Evlenme hayali kurarken gelen ayrılık...

Dipnot eklemeden geçemeyeceğim
Şu evlenmeye meraklı adamların hevesini kırmayın anacım biz nikah masasına oturtamıyoruz yıllardır:KK45:
Benim babam çok inat bir insan ve ikna olması bir iki seneyi de bulabilirdi. Ya da bir sürpriz olurdu bir ay sonra derdi belki evlenin diye. Olay babam da değil açıkçası. O adam benle nasıl ciddi düşünüp olsun istemişse ben de istedim ki açtım mevzuyu. Ama ben bu noktada kendi beklentilerimi dile getirmedim. Biz olarak baktım olaya. Şayet o da benle aynı hisleri taşısaydı o da birlikte nasıl ikna edebilirizi araştırırdı topu benim üzerime atmazdı. 2-3 ay sonra terk edebilme ihtimali olan biriyle nasıl güvenilir bir ilişki bağı kurabilirim. Beni sevmiş olabilir, ama şu noktada bana sevmesi de yetmiyor. Mücadele etmesini isterdim benle. İşin özü evliliğe bakış açımız ve evlilikten beklentimizin uyuşmadığını net anladım. Onu anlıyorum ama onu anlıyor olmak bana yetmiyor

Benim babam çok inat bir insan ve ikna olması bir iki seneyi de bulabilirdi. Ya da bir sürpriz olurdu bir ay sonra derdi belki evlenin diye. Olay babam da değil açıkçası. O adam benle nasıl ciddi düşünüp olsun istemişse ben de istedim ki açtım mevzuyu. Ama ben bu noktada kendi beklentilerimi dile getirmedim. Biz olarak baktım olaya. Şayet o da benle aynı hisleri taşısaydı o da birlikte nasıl ikna edebilirizi araştırırdı topu benim üzerime atmazdı. 2-3 ay sonra terk edebilme ihtimali olan biriyle nasıl güvenilir bir ilişki bağı kurabilirim. Beni sevmiş olabilir, ama şu noktada bana sevmesi de yetmiyor. Mücadele etmesini isterdim benle. İşin özü evliliğe bakış açımız ve evlilikten beklentimizin uyuşmadığını net anladım. Onu anlıyorum ama onu anlıyor olmak bana yetmiyor
Beklentiler farklı anlıyorum sizi. Rabbim sizin için ne hayırlıysa onu nasip etsin arkadaşım

Yaş farkı anlayış farkını da barındırıyorsa sorun yaratabiliyor. Evlilik kararınızdaki sıkıntı da işte tam bu yüzden bence. 34 yaşındaki birinin beklentileri ve 24 yaşındaki sizin beklentiniz burada farkı göstermiş. 37 yaşında evlenmiş biri olarak eş adayınızın tutumunu normal buluyorum. Meçhule giden yollar bu yaşlarda pek cazip gelmiyor insana. Orta yolu bulacağınıza inanıyorum. Sevgiler

adam da kendince haklı. sen 34 yaşında olsan ve kaşrı taraf bekleyelim dese bi acaba demez misin?

Adam tamamen haksiz degil gibi geldi. 10 yas adam öldürulecek bi yas degil. Insan evladini oldurmekle tehtit eder mi? Benim esimde benden 8 yas buyuk.
Bu tehtit olayini adam bilmiyor muhtemelen, adamin yerinde olsam boyle bir aileye karismak bile istemezdim degil beklemek.

Herseyde bir hayir vardir ,
Yas farki sorun degil,sorun adamin tavri ,
Belki hamile kalamayacaksin evlenince belki ,cocugun olmayacak bosayacak mi seni ,
Babanin inadi adamin gercek yuzunu ortaya cikarmis ,
Sal gitsin ,

İkinizde kendinize göre haklısınız. Bir bilinmez içinde ilişkiye devam etmekte çok sağlıklı değil. Hakkınızda en hayırlısı en güzeli olur umarım..

Adam tamamen haksiz degil gibi geldi. 10 yas adam öldürulecek bi yas degil. Insan evladini oldurmekle tehtit eder mi? Benim esimde benden 8 yas buyuk.
Bu tehtit olayini adam bilmiyor muhtemelen, adamin yerinde olsam boyle bir aileye karismak bile istemezdim degil beklemek.
Tehdit olayını adam biliyor. Saklamadım hiçbir şeyi. Ve evet onu da haklı buluyorum kendi açısından. Başta kızdım ama o da kendince haklı. Yine de "böyle bir aile"ifadesini kullanmanız hoş olmadı. Ben de istemezdim bu tepkiler verilsin.

Back
X