Evlenme teklifi

valla canım ben sevgilimi şimdiden tehdit ettim :)) şöyle ki ; eğer bana evlenme teklifi etmezsen düğünde nikah kıyılırken memur soracak kabul ediyor musunuz diye bende diyeceğim ki 'ben evlenme teklifi almadım neye evet diyeyim ki ' dicem herkesın içinde teklif etmek zorunda kalacaksın dedim :1: benımkide edicem zaten etmeden olmaz dedi ama valla etmezse söylediğim hala geçerli yaniii :24:

Valla nereden baktiginiza bagli..eger guzel teklif alanlarla kiyaslarsaniz mutsuz olabilirsiniz tabi, ama keske ben de sevgilimle dugun tarihi almis olsaydim da tek derdim teklif olsaydi ;) bence uzulmek yerine sevdiginizle geleceginiz icin heyecanli, nese dolu olun :)

konu sahibi arkadaşım, seni gayet iyi anlıyorum malesef :31: bizde sevgilimle bikaç aya nişan düşünüyoruz ama evlenme teklifi hala yok! sürekli söylemekten zaten büyüyü ben kaçırdım. evlencez işte ne gerek var diyen bi hödük var karşımda. :51:

ama cidden Allah başka dert vermesin de demek lazım.

1 seneden fazla zamandır evliyiz, hala etmedi. düzenli aralıklarla ne zaman edeceğini soruyorum. evlendikten sonra da etse benim için aynı heyecan olacak galiba :)
evlenmeden önce 6.5 sene birlikteydik bence bu durum yüzünden teklif olmadı. bi baktık ki evlenmişiz.

Benim eşim dayanamamıştı ve telefonda edivermişti evlilik teklifini.. :52: :46:
:38: :38: :38: Boşver takma fazla evlendikten sonra önünüzde bir çookk sevgililer günü , doğum günü ve evlilik yıldönümleriniz olacak....Belki onlarda sana çok güzel romantik sürprizler yapar canım..:69: :71: :16:

nişanımız cumartesi olacaktı
çarşamba gecesi altımda kilottan bozma bir şort
üzerimde bir büstiyer Yaz günü sıcaktan bayılıyorum adeta..
saçlarım iki yandan zekiye şeklinde bağlı..
önümde bonibonlar şeker kutuları poşetler.. nişan şekerlerimi yapıyorum
1 saat öncede bizden çıkmış evine doğru gitmiş.. ben öyle biliyorum tabi..
evimiz yüksek giriş bizim..
bir anda camıma tıklatan aşk.. çin balonları.. havai fişekler.. rengarenk uçan balonlar.. kollarını adeta şebek maymunu gibi camıma uzatan adamın elinde çiçeği yüzüğü.. yardakçılarının elinde elma şekeri ve konfeti..
karmaşa da neye bakacağımı neye uğradığımı anlayamadım :111: :111: :111:
aşktan gelen en son cümleyle kendime geldim "evlencen mi benimle prenses?"
(hala bu soruyu anımsar kahkahayı basarız hödük aşk soruşa bak Allasen)
utanmasam camdan aşağıya çocuğun üzerine atlayacaktım
yarı çıplak bir halde koştur koştur bahçeye indim gecenin bir kör vaktinde tüm site sakinleri balkonlardaydı alkış kıyamet
meğer herkes haberliymiş izin almış aşk..
koşa koşa hoplayıvermiştim kucağına "evet eveeet sonsuza kadar eveeeett" camdan seyreden annecik babacık göz yaşları falan..
amaaan nerden gördüm konuyu yaa.. :16: :16:

bir anda camıma tıklatan aşk.. çin balonları.. havai fişekler.. rengarenk uçan balonlar.. kollarını adeta şebek maymunu gibi camıma uzatan adamın elinde çiçeği yüzüğü.. yardakçılarının elinde elma şekeri ve konfeti..
yarı çıplak bir halde koştur koştur bahçeye indim gecenin bir kör vaktinde tüm site sakinleri balkonlardaydı alkış kıyamet
koşa koşa hoplayıvermiştim kucağına "evet eveeet sonsuza kadar eveeeett" camdan seyreden annecik babacık göz yaşları falan..

ahhaa çok güzelmiş yaa ben sonunda şaşkın bakışlar arasında öpüştüğünüzü hayal ettim bridget jones geldi aklıma okuyunca ama burası türkiye tabiki:27: mutluluklar:16::16::16:

ahhaa çok güzelmiş yaa ben sonunda şaşkın bakışlar arasında öpüştüğünüzü hayal ettim bridget jones geldi aklıma okuyunca ama burası türkiye tabiki:27: mutluluklar:16::16::16:

öpüştük öpüşmesine de camda anne baba olunca biraz rötarlı bir öpüşme olmuştu beloved :1: :1:
çok teşekkür ederim sabırla okuduğun için..

coookkk guuzelllllllllllll :)))) omur boyu mutluluklarrr :)))))

biz iliskiye zaten ciddi basladigimiz icin surekli evlilik ile ilgili konusuyorduk. tam karar vermedigimi soyluyordum bir gun esim elimi tutup once kuyumcuya goturdu tektas aldi. guya dogum gunu hediyesi. sonra hadi evlilik icin gun almaya dedi. tabi bunu evlenme teklifi sayarsan. ben de gulup gectim. aileler tanismadan etmeden :) sonra ilerleyen donemde de teklif meklf olmadi ailelerin tanismasi nisan vs kararlastirildi :)

o saatten sonra teklif komik geliyor bana. hem nisanlik bakiyorsun. dugun tarihi kararlastiriyorsun resmen gostermelik soru belli cevap belli.

Evlilik teklifi aldım hem de umduğumdan çok daha güzeldi ama almasaydım da anlamaya çalışırdım çünkü yıllarca evlennce şöyle olur, buraya gideriz diye konuşup durduktan sonra erkeğin aklına zaten evlenmeye hazır fikrini soktuğumuza inanıyorum :)

Kızlar merhaba.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Şöyleki;
seneye yaza evleniyorum dugun tarihi bile aldık. Fakat hala evlenme teklifi gelmedi.
Biliyorum kesinlikle evlenme teklifi edicek fakat büyüsü kaçtı gibi düşünüyorum.
Çok üzülüyorum çok mu erken davrandım, daha teklif gelmeden düğün tarihi aldık?

Sanki onun için de büyüsü kaçmış gibi..
Süprizi falan kalmadı gibi.
Cidden çok üzülüyorum ya :14: Kafam allak bullak..

Siz ne dersiniz?

Bu arada çok zor günler geçirdik problemler vardı ailelerimizde onun da
etkisi var teklif edemedi fırsat bulup.. Sonra aileler öğrenince hadi
vakit kaybediyoruz hemen dugun salonu ayarlayın dediler biz de
tuttuk. Zaten tutmasak istediğim yerden olmuycaktı günler hep dolmuştu..

evlenme teklifi almadan neden düğün tarihi aldın peki..:)
ima etseydin ondanda anlamıyorsa direk söyleseydin
bence bu saaten sonra bekleme
bunun içinde ne kendini nede karşındakini üzme

Bende evlenme teklifi almadım. çünkü tanıstıgımız günden beri evlilikten söz ediyor ciddi düşünüyordu. biz tanıstıktan 3-4 ay sonra aileler tanıstı 8 ay sonrada nişanımız oldu.. hala söylerim bana evlenme teklifi etmedin bak şu arkadaşım söyle teklif almış diye.. haklısın galiba ben biraz odunum aşkım der. :) ama bana değişik bir evlenme teklifi etmeden evlenmiyeceğim kararlıyım :27:

Bende evlenme teklifi almadım. çünkü tanıstıgımız günden beri evlilikten söz ediyor ciddi düşünüyordu. biz tanıstıktan 3-4 ay sonra aileler tanıstı 8 ay sonrada nişanımız oldu.. hala söylerim bana evlenme teklifi etmedin bak şu arkadaşım söyle teklif almış diye.. haklısın galiba ben biraz odunum aşkım der. :) ama bana değişik bir evlenme teklifi etmeden evlenmiyeceğim kararlıyım :27:

canım semiramis in taktik süper. Eğer düğün günü hala teklif etmemişse nikah memuru soracak zaten evlenir misin diye, sen de dersin teklif almadım ki. O da herkesin içinde mecbur teklif edecek..

Hohohahaha
:9:çok eğlenceli yaa semiramis tekrar kutlarım müthiş fikir.. SaviorAngel sen de böyle bir şey düşünebilirsin :) benim aklıma çok yattı vallahi..

Yani ne diyeyim ardemir müthiş müthiş:nazar::16:
Mutluluğunuz, aşkınız daim olsun canım çok hoş.. İnşallah bize de nasip olur böyle güzel teklifler, eşler :16:

canım semiramis in taktik süper. Eğer düğün günü hala teklif etmemişse nikah memuru soracak zaten evlenir misin diye, sen de dersin teklif almadım ki. O da herkesin içinde mecbur teklif edecek..

Hohohahaha
:9:çok eğlenceli yaa semiramis tekrar kutlarım müthiş fikir.. SaviorAngel sen de böyle bir şey düşünebilirsin :) benim aklıma çok yattı vallahi..

Aynen canım askerden geldikten sonra düğüne yakın diyeceğim bana değişik şaşırtıcı bir evlilik teklifi etmezsen evlenmeyeceğim senle :) kim sen mi benle evlenmeyeceksin falan derse nikah günü görürsün derim :)

sen yolun yarısından fazlasını geçmişsin canım tebrik ederim darısı başıma.:') teklif içinde imalar yapmanı tavsiye ederim;D benimde 3 yıllık ilişkim var 2014 yılında evlenmeyi düşünüyoruz ve daha şimdiden imalarıma başladım bile sıradan olmasın,beni şaşırt,hakkım olanı bana yaşat gibi ...:D

sen yolun yarısından fazlasını geçmişsin canım tebrik ederim darısı başıma.:') teklif içinde imalar yapmanı tavsiye ederim;D benimde 3 yıllık ilişkim var 2014 yılında evlenmeyi düşünüyoruz ve daha şimdiden imalarıma başladım bile sıradan olmasın,beni şaşırt,hakkım olanı bana yaşat gibi ...:D

Evet hakkımız söke söke alırız :kkk::13:
Fakat canım sürekli de söyleme süpriz yapamaz sonra.. Mesajı ver ve sonra bırak bakalım ne yetenekler var. Ben öyle yaptım artık..
O düşünsün :9:

Evet hakkımız söke söke alırız :kkk::13:
Fakat canım sürekli de söyleme süpriz yapamaz sonra.. Mesajı ver ve sonra bırak bakalım ne yetenekler var. Ben öyle yaptım artık..
O düşünsün :9:

yok canımm sürekli değil genelde o lafını açar şunları düşündüm diye açık açık söyler ama sana süprizim bunlardan daha öte diyor misal havai fişekte özel yapım seni çok seviyorum benimle evlenir msn yada istanbul boğazda vapurla gezerken boğaza yazdırmak gibi şimdilik bunlar bile sıradanlaşmış onun gözünde ki söyledi ben çok beğendim halbuk ki :D

Back
X