10 yıldır tanısıyoruz iyi tanıyorum sadece 2015 ve 2018 arası görüşmedik, şiddet uygulayacak biri asla değilNereden biliyorsunuz? Gozunuzde nasil buyutmussunuz su adami. Dogru durust tanimiyorsunuz bile. Sizinki adama olan sevgi degil, kafanizdaki kisinin profiline adami giydirmissiniz. Adamla hicbir sey yasamadan o oyle yapmaz boyle yapmaz.... nereden biliyorsunuz?
Sen benden betersinO zaman yıllar boyu o adamı düşünmeye ve takip etmeye devam edin. Nikahını canlı izleyin, gidip altın takın hatta. Çoluğunu çocuğunu eşini sosyal medyadan yıllarca stalklayın, mutluluğunu izleyin. Ne diyelim.
Hayatıma yeterli sayıda kişi girdi tecrube ettim ama o hep aklımdaydı
Pardon da bu super mario herşeyi senden saklam is. Ukraynalı sevgili nisanlanmasi evlenmesi hersey sosyal medyadan ogreniyorsyn. Sana zerre değer vermemiş anlatmamis bile10 yıldır tanısıyoruz iyi tanıyorum sadece 2015 ve 2018 arası görüşmedik, şiddet uygulayacak biri asla değil
Birini tanimak icin epey bir paylasim gerek. Ayni evin icinde yasayan kari koca bile esinin gercek yuzunu bosanirken gorebiliyor. 10 yildir meraba tarzinda ya da arkadasca yazismalar tanima degildir ki.10 yıldır tanısıyoruz iyi tanıyorum sadece 2015 ve 2018 arası görüşmedik, şiddet uygulayacak biri asla değil
Tabi araya mesafeler girdi yıllar girdi ama bunda benimde payım var kabul ediyorumKaldi ki tanidigini iddia etsen de tanimiyormussun. Adsmin evlenecegini bile sisyalnmedyadan ogreniyorsun. Cok da yakin degilmissiniz yani. Bos yere kendini uzuyorsun yani. Adami da gozunde cok buyutmussun bu arada.
Normal düşünemiyorsunÖnüme bakacağım da korkuyorum ama çok kötü tecrübeler yaşadım. O asla şiddet uygulamaz bunu biliyorum, çok mutlu eder o yüzden nişanlısı çok şanslı, diğer erkekler ya şiddet uygularsa, korkuyorum
amaaan bende nikah masasında başkasıyla nişanlı olduğunu öğrendin falan sandım Allah aşkına 10 sene olmuş biraz önüne mi baksan? Bunun için bu kadar bunalımdaysan bi psikoloğa mı gözüksen acaba normal değil çünkü29 yaşında mimarım, istanbulda yaşıyorum, bundan yaklaşık 10 yıl önce hayatıma biri girdi benden 3 yaş büyüktü, beni sevdiğini söyledi ama güvenemedim bir türlü, aşıktım yakışıklıydı ama ailesiyle sorunları vardı ve ailem izin verir mi vermez mi bunu da düşündüm. gelecek için güven vermiyordu ama bana sürekli yardımcı olmaya çalıştı,çok iyi kalpliydi, üniversiteyi bitirdi, askerliğini yaptı ve yurtdışına çıktı eğitim için, sosyal medyayı tamamen kapattı, 2015 yılında yurtdışına çıktı, 2018 yılında geri döndü, işini gücünü kurdu. sosyal medyasını açtı tekrar, tekrar irtibata geçtik ve artık güvenilir biri olmuştu, gelecek açısından güvenebilirdim artık hareketleri olgunlaşmıştı ama durgunlaşmıştı, ben birşeyler hissetmeye başladım 2018den beri ama bir türlü söyleyemedim,
Sonra bu yılın başında Ukraynalı bir kadınla nişanlandığını öğrendim sosyal medyadan ocak 2020de, o zamana kadar sevgilisi oldugunu da bilmiyordum. Bu temmuzda da nikahı var yine sosyal medyadan öğrendim . kadın kendisinden 1 yaş büyükmüş, öyle kadına et muammelesi yapmıyor yani daha genç olsun vs. böyle bir adamı kaybettim, kimse onun gibi beni düşünmedi,
Üzgünüm çok üzgünNe tavsiye verirsiniz ?
2015e kadar teklif etti peşimdeydi ama toydu güvenemedim işteamaaan bende nikah masasında başkasıyla nişanlı olduğunu öğrendin falan sandım Allah aşkına 10 sene olmuş biraz önüne mi baksan? Bunun için bu kadar bunalımdaysan bi psikoloğa mı gözüksen acaba normal değil çünkü
Su psikolojiden bir cikabilsen cok abarttiginin farkina varacaksin da. Simdi ne desek bos.Tabi araya mesafeler girdi yıllar girdi ama bunda benimde payım var kabul ediyorum
yahu 2015'in üzerinden 5 sene geçti, 2015'te doğan çocuk seneye ilkokula gidecek farkında mısın? olabilir geçmiş gitmiş Allah mesut etsin de kendine gel yani 30 yaşına gelmişsin bu düpedüz takıntı.Ben de ilkokuldaki platoniğime mi takıyım şimdi 20 sene önce vah gittiii diye2015e kadar teklif etti peşimdeydi ama toydu güvenemedim işte
33 yaşındaki ukraynalı kadına yaşlı mı diyorsun yani taştır o taş29 yaşında mimarım, istanbulda yaşıyorum, bundan yaklaşık 10 yıl önce hayatıma biri girdi benden 3 yaş büyüktü, beni sevdiğini söyledi ama güvenemedim bir türlü, aşıktım yakışıklıydı ama ailesiyle sorunları vardı ve ailem izin verir mi vermez mi bunu da düşündüm. gelecek için güven vermiyordu ama bana sürekli yardımcı olmaya çalıştı,çok iyi kalpliydi, üniversiteyi bitirdi, askerliğini yaptı ve yurtdışına çıktı eğitim için, sosyal medyayı tamamen kapattı, 2015 yılında yurtdışına çıktı, 2018 yılında geri döndü, işini gücünü kurdu. sosyal medyasını açtı tekrar, tekrar irtibata geçtik ve artık güvenilir biri olmuştu, gelecek açısından güvenebilirdim artık hareketleri olgunlaşmıştı ama durgunlaşmıştı, ben birşeyler hissetmeye başladım 2018den beri ama bir türlü söyleyemedim,
Sonra bu yılın başında Ukraynalı bir kadınla nişanlandığını öğrendim sosyal medyadan ocak 2020de, o zamana kadar sevgilisi oldugunu da bilmiyordum. Bu temmuzda da nikahı var yine sosyal medyadan öğrendim . kadın kendisinden 1 yaş büyükmüş, öyle kadına et muammelesi yapmıyor yani daha genç olsun vs. böyle bir adamı kaybettim, kimse onun gibi beni düşünmedi,
Üzgünüm çok üzgünNe tavsiye verirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?