Bu BDV'de kaçıncı Ukraynalı konusu dedim ben de okurken
Yani konu sahibi doğru düzgün görüşmemişsiniz, adamı tanımıyorsunuz bile. 2018'den beri neden uzaktan uzaktan sevdiniz? Neden bir adım atmadınız? Neden bunca yıldır bu adama takık kaldınız bu şekilde? Gidip bir görüşseydiniz ülkeye döndüğünde. Adamın abarttığınız kadar muhteşem olmadığını fark edecektiniz belki de. Ya da anlaşamazdınız belki. Tek hatanız uzaktan takip edip içinizde büyütmek olmuş. Bu hatanızdan ders alın. Birini seviyorsanız, harekete geçin öyle uzaktan izlemekle olmaz.
Bir de gerçekten hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz. Başkasıyla olsam dövecek belki, deyip başkalarıyla olmaktan korkmanız hiç normal değil. Bu konuda psikolojik destek almanız yararınıza olur. Yani bir de adamla sevgili bile olmamışsınız. Sevgili olsaydınız size şiddet uygulamayacağını bilemezdiniz. Etrafa, arkadaşlarına ne naif ne kibar görünen adamlar sevgilisi kısa bir şey giydi diye saçma sapan korumacı tavırlara girip şiddet uygulayabiliyor. Sevgili olmadan, böyle sizinki gibi uzaktan uzaktan anlayamazsınız bunları. Belki Ukraynalı'ya şiddet uygulayacak, birkaç yıl sonra boşanacaklar, bilemezsiniz.