- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.620
- 898
Babası belli olmasa ne olucak ?günahsız bir bebeğe pç demek ne asağılıkça .nefret ediyorum bu pis zihniyetli iki yüzlü ahlak anlayışından .
+1 Cogu erkegin varligiyla yoklugu bir zaten, sadece yapim asamasinda gorev aliyorlarKuş konuyor sanki baba olunca zaten ne yardım ederler ne bir halta yararlar anca göbek kaşırlar
Cherry cim bizim gibi toplumlarda kadınlar yaratıyor bu baskıcı erkekleri .O zaten bambaşka bir hikaye
Kadın taşısın 9 ay büyütsün kahrını çeksin , amma babası olmasa p.ç olsun sanki baba çok katılımcı tarafmış gibi??!? Kuş konuyor sanki baba olunca zaten ne yardım ederler ne bir halta yararlar anca göbek kaşırlar
Kadınlar demesin bari şu k.şar o...u p.ç stili lafları. Erkeklerin uydurduğu sıfatları erkekler konuşuyor eyvallah da bari kadınlar konuşmasın
Bak bi onceki postta banlandm haksiz yere cevap yazmadim kiskirtmayin adami : D bu da benim dusuncem olamaz mi? Aile birligi diye birsey var sizin gibi dusunenler azinlikta neyseki..o zaman gidip sperm bankasindan hamile kalalim oyle mi? Amac sade anne olabilmekse.. bu isin baska boyutlarida var tabii.Senin gibiler diyor o lafları .iğrendim bu yorumdan yazık .
Ya o sümüklü adamda çocuk üstünde hak iddia ederse? Tamam birlikte olsun banane fakat birlikte olmayı bilen ve evlenmeyi istemeyen korunmayıda bilecek. Sonra çöpe atılan, otobüs duragına bırakılan ölüme terkedilen bebeklerin vebali, vicdani yüküyle kim yaşıycak?Taşlayacağım seni nikahsız çocuk abovvvv taş yağacak tepemize:))) taş maş yağarsa tepemize hep senden bileceğim vallahi:))
İçin rahat olsun yaparsın gül gibi annelik, çevrem kendini süper anne zaten ..ok anneler ile dolu, çocuğuyla kaliteli vakit harcamayan, kitap okumayan,müzik dinlemeyen, konuşmayan, çocuğu duygusal olarak hırpalayıp kendine bagımlı yetiştiren ve bir koca ile evli olduğunu sanan ama evde koca diye horoz besleyen bir sürü kadın var. Bir sürü kadın daha var, hamileyken eşi hayatını kaybeden ya da hemen boşanan ve çocuklarının babayı bir daha hiç görmediği.. bu kadınlar aslanlar gibi süper çocuklar yetiştirdiler siz de yaparsınız isterseniz, hem yalnız hem babası ile birlikte.
Hayatı boyunca evlenmeyecek bir sürü kadın var, evlenmeden çocuk yapılmaz diyerek kadınların en doğal hakkını ellerinden almaya çalışıyorsunuz, size ne sorması ayıptır ama;belki çocuğu olsun istiyor ama kendini mutsuz edecek sümüklü bir erkeği çekmek istemiyor, belki hayatının askını bulma şansı yok ve zamanı tükeniyor ve evlat sahibi olmak istiyor ve buna maddi olarak ve manen hazır, kim ne diyebilir bu insanlara ve ne hakla. Kimse sınırını bilmiyor bizim ülkede.
Haksız yeremi banlandınız? p.ç demişsiniz hakaret argo ne ararsan var mübarek gün.Bak bi onceki postta banlandm haksiz yere cevap yazmadim kiskirtmayin adami : D bu da benim dusuncem olamaz mi? Aile birligi diye birsey var sizin gibi dusunenler azinlikta neyseki..o zaman gidip sperm bankasindan hamile kalalim oyle mi? Amac sade anne olabilmekse.. bu isin baska boyutlarida var tabii.
Buarada diger arkadas demis senin cocugunun babasi belli oldugu nerden cikti diye? Solim.. tatlim ben ne zorluklarla anne oldum biliomusun? Yuzde 500 esimden baskasindan degilspermler bizzat yanimda yikandi dahada fazla konusturtmayin adami hayir mubarek gun..
Ya o sümüklü adamda çocuk üstünde hak iddia ederse? Tamam birlikte olsun banane fakat birlikte olmayı bilen ve evlenmeyi istemeyen korunmayıda bilecek. Sonra çöpe atılan, otobüs duragına bırakılan ölüme terkedilen bebeklerin vebali, vicdani yüküyle kim yaşıycak?
Yargılamak değil bu kadar uzun uzun yazacak bileyim yok benim ama dedim ya birlikte olması ilgilendirmez eger evlenmeyecekse korunacak bu kadar basit. Kimsenin suçsuz bir evladı incitmeye annesiz yada babasız bırakmaya hakkı yok.Yahu sevgili miracığım çocuk sahibi olmak için illla evlenmek gerekmiyor, seks yapan her canlının çocuğu olabiliyor, kadın çocuk istiyor niye korunsun yahu adamda çocuğun babası isterse hak sahibi olacak tabi. Evlenmeyecek diye hayatı boyunca çocuksuz mu kalsın, isterse gider sperm bankasından sperm alır yahu kimseyi ilgilendirmez bu, anlamak çok mu zor. Başkasının seviştiği veya sevişmediği insanlar alakadar etmiyor beni mesela, bana ne insanların cinsel hayatlarından ve aile tercihlerinden.
Bunun ötesinde hastalık nedeni bile hamile kalmak isteyebilir insan ki benim böyle bir komşum vardı, kanserden kurtardı o çocuk onu neredeyse. Hamile kalmak için bir arkadaşından resmen rica etmiş kadın, ve anlaşmışlar öncesinden ve bır sorun falan çıkmadı. Güzelcene bir kızı vardı ve websitesi yaparak hayatını kazanıyordu kadın. Ne hakkım var benim ya da senin bir başkasını yargılmaya, biz kim oluyoruz da kendimizde başkalarının hayatını yargılayacak kudretli buluyoruz.
Yargılamak değil bu kadar uzun uzun yazacak bileyim yok benim ama dedim ya birlikte olması ilgilendirmez eger evlenmeyecekse korunacak bu kadar basit. Kimsenin suçsuz bir evladı incitmeye annesiz yada babasız bırakmaya hakkı yok.
Canımız sağolsun :)Anlaşamıyoruz bugün seninle :)))
Turk filmlerinde derler dedim iyi oku bence.. neyse daha fazla yazmayin bana lutfen cunku tartismak icin yazmadim. Banane kim kimden cocuk istiyosa yapsinHaksız yeremi banlandınız? p.ç demişsiniz hakaret argo ne ararsan var mübarek gün.
Bak sana birsey söyleyim mi sen çok büyük konuşuyorsun .Bak bi onceki postta banlandm haksiz yere cevap yazmadim kiskirtmayin adami : D bu da benim dusuncem olamaz mi? Aile birligi diye birsey var sizin gibi dusunenler azinlikta neyseki..o zaman gidip sperm bankasindan hamile kalalim oyle mi? Amac sade anne olabilmekse.. bu isin baska boyutlarida var tabii.
Buarada diger arkadas demis senin cocugunun babasi belli oldugu nerden cikti diye? Solim.. tatlim ben ne zorluklarla anne oldum biliomusun? Yuzde 500 esimden baskasindan degilspermler bizzat yanimda yikandi dahada fazla konusturtmayin adami hayir mubarek gun..
Türk filmi ne ya.sen filmlerde mi yaşıyorsun.30 yıl önce çekilmiş filmlerde diyorlar diye bunu mu örnek gösteriyorsun.yazık senin gibi kadınlar var bu dünyada.utandım senin adına.gerçekten çok da kızdım.masum bir yavruya böyle çirkin imalarda bulunmak .bide toplumun çoğu böyle düşünüyor diyor .iyi aferin mi bekliyor anlamadım.sürü piskolojisi işte.Turk filmlerinde derler dedim iyi oku bence.. neyse daha fazla yazmayin bana lutfen cunku tartismak icin yazmadim. Banane kim kimden cocuk istiyosa yapsin
Laftan anlamiomusun? Yazma diyorum daha ne diyeyim :) benim hangi devirde oldugum ilgilendirmez seni. Buyukte konusmaktan Allaha siginirim bilirimki basima gelir. Utaniyomus benim gibi kadinlardanBak sana birsey söyleyim mi sen çok büyük konuşuyorsun .
Ufacık bebeğe pç demek senin fikrin düşüncen öyle mi
Senle tartışmak bile saçma .ha duvara anlatmışsın ha sana .küçük dünyada yaşa dur .sanana milletin hamile kalmasından .çoluğundan çocuğundan ya .sen kendi işine bak .
Aile birliği varmış hadi ya .çok büyük konuşuyorsun dilerim ki Allah seni bu sözlerinle imtihan etmez .şu mübarek gün .
Asıl senin yemen lazımdı bence .ama nedense yemezsin merak etme .ban yemek mi korkulu rüyan ay ne kadar önemsemiş burayıLaftan anlamiomusun? Yazma diyorum daha ne diyeyim :) benim hangi devirde oldugum ilgilendirmez seni. Buyukte konusmaktan Allaha siginirim bilirimki basima gelir. Utaniyomus benim gibi kadinlardansen utanmaya devam et, benim normalim icinde degil bunu anlatiyorum tabii anliyorsan..diger kisi engeli yemis sebebim olma hadi eyvallah
yaraniz mi var bu kadar alindiniz?Asıl senin yemen lazımdı bence .ama nedense yemezsin merak etme .ban yemek mi korkulu rüyan ay ne kadar önemsemiş burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?