Evleniyorum

Evlilik nedeniniz hamilelik değilse eğer sorun yok mutluluklar..

Tasalanmayın.
Her doğuran çok iyi anne olmuyor o bir sanat zaten.

Kendi hatalarınızın kaynağını, sizin ailenizdeki hatalı tutumları doğru değerlendirin
ve bunlardan kaçının yeter.
Sağlıklı doğumlar dilerim.

7 sayfa yorum var, bir tane cevap yok konu sahibinden..
Nikahsiz çocuk yapmayı da bu kadar normallestirenlere hayret doğrusu. Ne dinen, ne ahlaken, ne sosyal olarak doğru yanı yoktur. Nikah bir sevişme izni degil, aile birligidir. Ama bu zihniyetteki insanlar nikahla da aile birliği kuramiyor malesef. Umarim benim sevdiklerimle hic bir zaman yolunuz kesismez

Aynen size katılıyorum. Nikahın asıl amacını unutmuşlar.

Aklıma şey geldi.biz eşimle nikâhı önceden yapmıştık.tayin durumu için.neyse tabi düğün olmadan yaşadık biseyleri o ay regl olmadım.Allahim sanki dünyanın sonu gibi.kaynanama ne derim anneme ne derin diye düşünüp ağlayıp durdum.simdi düşünüyorum da KIME NE o yüzden kimseyi takma.hic kimseyi...

+1111111 Kesinlikle katiliyorum.

İnsallah benim sevdiklerimin hayatiyla da kesismez yollari, bu dusuncedeki insanlarla.

Konu sahibi, madem bu kadar endisen var neden hamile kaldin???

Yil olmus 2017, bir suru korunma yontemi var, saglik ocagina bile gitsen ucretsiz veriyorlar. Yazik degil mi o yavrunun gelecegine???

saol bu arada yorum yapmadım 6 sayfa boyunca kusura bakmayın girmeye vaktim olmadı

Ahhgaaaahhaaa
Ayşenaz topu 90a takmışsın

Sen çok hata yaptın diye ailen hatalar yaptı diye sende aynı hataları yapmak zorundamısın? Yaşadıkların kendine bir ders olsun ve evladına bunları yaşatma...

Bunlar senin elinde biz ne desek boş...

Nikahsız çocuk yapmayı normal karşılamıyoruz ama anormal de değil ve olana da lafımız yok, Kadın sevmiş sevişmiş hamile kalmış ve evleniyorlar ortada bir sorun yok, sorun var ama olan sorun da bu değil zaten...

Herkesin hayata bakış açısı farklı,

İyi bir anne olurmuyum evladıma iyi örnek olabilirmiyim...
Sorun bu...

Siz Olayı "o çocuk evleneceğin adamdan değildir, dna yaptır" demeye kadar getirmişsiniz...

Taşlayacağım seni nikahsız çocuk abovvvv taş yağacak tepemize:))) taş maş yağarsa tepemize hep senden bileceğim vallahi:))

İçin rahat olsun yaparsın gül gibi annelik, çevrem kendini süper anne zaten ..ok anneler ile dolu, çocuğuyla kaliteli vakit harcamayan, kitap okumayan,müzik dinlemeyen, konuşmayan, çocuğu duygusal olarak hırpalayıp kendine bagımlı yetiştiren ve bir koca ile evli olduğunu sanan ama evde koca diye horoz besleyen bir sürü kadın var. Bir sürü kadın daha var, hamileyken eşi hayatını kaybeden ya da hemen boşanan ve çocuklarının babayı bir daha hiç görmediği.. bu kadınlar aslanlar gibi süper çocuklar yetiştirdiler siz de yaparsınız isterseniz, hem yalnız hem babası ile birlikte.

Hayatı boyunca evlenmeyecek bir sürü kadın var, evlenmeden çocuk yapılmaz diyerek kadınların en doğal hakkını ellerinden almaya çalışıyorsunuz, size ne sorması ayıptır ama;belki çocuğu olsun istiyor ama kendini mutsuz edecek sümüklü bir erkeği çekmek istemiyor, belki hayatının askını bulma şansı yok ve zamanı tükeniyor ve evlat sahibi olmak istiyor ve buna maddi olarak ve manen hazır, kim ne diyebilir bu insanlara ve ne hakla. Kimse sınırını bilmiyor bizim ülkede.

Umarum Mutlu olursunuz .
Ya arkadaslar ideali evlenip çocuk sahibi olmak olabilir.ama hayatın binbir türlü hali var .kız hamile kalmış işte .neden millete ahlak dersi veriyorsunuz .ok anladık çok namuslusunuz .süreklş her konuda kendini ispatlama telaşı .
Bu kadar büyük konuşmayın.siz de olmaz kızlarınız var .belli olmuyor bu işler .söylediklerini de yersin hayat bu .büyük konuşmaya gelmez ..

Valla ben de anlayanadım evlilik dışı da evlilik dışı bik bik bik yazmışlar da yazmışlar p.ç bile yazan olmuş??!

1. Çocuk p.ç değil anası babası belli

2. Çocuk nikah varken doğacak evlilik dışı değil

Öhhh baydım insanların her şeye karışmasından

Babası belli olmasa ne olucak ?günahsız bir bebeğe pç demek ne asağılıkça .nefret ediyorum bu pis zihniyetli iki yüzlü ahlak anlayışından .

Senin gibiler diyor o lafları .iğrendim bu yorumdan yazık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…