- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.711
- 798
Aynen size katılıyorum. Nikahın asıl amacını unutmuşlar.7 sayfa yorum var, bir tane cevap yok konu sahibinden..
Nikahsiz çocuk yapmayı da bu kadar normallestirenlere hayret doğrusu. Ne dinen, ne ahlaken, ne sosyal olarak doğru yanı yoktur. Nikah bir sevişme izni degil, aile birligidir. Ama bu zihniyetteki insanlar nikahla da aile birliği kuramiyor malesef. Umarim benim sevdiklerimle hic bir zaman yolunuz kesismez
7 sayfa yorum var, bir tane cevap yok konu sahibinden..
Nikahsiz çocuk yapmayı da bu kadar normallestirenlere hayret doğrusu. Ne dinen, ne ahlaken, ne sosyal olarak doğru yanı yoktur. Nikah bir sevişme izni degil, aile birligidir. Ama bu zihniyetteki insanlar nikahla da aile birliği kuramiyor malesef. Umarim benim sevdiklerimle hic bir zaman yolunuz kesismez
saol bu arada yorum yapmadım 6 sayfa boyunca kusura bakmayın girmeye vaktim olmadıAklıma şey geldi.biz eşimle nikâhı önceden yapmıştık.tayin durumu için.neyse tabi düğün olmadan yaşadık biseylerio ay regl olmadım.Allahim sanki dünyanın sonu gibi.kaynanama ne derim anneme ne derin diye düşünüp ağlayıp durdum.simdi düşünüyorum da KIME NE o yüzden kimseyi takma.hic kimseyi...
Yasadigim yer Turkiye.
Senin cocugunun babasinin da kocan oldugu kesin degil bana gore. DNA testi yaptirmadin sonucta.
Herkes dna testi yaptirip millete ispat etmeli, Allah korusun pic derler cocuklarina turk filmlerindeki gibi...
Nikah her seyi cozmuyor cunku.
sözlerinize dikkat edin lütfen ayşenazAhhgaaaahhaaa
Ayşenaz topu 90a takmışsın
sözlerinize dikkat edin lütfen ayşenaz
yanlışlıkla oldu pardon :)1. Ben Ayşenaz değilim Cherry'im
2. Ayşenaz sizi savunmuştu bu kadar tepkiyi haketmedi
Umarum Mutlu olursunuz .
Ya arkadaslar ideali evlenip çocuk sahibi olmak olabilir.ama hayatın binbir türlü hali var .kız hamile kalmış işte .neden millete ahlak dersi veriyorsunuz .ok anladık çok namuslusunuz .süreklş her konuda kendini ispatlama telaşı .
Bu kadar büyük konuşmayın.siz de olmaz kızlarınız var .belli olmuyor bu işler .söylediklerini de yersin hayat bu .büyük konuşmaya gelmez ..
Babası belli olmasa ne olucak ?günahsız bir bebeğe pç demek ne asağılıkça .nefret ediyorum bu pis zihniyetli iki yüzlü ahlak anlayışından .Valla ben de anlayanadım evlilik dışı da evlilik dışı bik bik bik yazmışlar da yazmışlar p.ç bile yazan olmuş??!
1. Çocuk p.ç değil anası babası belli
2. Çocuk nikah varken doğacak evlilik dışı değil
Öhhh baydım insanların her şeye karışmasından
Senin gibiler diyor o lafları .iğrendim bu yorumdan yazık .Sen yap canim ama normal degil yasadigin yer Turkiyeyse..turk filmlerindede pic derler oyle cocuklara hani babasi belli olmayan gibi..sorun bakabilecekmisin olayi degil zaten .. deger ve yargilarinla alakali bu durum tipki evlilik oncesi cinsellik gibi.. bu bj tik daha ilerisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?