Evleniyorum

Yaram var bende hamileyim
Milletin çocuğundan sanane .sana inat gidip bir tane yapasım geldi ..
Ban yeme hadi sen takıl buralarda ..

Turk filmlerinde derler dedim iyi oku bence.. neyse daha fazla yazmayin bana lutfen cunku tartismak icin yazmadim. Banane kim kimden cocuk istiyosa yapsin
Evet zaten bir çok şeyi o türk filmlerinden öğrenildi kadına tecavüz gazozu ilaç atma nikahsız çocuk yetiştirme izlemeyin arkadaş ister gayri meşru olsun ister analı babalı ister sperm bankasından bebek o bebek gül kokan mis kokan cennet kokan melek p.c diyemezsin çocuğunun kız olup da başına neler geleceğini bilmiyorsun daha fazla konuşma bence

Konuda hala yok bebeğin DNA'sı, yok evlilik öncesi olan bebek vs konuşulup olmadık sözler sarf ediyorsunuz.
Bir kadın bir erkekle beraber olmuş, evleneceklermiş, bebekleri olacakmış, kadın size cinsel hayatına müdahale hakkı vermedi, nasıl bir anne olurum, nasıl bir eş olurum diye sormuş, cevap net.

Konu sahibesi özür dilerim topikteki tartışmalar bitmediği için konunuzu kapatmak zorundayım.
İyi bir anne iyi bir eş olursunuz, mutluluklar dilerim, bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…