çok eskilerden bir konu ama yazmak istedim.. hemde diğer kızlarında düşüncelerini bilmek istediğim için güncelleyim dedim...
ben reddetmedimde sanırm reddedildim karışıktı biraz
ilk teklifi görücü usulü tarzında bi havacı subaydı... annem ve annsi ısrar etti tanıştık sonra bu görevde yükseldiğini duyunca beni bıraktı.. hoş iide yapmış pişman dğilim ama arkamdan kısa boylu ve şişko demiş olması bunuda duymam inanılmaz incitti.. sanırm bundan 4 sene önceydi.. o yüzden bunun yarasını hep içimde taşırım.. bi de anlamam ki adam beni çocukluğumdan beri takip ediomuş ve ben üniv kazanana kadar bi kere bile dönüp bakmamamışım ... hala anlamadım intikammı almaya çalıştı
ikinciside öğretmendi ama iyikide olmamış.. hoş o da bnden için şişko ve kısaydı istmedim demiş ama ben zaten annme çenesi çok düşük ben bunla yapamam istemiom demiştim :jeyyar:
üçüncüsü ise mühendisti ama ailem istemezdi diye direk ve kibarca reddettim..
dördüncüsü ünivden arkadaşımdı şimdi hoş bi yerde müdür ve ii işi var ama çok yapışıodu bana o yüzden istemedim :)
beşinciside öğretmendi fikirlerimiz uyuşmadı diye istemedim.. ama ailem onu çok istedi bende reddettim diye ailemle aram bozuldu.. kendin bul dediler karışmıolar ama bendede bulacak güç de yok.. kendimide bğnmiom..
gerçi sonra bikaç arkadaşım daha evlenme teklif etti pat diye ama kısmet deilmiş.. şimdide çok hoşlandığım biri var ama o da beni istemio sanırm... yedekte tutuluom gibime gelio... kırk yılda brini beğen o da seni istemesin kötü kader bu olsa gerek..
destan yazdım ya kusura bakmayın...