ailesiyle sorunları vardı ve ailem izin verir mi vermez mi bunu da düşündüm. gelecek için güven vermiyordu ama bana sürekli yardımcı olmaya çalıştı,çok iyi kalpliydi, üniversiteyi bitirdi, askerliğini yaptı ve yurtdışına çıktı eğitim için, sosyal medyayı tamamen kapattı, 2015 yılında yurtdışına çıktı, 2018 yılında geri döndü, işini gücünü kurdu. sosyal medyasını açtı tekrar, tekrar irtibata geçtik ve artık güvenilir biri olmuştu, gelecek açısından güvenebilirdim artık hareketleri olgunlaşmıştı ama durgunlaşmıştı, ben birşeyler hissetmeye başladım 2018den beri ama bir türlü söyleyemedim,
Sonra bu yılın başında Ukraynalı bir kadınla nişanlandığını öğrendim sosyal medyadan ocak 2020de, o zamana kadar sevgilisi oldugunu da bilmiyordum. Bu temmuzda da nikahı var yine sosyal medyadan öğrendim . kadın kendisinden 1 yaş büyükmüş, öyle kadına et muammelesi yapmıyor yani daha genç olsun vs. böyle bir adamı kaybettim, kimse onun gibi beni düşünmedi,
Üzgünüm çok üzgünNe tavsiye verirsiniz ?
Mantıklı olan bu tabi ama kalbime söz geçiremiyorum, geceleri uyuyamıyorum
Sert yorum yazmıssınız kendime gelmem için ama ben bunları içimdeki bana gece uyurken anlatıyorum ve işin içinden çıkamıyorumO zaman yıllar boyu o adamı düşünmeye ve takip etmeye devam edin. Nikahını canlı izleyin, gidip altın takın hatta. Çoluğunu çocuğunu eşini sosyal medyadan yıllarca stalklayın, mutluluğunu izleyin. Ne diyelim.
Sert yorum yazmıssınız kendime gelmem için ama ben bunları içimdeki bana gece uyurken anlatıyorum ve işin içinden çıkamıyorum
Hayatıma yeterli sayıda kişi girdi tecrube ettim ama o hep aklımdaydıFazla büyütüyorsunuz. Hiç bir şey yaşamadığınız doğru düzgün tanımadığınız bir adam için fazla bu kadarı. Ya hayatınıza hiç erkek girmedi ya da gerçekten acı çekmek nedir anlayacağınız bir şey yaşamadınız şimdiye dek.
O zaman seviyordum ama korkuyordum ailemin tepkisinden, şimdiki aklım olsa böyle olmazdıSiz adamı değil adamın başarısını seviyorsunuz.Adamı sevseniz gözünüz bir şey görmez her halukarda yanında olurdunuz.Şimdi gitseniz seviyorum deseniz ben hayatta dönmem mesela.O zaman illa ki içine işlemiş üzülmüştür.Mutluluklar dileyip bu defteri kapatmaktan baska careniz yok
Nereden biliyorsunuz? Gozunuzde nasil buyutmussunuz su adami. Dogru durust tanimiyorsunuz bile. Sizinki adama olan sevgi degil, kafanizdaki kisinin profiline adami giydirmissiniz. Adamla hicbir sey yasamadan o oyle yapmaz boyle yapmaz.... nereden biliyorsunuz?Önüme bakacağım da korkuyorum ama çok kötü tecrübeler yaşadım. O asla şiddet uygulamaz bunu biliyorum, çok mutlu eder o yüzden nişanlısı çok şanslı, diğer erkekler ya şiddet uygularsa, korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?