- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
Bakin emin olun büyüklerin fikirleri benim için önemli ama konu şu , erkek arkadaşım ve ailesiyle ilgili konularda genelde hep benim dediğim oldu en kısa örneği çay toplanacak denildiğinde ben hayır dediysem gidilmedi ve ailesi bana soruyor fikrimi alır bu konuda sormadılar sorarlarsa kırmadan nasıl söyleyim diye soruyorum. Emin olun erkek arkadaşımla aile konusunda hiç sorun yaşamadık. Konuşmayı bilmiyor dedigimbu konu hakkında konuşamıyor yani olayı kavrayamiyor sanırım. Ama ben hiçbir zaman yönetilen taraf olmadım , ya da yöneten yönetilen diye birşey söz konusu olmadı iki taraf konuşur ve mantıklı olan yapılır öyle değil mi ? Sorunum erkek arkadaşımla değil ailesiyle de değil sorunum bu konuları kırmadan konuşabilmek. Anlıyor musunuz beni ?
Ben N nscckts degilim fakat bu noktada bence kimse seni anlayamiyor. Sevgilini nasil savunacagini sasirdigindan dahada dibe batiyorsun farkinda degilsin.
Kavrayamiyormu? Ilkokul cocugumu hayirdir? Biz burda seni ve aileni, sevgilini tanimadigimiz halde olayi kavradik, o niye kavrayamiyor? Bal gibi bir öyle, bir söyle diye ailesi ve senin arasinda kaliyor. Daha oturacagin evi seçemiyorsan, endise duyuyorsan, niye nasil evleneceksin?
Daha bunun ev dösemesi, dügünü, osu var busu var. Hep senmi herseyi yönlendireceksin? Ayri sehirlerdesiniz, kv'denin sizde 1 ay kalmayacagini nereden biliyorsun? Sevgilin ev konusunda tepki veremiyorsa, fazla karisan kv'deye nasil tepki versin?
Bir iliskide en önemli unsur saygidir. Fark etmeden sen sevgiline saygi duymuyorsun. Küçük bir çocukmus gibi bahs ediyorsun. Simdi asiksin, gençsin felan fakat yasin30larda olunca artik sevgiline tahamülün kalmaz. Kriterlerin çok degismis olacak fakat geç kalmis olacaksin.