• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenme teklifini siz mi yoksa erkeğiniz mi yaptı?

Eşim yaptı ama ben onu dürttüm...:sm_confused:

(Eşim çok iyi bir insan ama öyle kadın ruhundan anlayan,diliyle tavlayan bir erkek değil pek ..Biraz çekingen..Ama ben ona romantik erkek nasıl olunur öğretiyorum...kaydirigubbakcemile3
Bazan ben dürtmeden de bişeyler yapıyor,hakkını yemiyeyim..:asigim:
)

Eşim tarafından geldi tabi.
Karım olamanı istiyorum demişti...
Ahhh...:asigim:

püh daha sert söyelenemez mıs heralde :) ıstiyorum uleyyyyyynn desemiş bıde :)
yani sormamıs sana ıster mısın ıstemez mısın dıye :))
olsun demıs ya, :nazar:

Canım aklıma gelmemiş arabasının kapısını kırmakkaydirigubbakcemile3

nişanlımdan geldi evlilik teklifi:asigim:
hemi dee kocaman özenle hazırlanmış bir pankartlaaŞeniz

yok yok karar verdim kesin bende bir gariplik var. Benim sevgili kozalağım annesine annemi aratıp gelmek istediklerini söyletmiş, annemde buyrun gelin demiş. Geldiler istediler söz kesildi,nian oldu tabi ben hala kozalağımdan teklif bekliyorum ama yokkkkkk. Sonra düğün günü geldi çattı saonda kamera çekimi için röportaj yaparkarken o meşhur soru geli evlenme teklifi kimden,nerde ve nasıl geldi? Ben direk atladım evlenme teklif etmedi diye. Kozalağım baktıııı bktııııı önüme diz çöktü benimle evlenirmisin dedi. Bende hayır deme şansım var mı nikh kıyıldı farkındamısın düğün bizim dedim, sevgili kozalağımınbomba cevabı hayır diyememen için özellikle bugünü bekledim dedi. Eee yutmadım ama öyle dzvranayım bari. Benim şaşkın kozalağım evlenme teklifinide unuttu napalım şaşkın,panik,dalgın felan ama yine de seviyorum ben kozalağımı :):):):)

ben evlenme teklifi almadan evlenemem hemde romantik olmazsada kabul etmem yani etsemde baya bi düşünürüm bilmiyorum ki bilmiyorum ki diyeaklinialirimsmile

erkege yakısır yaa bu gıbı seyler..
henuz evlenme teklıfı almadım..
ınsallah o gunlerı de gorurum de yazarım şakkıdı

benimkide bi acayip.tam bir odun :mymeka: evlilik planları yapıyor yok şurda otururuz yok şu kadar çocuğumuz olur...ama evlenme teklifi yok :sm_confused:
sanırım olmayacakta direk istetecek beni :utangac:

Back
X