Gören de çine gelin gidiyorsunuz sanacakMerhaba arkadaşlar. Ben İstanbul'dan Bursa'ya evleniyorum. İmkanlar dahilinde çok güzel bi ev tutuldu. Eşyalarım her şeyim istediğim gibi. Nişanlımla mesleklerimiz hayat görüşlerimiz yakın, denk.. 23 yaşındayım. İyi bir evlilik kararı aldığımı düşünüyorum. Çünkü nişanlımda ailesi de güzel insanlar. Lakin uzağa gidiyorum. Kalabalık bi ailem var, hiç şehirden ayrılmadım. Bir sürü arkadaşım akrabam her şey ardımda mı kalıyor? Son günlere yaklaştıkta anneme babama bağlılığımı çok derin hisseder oldum. Onlar da üzülüyor çok olmasa da uzağa gidiyorum ha diyince gelemem. Hem mutluyuz hem biraz buruğuz. Şu aralar hep bi köşede ağlıyorumbunlar uzağım diye mi.. ya da uzak mıyım? Buna üzülmeli miyim? Yoksa her gelin yaşıyor mu bu psikolojiyi.. ailem üzülüyor diye düşünüp 10 kat daha üzülüyorum. Çünkü herkes birbirine cok yakın oturuyor. Ben bambaşka bir yerde olacağım..
Evet çok uzak değil ama bilmediğim bi yer yani.. mesela içinizde hep bi oraya dönme isteği var mı? Alışıp benimsediniz miİstanbul'dan Bursa kaç saat ki Allah aşkına bu kadar dramatize edecek ne var. Ben egeden doğunun en ucuna gelin geldim, şimdi baba evine gideyim desem yarın yatsı ezanına anca varırım öyle söyleyeyim
Ne güzel işte, eşinizle beraber tüm şehri keşfedersiniz.Evet çok uzak değil ama bilmediğim bi yer yani.
Her gelin yaşamaz arkadaşım yaşamıştı ağlıyordu bunalimdaydi oğlan da bozuk bı oğlan değildir akla öyle gelmesin gayet mutlulardi .Merhaba arkadaşlar. Ben İstanbul'dan Bursa'ya evleniyorum. İmkanlar dahilinde çok güzel bi ev tutuldu. Eşyalarım her şeyim istediğim gibi. Nişanlımla mesleklerimiz hayat görüşlerimiz yakın, denk.. 23 yaşındayım. İyi bir evlilik kararı aldığımı düşünüyorum. Çünkü nişanlımda ailesi de güzel insanlar. Lakin uzağa gidiyorum. Kalabalık bi ailem var, hiç şehirden ayrılmadım. Bir sürü arkadaşım akrabam her şey ardımda mı kalıyor? Son günlere yaklaştıkta anneme babama bağlılığımı çok derin hisseder oldum. Onlar da üzülüyor çok olmasa da uzağa gidiyorum ha diyince gelemem. Hem mutluyuz hem biraz buruğuz. Şu aralar hep bi köşede ağlıyorumbunlar uzağım diye mi.. ya da uzak mıyım? Buna üzülmeli miyim? Yoksa her gelin yaşıyor mu bu psikolojiyi.. ailem üzülüyor diye düşünüp 10 kat daha üzülüyorum. Çünkü herkes birbirine cok yakın oturuyor. Ben bambaşka bir yerde olacağım..
HahahahahhahahahaKanuni sefere çıkarken böyle hissetmemiştir yav.
Merhaba arkadaşlar. Ben İstanbul'dan Bursa'ya evleniyorum. İmkanlar dahilinde çok güzel bi ev tutuldu. Eşyalarım her şeyim istediğim gibi. Nişanlımla mesleklerimiz hayat görüşlerimiz yakın, denk.. 23 yaşındayım. İyi bir evlilik kararı aldığımı düşünüyorum. Çünkü nişanlımda ailesi de güzel insanlar. Lakin uzağa gidiyorum. Kalabalık bi ailem var, hiç şehirden ayrılmadım. Bir sürü arkadaşım akrabam her şey ardımda mı kalıyor? Son günlere yaklaştıkta anneme babama bağlılığımı çok derin hisseder oldum. Onlar da üzülüyor çok olmasa da uzağa gidiyorum ha diyince gelemem. Hem mutluyuz hem biraz buruğuz. Şu aralar hep bi köşede ağlıyorumbunlar uzağım diye mi.. ya da uzak mıyım? Buna üzülmeli miyim? Yoksa her gelin yaşıyor mu bu psikolojiyi.. ailem üzülüyor diye düşünüp 10 kat daha üzülüyorum. Çünkü herkes birbirine cok yakın oturuyor. Ben bambaşka bir yerde olacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?