Evleniyorum

Ben N nscckts degilim fakat bu noktada bence kimse seni anlayamiyor. Sevgilini nasil savunacagini sasirdigindan dahada dibe batiyorsun farkinda degilsin.

Kavrayamiyormu? Ilkokul cocugumu hayirdir? Biz burda seni ve aileni, sevgilini tanimadigimiz halde olayi kavradik, o niye kavrayamiyor? Bal gibi bir öyle, bir söyle diye ailesi ve senin arasinda kaliyor. Daha oturacagin evi seçemiyorsan, endise duyuyorsan, niye nasil evleneceksin?

Daha bunun ev dösemesi, dügünü, osu var busu var. Hep senmi herseyi yönlendireceksin? Ayri sehirlerdesiniz, kv'denin sizde 1 ay kalmayacagini nereden biliyorsun? Sevgilin ev konusunda tepki veremiyorsa, fazla karisan kv'deye nasil tepki versin?

Bir iliskide en önemli unsur saygidir. Fark etmeden sen sevgiline saygi duymuyorsun. Küçük bir çocukmus gibi bahs ediyorsun. Simdi asiksin, gençsin felan fakat yasin30larda olunca artik sevgiline tahamülün kalmaz. Kriterlerin çok degismis olacak fakat geç kalmis olacaksin.

Bizim 3 katlı bir evimiz var üst katı annemler büyük abim için düşündüler eşi şimdi geliyosunuz agirliyorum gelirim agirlanirim ama iyiyken kötü olmaya gerek yok demişti bizimkiler de zaten onların işine karışan insanlar değiller. Annem başta biraz üzüldü ama şimdi iyiki diyo

Sevgiliniz kendisi halletsin. Ugrasmayin. Omur boyu esinizin ailesiyle her konuda muhatap olacak haliniz yok ya. Kolunuzdan bacaginizdan ceke ceke ev almaya goturmezler herhalde

Olayı kavrayamamissiniz ki hala bana ev muhabbeti yapıyorsunuz. Ama burdaki herkes en önce kötüyü düşünsün sakın ha iyi bakmayın 30 ki yaşlarda karaalar baglayacam ay nasıl olur diye , ama 30 ki yaşlarda sevgilimle karavanda gezme fikri felan yok ? Ya hepiniz kötüsünüz ya da hayat size kötü davranmış. Konu kapanmıştır yazmanıza lüzum yok boşa konuşuyorsunuz

buyudugunde yıne konusuruz sıkıntı yok :)

Tam tersi, ev muhabetini yapmiyorum, daha genis capindan bakiyorum. Bügün ev sorun olur, yarin baska seyler. Bunu asil sen anlamiyorsun.

Tecrube denilen sey var. Ve evet buna kötü seylerde dahil. Fikirlere acik degilsen, konu acmayacaktin.

Bu sizin gıyabınızda verilecek bir karar değil. Birgün hepiniz birlikteyken bize açıkladığınız gibi onlara açıklayacaksınız. Hatta bu para sizin, bunu siz gönlünüzce harcar, gezer, yerseniz ben daha mutlu olurum, illa birşeyler bağışlamak istiyorsanız bunu oğlunuza bağışlayın lütfen diyeceksiniz. Olur da ihtiyacımız olursa biz sizden bize yardım etmenizi zaten isteriz diye de belirteceksiniz ki kendilerini dışlanmış hissetmesinler.

buyudugunde yıne konusuruz sıkıntı yok :)
16 yaşındayken bana demişlerdiki 20li yaşları geçince anlarsın , şuan 25 yasindayim 16 yaşımda yaptığım hicbirseyden pişmanlık duymuyorum. Herkesin hayat tecrübesi aynı olacak diye birşey yok. Hayatım boyunca aldığım kararların hep arkasında durdum. Artık şu insanlar ben tecrübe ettim sen de büyüyünce anlarsın cümlesini bıraksa keşke. Çünkü ben hiçbir küçüğüme bunu yapmıyorum , bayiyo insanı valla

Fikirler çok başka , negatif söylem çok başkadır. İyi günler dilerim tecrubelerinizle

Seni tebrik ederim bu kararından dolayı, başkası olsa bana ev aliyorlar diye havaya zıplayabilir ama demekki bilinçli bir kızsın ilerde ne olacağını kestirip ona göre karar vermen çok hoş. Bence doğru da bir karar. Söylemek ise en basiti. Sevgilinle söylemenin bir yolunu bulursunuz bence :)

Almasınlar uygun bir dille belirt net ol.
Sonra minnet altında kalacaksın net dünyanın en iyi insanlarj bile olsalar minnet edecekler. Herşeye karışma hakları doğmuş gibi hissedecekler. Düşüncen mantıklı kendini üzme nişanlında yanındaysa birşey yapamazlar.

Zaten herşeyi erkek arkadaşımla ben yapicaz almazlar takıyı da herhalde
O iş öyle olmuyor
Kuş kafese girene kadar ürkütmemek için herşey yapılıyor, ama bunlar sizin takılara çöreklenecek tecrübe ile sabit. Düğünümüzü kendimiz yaptik, evi kendimiz döşedik, siz yapın biz ev alırken yardım ederiz dediler, takıları kayinpederim aldı siz çalışırken işinizden olmayın ben yaparim diye sonuç kayınvalidenin üzerine evi yaptı evi takılar gitti kol gibi kredi bize kaldı.

İnşallah ev alırlar sırf bu mesajından sonra istemediğin için söylüyorum. inşallah alırlar amin

Konuşamıyor diye bir şey yok, bu şimdiden böyle devam ederse ileride önünü alamazsın. Evlenmeyi biliyorsa ailesiyle oturup konuşmayı da gerekirse seni ve ailesini karşı karşıya getirmeden orta noktayı da bulmayı bilecek. Bunu sen de yapacaksın kendi ailene, sırf o değil. "Aman biz bir şey diyemiyoruz" diye diye kök aileleri her şeyin içine karıştırırsanız sonunuz daha 1 yılınız dahi dolmadan boşanmayla biter. Eyyorlamam bu kadar.

Teşekkür ederim sağolun inşallah bulunur bir yolu :)

Bunlar olurken siz ne yaptınız merak ediyorum. Çünkü ben kontrolcü yapımdan dolayı olayın en ince ayrıntısına kadar araştırıp garantilemeden hareket etmem. Umarım sizin tecrübenizi yasamam ama sizde biraz gözünüzü açıp böyle birşey yasamasaydiniz keşke

Alsınlar tatlım nedir bu kinin ? Alırlarsa ona göre yol izlenir yani benim derdim insan kırmamak ama sizin içiniz kır bağlamış
Duyan da beddua ettim sanacak. Ev alsınlar diyorum dua ediyorum ne güzel Siz de işinize gelmedi mi kötüsünüz içiniz kir bağlamış yok bilmem ne , tutturmuşsunuz bir terane. Kaç mesajdır insanlara anladınız mı anladınız mı ayıp yani koca kadınlar sanırsın herkes gerizekalı , anlamadınız anlamadınız. Biraz terbiyeli olun bence büyüklerinize karşı.

Bende akıllı mantıklı attığı her adımı dikkatle kırk defa düşünerek atan biriydim, öyle bir oyun ki ilk baştan plan kurmuşlar ve eş kişisi de bu oyunun içinde olunca ne olduğunu anlamadım bile, altında başka başka sebepler de var ama nasılsa biz bunları ayiracağiz evi kaptırmayalim düşüncesi.
Çevrenin en cazgır, kafasında kırk tilki dolaşan, dilinin kemiğini olmayan çok sert mizaçlı bir yapim var, ben oyuna gelmem derdim, ama çete gibi planlanıp yapınca hiç mi hiç farketmedim, farketmedim derken iş işten geçince öğrendim aslında sözüm ona bizim için kosturuyordular pazarlığı biz yaptık ev sahibini biz bulduk tanıdık vs eve geldiler tapu kv üzerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…