Evet sevgilimin bı hatası yoksa insanların sevgilime hakaretvari konuşmasına izin vermem neden vereyim ? Kadın dayanışması yapalım yapalım derken aile dayanışmasıni da perişan etmeyelim dimi ? Gidin ötede felan sevdiklerinizi kötüleyinKonu sahibi sevgilisine zerre laf söyletmio.. ihtimal üzerine de söyletmio.. sanırım orayı anlamıoz
Zaten burda kimse sevgiliniz için öyle böyle demedi.. yazdklarınızdan sevgilinizin sözlerine tama edemiyorsunuz bu konuda biz söyleyince suçlu oluyoruz burası çelişkili üzgünüm..Sevgilimin yapmış olduğu bı terbiyesizlik bı saygısızlık yoksa ve yaptığı bir yanlış yoksa neden laf söyleteyim ? Ben sevdiklerimi koru
Ben stresli değilim sadece onun bu
Tamam
Sevgilin gayet anlayışlı halleder o sen karışmaArkadaşlar 4 yıllık ilişkimde evlilik teklifi aldımçok mutluyum fakat burda bı sorunum var , sevgilimin ailesi çok iyi insanlar hep beraber eğleniriz güleriz yeri gelir içeriz çok iyiler asla dislamadilar beni. Şimdi ev muhbabeti yapılıyor. Ben herşeyi sevgilimle yapıyorum , ortak yapıyoruz herşeyi. Ve bu şekilde düğünde takılan takılarla ev pesinatina gireriz diye düşündüm. Bı kuzenim böyle yaptı daha iyi oldu. Şimdi sevgilimin ailesi demiski ev alalim. Ama bu sefer ortak oluyo ve birçok insan kayınvalidesi ile sorun yaşıyo. Ben de bu yüzden ortak olmak istemiyorum asla. Herşeyi biz yapalım istiyorum. Sevgilimde bana doğru söylüyorsun evet senin dediğin doğru diyo ertesi gün babamlar ev alalim dedi diyor hahahah sonra laf yapıyorum ben ne dedim diye doğru söylüyorsun ben konuşurum öyleyse diyor. Ama iki tarafida kiramiyor kendisi o yüzden bu mesele bana kalacak bence. Yani bu konu açılırsa sevgilimin ailesini kırmadan bu durumu nasıl izah edebilirim ya da bana farklı bakış açısı verebilecek olan var mı ? Çünkü ben kaynana muhabbeti ve sorunu yaşamak istemiyorum şuan nasıl mutluysak ilerdede oyle olalım araya maddiyat girmesin. Onların ailesi ayrı benim kuracağım aile ayrıdır. Ben ortak bı mülk istemiyorum. Bunu onlara söz ve nişandan önce söylemeliyiz diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım da bu konularda bana tamam senin dediğin daha mantıklı sonuçta biz başka aile kurucaz diyor ama bunu sadece kendi dusunuyor ailesinin haberi yok sonra o gün gelince biz böyle yapicaz derse insanlarında böyle birşeyden haberi olmadığı için beni suclamalarindan korkuyorum. Ay ne bileyim burda okuduklarim.gibi sorunlar yaşamak istemiyorum. Ekleme ----
Sanırım ben çok kontrolcuyum ondan dolayı herşeyi ben yapmak istiyorum bundan dolayı tama edemiyo olabilirim. Ama sorunu farklı yerlere çektiler yani konu tamamen nasıl konusmaliyimken ailesi seni yönetecek yok cocukk yanar döner felan dediler. Ona güldüm sadeceZaten burda kimse sevgiliniz için öyle böyle demedi.. yazdklarınızdan sevgilinizin sözlerine tama edemiyorsunuz bu konuda biz söyleyince suçlu oluyoruz burası çelişkili üzgünüm..
Ben sevdiklerimi hiçbir zaman kötülemedim..ailemin içerisinde de eşimle.yaşadıklarım ile de herşey beni ilgilendirir birkere bile burada bu konularda konu açmadım.. Siz bence yazdıklarınıza bir bakın sevgilim ailesiyle konuşamıyor diyorsunuz .. bizde sizin söylediğinizi söylüyoruz ama suçlu oluyoruz.. Sevgilinize birşey söyleniyorsa bunun nedeni de sizin yazdklarınız üzgünümEvet sevgilimin bı hatası yoksa insanların sevgilime hakaretvari konuşmasına izin vermem neden vereyim ? Kadın dayanışması yapalım yapalım derken aile dayanışmasıni da perişan etmeyelim dimi ? Gidin ötede felan sevdiklerinizi kötüleyin
Benim kontrolcü oluşumdan dolayı bu kadar karışıyo olmam sanırım. Halledemezse girerim devreye ne diyeyim yapacak pek bir şey yok.Sevgilin gayet anlayışlı halleder o sen karışma
Ben ailesiyle konuşamıyor demedim bu konu hakkında konuşamıyor dedim yani konu sadece bu konu. Yani kendini anlatamuyo olduğunu düşündüğüm için ben konuşmak istedim konuyu bu yüzden açtım. Yazdıklarınızdan anladığım tek şey ise benim fazla kontrolcü davranmam. Yani konuyu açmak anlamsızdı sağolun yanitlariniz içinBen sevdiklerimi hiçbir zaman kötülemedim..ailemin içerisinde de eşimle.yaşadıklarım ile de herşey beni ilgilendirir birkere bile burada bu konularda konu açmadım.. Siz bence yazdıklarınıza bir bakın sevgilim ailesiyle konuşamıyor diyorsunuz .. bizde sizin söylediğinizi söylüyoruz ama suçlu oluyoruz.. Sevgilinize birşey söyleniyorsa bunun nedeni de sizin yazdklarınız üzgünüm
Olabilir.. kontrolcülüğünüz bu şekilde görülmesine neden oluyor.. sevgiliniz pasif gibi görünüyor.. Diğer türlü davanzda haklısınız zaten..Sanırım ben çok kontrolcuyum ondan dolayı herşeyi ben yapmak istiyorum bundan dolayı tama edemiyo olabilirim. Ama sorunu farklı yerlere çektiler yani konu tamamen nasıl konusmaliyimken ailesi seni yönetecek yok cocukk yanar döner felan dediler. Ona güldüm sadece
Sen yine de hazır sevgilin anlayışlıyken onu bıktırma her şeyi kontrol etmeye çalışırsan ona bırakıp güvenmezsen bir süre sonra gözüne batar tartışırsınızBenim kontrolcü oluşumdan dolayı bu kadar karışıyo olmam sanırım. Halledemezse girerim devreye ne diyeyim yapacak pek bir şey yok.
Doğru söylüyorsunuzSen yine de hazır sevgilin anlayışlıyken onu bıktırma her şeyi kontrol etmeye çalışırsan ona bırakıp güvenmezsen bir süre sonra gözüne batar tartışırsınız
Evet sevgilimin bı hatası yoksa insanların sevgilime hakaretvari konuşmasına izin vermem neden vereyim ? Kadın dayanışması yapalım yapalım derken aile dayanışmasıni da perişan etmeyelim dimi ? Gidin ötede felan sevdiklerinizi kötüleyin
Kurbana falan mi giriyorsunuz. Ekonomik anlamda yardim edebilirler ancak ev sizin uzerinize olmali. Bunu da siz dile getirmemelisiniz. Göze batabilirsiniz. Esiniz olacak kisiyi karsiniza alin ve bu sorunu bu hafta icinde cozmesini isteyin. Zaman kisitlamasina gidin. Ogullarini atamazlar ama sizi kolaylikla atabilirler.Arkadaşlar 4 yıllık ilişkimde evlilik teklifi aldımçok mutluyum fakat burda bı sorunum var , sevgilimin ailesi çok iyi insanlar hep beraber eğleniriz güleriz yeri gelir içeriz çok iyiler asla dislamadilar beni. Şimdi ev muhbabeti yapılıyor. Ben herşeyi sevgilimle yapıyorum , ortak yapıyoruz herşeyi. Ve bu şekilde düğünde takılan takılarla ev pesinatina gireriz diye düşündüm. Bı kuzenim böyle yaptı daha iyi oldu. Şimdi sevgilimin ailesi demiski ev alalim. Ama bu sefer ortak oluyo ve birçok insan kayınvalidesi ile sorun yaşıyo. Ben de bu yüzden ortak olmak istemiyorum asla. Herşeyi biz yapalım istiyorum. Sevgilimde bana doğru söylüyorsun evet senin dediğin doğru diyo ertesi gün babamlar ev alalim dedi diyor hahahah sonra laf yapıyorum ben ne dedim diye doğru söylüyorsun ben konuşurum öyleyse diyor. Ama iki tarafida kiramiyor kendisi o yüzden bu mesele bana kalacak bence. Yani bu konu açılırsa sevgilimin ailesini kırmadan bu durumu nasıl izah edebilirim ya da bana farklı bakış açısı verebilecek olan var mı ? Çünkü ben kaynana muhabbeti ve sorunu yaşamak istemiyorum şuan nasıl mutluysak ilerdede oyle olalım araya maddiyat girmesin. Onların ailesi ayrı benim kuracağım aile ayrıdır. Ben ortak bı mülk istemiyorum. Bunu onlara söz ve nişandan önce söylemeliyiz diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım da bu konularda bana tamam senin dediğin daha mantıklı sonuçta biz başka aile kurucaz diyor ama bunu sadece kendi dusunuyor ailesinin haberi yok sonra o gün gelince biz böyle yapicaz derse insanlarında böyle birşeyden haberi olmadığı için beni suclamalarindan korkuyorum. Ay ne bileyim burda okuduklarim.gibi sorunlar yaşamak istemiyorum. Ekleme ----
aynısını dusundumBu arada erkek arkadaşınız konuşmayı bilmiyor demişsiniz ama yazarken de bilmiyor gibi duruyor. Okumak için çaba gerekiyor.
Doğru diyorsunuzOlabilir.. kontrolcülüğünüz bu şekilde görülmesine neden oluyor.. sevgiliniz pasif gibi görünüyor.. Diğer türlü davanzda haklısınız zaten..
Fikirlere saygı duymuyor değilim edilen hakaretlere saygı duymuyorum ? Gayet net dimi ?Neden konu actiniz ?
Fikirlerine saygı duymadığınız insanlara fikir soruyorsunuz
Hayır diyorum çünkü oğullarına almak dışında ortak olma fikrinde olduklarını düşünüyorum çok fazla yardım etmek isterlerse bizim yetemedigimiz yerde yardımcı olmalarini istiyorum. Aylık gelirimiz ikimizin toplamda 6 7 arası. Ev pesinatina Kredi çekip krediyi onlar odeyecekmis ev taksitlerini biz odeyecekmisiz sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?