Evleniyorum

Konu sahibi sevgilisine zerre laf söyletmio.. ihtimal üzerine de söyletmio.. sanırım orayı anlamıoz 😂
Evet sevgilimin bı hatası yoksa insanların sevgilime hakaretvari konuşmasına izin vermem neden vereyim ? Kadın dayanışması yapalım yapalım derken aile dayanışmasıni da perişan etmeyelim dimi ? Gidin ötede felan sevdiklerinizi kötüleyin 😂

Sevgilimin yapmış olduğu bı terbiyesizlik bı saygısızlık yoksa ve yaptığı bir yanlış yoksa neden laf söyleteyim ? Ben sevdiklerimi koru

Ben stresli değilim sadece onun bu

Tamam
Zaten burda kimse sevgiliniz için öyle böyle demedi.. yazdklarınızdan sevgilinizin sözlerine tama edemiyorsunuz bu konuda biz söyleyince suçlu oluyoruz burası çelişkili üzgünüm..

Arkadaşlar 4 yıllık ilişkimde evlilik teklifi aldım 😌😌 çok mutluyum fakat burda bı sorunum var , sevgilimin ailesi çok iyi insanlar hep beraber eğleniriz güleriz yeri gelir içeriz çok iyiler asla dislamadilar beni. Şimdi ev muhbabeti yapılıyor. Ben herşeyi sevgilimle yapıyorum , ortak yapıyoruz herşeyi. Ve bu şekilde düğünde takılan takılarla ev pesinatina gireriz diye düşündüm. Bı kuzenim böyle yaptı daha iyi oldu. Şimdi sevgilimin ailesi demiski ev alalim. Ama bu sefer ortak oluyo ve birçok insan kayınvalidesi ile sorun yaşıyo. Ben de bu yüzden ortak olmak istemiyorum asla. Herşeyi biz yapalım istiyorum. Sevgilimde bana doğru söylüyorsun evet senin dediğin doğru diyo ertesi gün babamlar ev alalim dedi diyor hahahah sonra laf yapıyorum ben ne dedim diye doğru söylüyorsun ben konuşurum öyleyse diyor. Ama iki tarafida kiramiyor kendisi o yüzden bu mesele bana kalacak bence. Yani bu konu açılırsa sevgilimin ailesini kırmadan bu durumu nasıl izah edebilirim ya da bana farklı bakış açısı verebilecek olan var mı ? Çünkü ben kaynana muhabbeti ve sorunu yaşamak istemiyorum şuan nasıl mutluysak ilerdede oyle olalım araya maddiyat girmesin. Onların ailesi ayrı benim kuracağım aile ayrıdır. Ben ortak bı mülk istemiyorum. Bunu onlara söz ve nişandan önce söylemeliyiz diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım da bu konularda bana tamam senin dediğin daha mantıklı sonuçta biz başka aile kurucaz diyor ama bunu sadece kendi dusunuyor ailesinin haberi yok sonra o gün gelince biz böyle yapicaz derse insanlarında böyle birşeyden haberi olmadığı için beni suclamalarindan korkuyorum. Ay ne bileyim burda okuduklarim.gibi sorunlar yaşamak istemiyorum. Ekleme ----
Sevgilin gayet anlayışlı halleder o sen karışma

Zaten burda kimse sevgiliniz için öyle böyle demedi.. yazdklarınızdan sevgilinizin sözlerine tama edemiyorsunuz bu konuda biz söyleyince suçlu oluyoruz burası çelişkili üzgünüm..
Sanırım ben çok kontrolcuyum ondan dolayı herşeyi ben yapmak istiyorum bundan dolayı tama edemiyo olabilirim. Ama sorunu farklı yerlere çektiler yani konu tamamen nasıl konusmaliyimken ailesi seni yönetecek yok cocukk yanar döner felan dediler. Ona güldüm sadece 😌

Evet sevgilimin bı hatası yoksa insanların sevgilime hakaretvari konuşmasına izin vermem neden vereyim ? Kadın dayanışması yapalım yapalım derken aile dayanışmasıni da perişan etmeyelim dimi ? Gidin ötede felan sevdiklerinizi kötüleyin 😂
Ben sevdiklerimi hiçbir zaman kötülemedim..ailemin içerisinde de eşimle.yaşadıklarım ile de herşey beni ilgilendirir birkere bile burada bu konularda konu açmadım.. Siz bence yazdıklarınıza bir bakın sevgilim ailesiyle konuşamıyor diyorsunuz .. bizde sizin söylediğinizi söylüyoruz ama suçlu oluyoruz.. Sevgilinize birşey söyleniyorsa bunun nedeni de sizin yazdklarınız üzgünüm 😌😌

Ben sevdiklerimi hiçbir zaman kötülemedim..ailemin içerisinde de eşimle.yaşadıklarım ile de herşey beni ilgilendirir birkere bile burada bu konularda konu açmadım.. Siz bence yazdıklarınıza bir bakın sevgilim ailesiyle konuşamıyor diyorsunuz .. bizde sizin söylediğinizi söylüyoruz ama suçlu oluyoruz.. Sevgilinize birşey söyleniyorsa bunun nedeni de sizin yazdklarınız üzgünüm 😌😌
Ben ailesiyle konuşamıyor demedim bu konu hakkında konuşamıyor dedim yani konu sadece bu konu. Yani kendini anlatamuyo olduğunu düşündüğüm için ben konuşmak istedim konuyu bu yüzden açtım. Yazdıklarınızdan anladığım tek şey ise benim fazla kontrolcü davranmam. Yani konuyu açmak anlamsızdı sağolun yanitlariniz için 😌

Sanırım ben çok kontrolcuyum ondan dolayı herşeyi ben yapmak istiyorum bundan dolayı tama edemiyo olabilirim. Ama sorunu farklı yerlere çektiler yani konu tamamen nasıl konusmaliyimken ailesi seni yönetecek yok cocukk yanar döner felan dediler. Ona güldüm sadece 😌
Olabilir.. kontrolcülüğünüz bu şekilde görülmesine neden oluyor.. sevgiliniz pasif gibi görünüyor.. Diğer türlü davanzda haklısınız zaten..

Benim kontrolcü oluşumdan dolayı bu kadar karışıyo olmam sanırım. Halledemezse girerim devreye ne diyeyim yapacak pek bir şey yok.
Sen yine de hazır sevgilin anlayışlıyken onu bıktırma her şeyi kontrol etmeye çalışırsan ona bırakıp güvenmezsen bir süre sonra gözüne batar tartışırsınız

Bırak sevgilin izah etsin. Şimdi sen konuşursun bi şey dersin yanlış anlarlar falan. Bu dönemlerde herkes birbirini yanlış anlıyo çünkü. Kesinlikle sen karışma derim bu süreçten geçmiş ve yeni evlenmiş biri olarak :rapci:

Bence şu aşamada bu konuyu sizin sevgilinizin ailesiyle konuşmanız doğru olmaz sonucta sevgiliniz sorumlulugunun bilincinde olmalı ve ailesini sizden daha iyi tanıyor yolunu yordamını bilip ona göre konusmalı daha sozlu nisanli vs degilsiniz dur bakalım sevgilinizin gelip sizin ailenizle bu tur bisey konussa dogru olur mu ayni sekilde sizde kendinizi one atmamalisiniz yarin bir gun herseyi ailesiyle siz konusmak zorunda kalacaksiniz ve sonucu kotu olsa sizi suclayacaklar

Neden konu actiniz ?
Fikirlerine saygı duymadığınız insanlara fikir soruyorsunuz

Sizin düşünceniz mantıklı. Hernekadar iyi olsalarda aynı eve girince işler değişe biliyor. Nişanlı ailesini kıramıyorsa,hazır aranız iyi bir toplanmada kırmadan siz söyleyin. Sağolun düşüceniz için,yardım etmek isteğiniz güzel ama kimseye yük olmadan biz kendimiz herşeyi düşündük ve yaparız deyin. Anlayışlı insanlarsa zaten istemediğinizi anlarlar. Mutluluklar.

Arkadaşlar 4 yıllık ilişkimde evlilik teklifi aldım 😌😌 çok mutluyum fakat burda bı sorunum var , sevgilimin ailesi çok iyi insanlar hep beraber eğleniriz güleriz yeri gelir içeriz çok iyiler asla dislamadilar beni. Şimdi ev muhbabeti yapılıyor. Ben herşeyi sevgilimle yapıyorum , ortak yapıyoruz herşeyi. Ve bu şekilde düğünde takılan takılarla ev pesinatina gireriz diye düşündüm. Bı kuzenim böyle yaptı daha iyi oldu. Şimdi sevgilimin ailesi demiski ev alalim. Ama bu sefer ortak oluyo ve birçok insan kayınvalidesi ile sorun yaşıyo. Ben de bu yüzden ortak olmak istemiyorum asla. Herşeyi biz yapalım istiyorum. Sevgilimde bana doğru söylüyorsun evet senin dediğin doğru diyo ertesi gün babamlar ev alalim dedi diyor hahahah sonra laf yapıyorum ben ne dedim diye doğru söylüyorsun ben konuşurum öyleyse diyor. Ama iki tarafida kiramiyor kendisi o yüzden bu mesele bana kalacak bence. Yani bu konu açılırsa sevgilimin ailesini kırmadan bu durumu nasıl izah edebilirim ya da bana farklı bakış açısı verebilecek olan var mı ? Çünkü ben kaynana muhabbeti ve sorunu yaşamak istemiyorum şuan nasıl mutluysak ilerdede oyle olalım araya maddiyat girmesin. Onların ailesi ayrı benim kuracağım aile ayrıdır. Ben ortak bı mülk istemiyorum. Bunu onlara söz ve nişandan önce söylemeliyiz diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım da bu konularda bana tamam senin dediğin daha mantıklı sonuçta biz başka aile kurucaz diyor ama bunu sadece kendi dusunuyor ailesinin haberi yok sonra o gün gelince biz böyle yapicaz derse insanlarında böyle birşeyden haberi olmadığı için beni suclamalarindan korkuyorum. Ay ne bileyim burda okuduklarim.gibi sorunlar yaşamak istemiyorum. Ekleme ----
Kurbana falan mi giriyorsunuz. Ekonomik anlamda yardim edebilirler ancak ev sizin uzerinize olmali. Bunu da siz dile getirmemelisiniz. Göze batabilirsiniz. Esiniz olacak kisiyi karsiniza alin ve bu sorunu bu hafta icinde cozmesini isteyin. Zaman kisitlamasina gidin. Ogullarini atamazlar ama sizi kolaylikla atabilirler.

Olabilir.. kontrolcülüğünüz bu şekilde görülmesine neden oluyor.. sevgiliniz pasif gibi görünüyor.. Diğer türlü davanzda haklısınız zaten..
Doğru diyorsunuz
Neden konu actiniz ?
Fikirlerine saygı duymadığınız insanlara fikir soruyorsunuz
Fikirlere saygı duymuyor değilim edilen hakaretlere saygı duymuyorum ? Gayet net dimi ?

Hayır diyorum çünkü oğullarına almak dışında ortak olma fikrinde olduklarını düşünüyorum çok fazla yardım etmek isterlerse bizim yetemedigimiz yerde yardımcı olmalarini istiyorum. Aylık gelirimiz ikimizin toplamda 6 7 arası. Ev pesinatina Kredi çekip krediyi onlar odeyecekmis ev taksitlerini biz odeyecekmisiz sanirim.

Ev pesinati ödeyecek kadar paralari yok, kredi çekmek zorundalar. Bu is hiç olmaz. Zaten corona zamani, birsey olursa o kredi öndenemezse ne olacak? Hani desen durumlari iyi, kenarda paralari zaten var.

Sevgilin bu durumu ailesine anlatamiyorsa, zaten ayrilmaniz daha iyi. Elini masaya vurabilen, kendi kararlarini uygulayan bir tip degil demek ki. Zaten daha ortada fol yok yumarta yokken, aile ile bu kadar iyi olman, iyi degil. Simdiden bile mesafe yok, ev konulari felan konusuluyor. Ki isteme olmadi.

Bana sorsan ev konusu daha bir hiç. Senin basin daha çok agriyacak.

Evlenmeden ev almayın yoksa ilerde boşanma olursa evden pay alamazsın. Üstelik ailesi de maddi yardım yapacaksa ve karşılıksız olacaksa tapu size ait olacaksa kabul edin yoksa asla kabul etmeyin. Takıları da isterler her gün yüzünüze vururlar. En iyi en melek insan da olsa evlendikten sonra değişirler

teklifiniz icin teşekkur ederim ama ben armut pis agzima düş olsun istemiyorum
oyuzden kendim cabalayarak bir ev almak istiyorum diyin olsun bitsin

Back
X