Evlenme zamanı geldi çattı

Cidden mi yaa bende bazen öyle düşünüyorum. İstanbul'da da her yere ha diyince gidilmiyor.. dimi? Bak bu fikir beni rahatlatıyo

Cidden mi yaa bende bazen öyle düşünüyorum. İstanbul'da da her yere ha diyince gidilmiyor.. dimi? Bak bu fikir beni rahatlatıyo

Evet eşinizle ayrı bir aileniz olacak artık zaten. Çok aramayacaksınız. Onlar evde boşluğunuzu hisseder elbet. Evlendiğimden beri ilk kez anneme çocuk olunca ihtiyacım oldu. Onda da gelemedi bana öyle uzak olduğumuzdan. Sabah gel akşam git olmuyor. Kalması lazım. Ben taşndım anneme resmen çocukla

Istanbullu gelin şaka bir yana çok yakına gidiyorsunuz ne olacak. Benim ailem de en fazla 2 saat uzaklıkta canım isterse arabaya atlıyorum cuma günü pazar geri dönüyorum. Siz de istediğiniz zaman gidebileceğinizi 2 saatte yanlarında olabileceğinizi gördükten sonra rahatlarsınız öyle düşünün.Zaten ondan sonra siz gitmek istemezsiniz sürekli yorucu oluyor yine de yakın olsa da.

Bursa istanbul arasi deniz yoluyla 45 dk filan

Bence tek sorununuz 23 yasinda evleniyor olmaniz. Ben olsam ona aglarim.

Ailenize 5dk uzakta mutsuz bir evliliğiniz olmasındansa uzakta mutlu olun

Evet çok uzak değil ama bilmediğim bi yer yani.. mesela içinizde hep bi oraya dönme isteği var mı? Alışıp benimsediniz mi
İnsanın doğduğu yaşadığı şehir çok başka tabi, o memleket özlemi içinde bir yerlerde hep yaşamaya devam ediyor. Ama insanoğlu her şeye, bulunduğu her ortama alışma özelliğiyle doğmuş. Alışıyorsun hatta seviyorsun. Ben bu sene memleketimden yaşadığım şehire girdiğim anda kendimi yuvama dönmüş hissettim, özlediğimi fark ettim burayı. Ki bambaşka bir iklim, bambaşka bir yaşam şekli, bambaşka adet gelenek görenekler ile alıştım yaşadığım bu şehre. Siz endişe etmeyin kesinlikle şükredin ki ailenize çok yakınsınız, elinizi uzatsanız uzanacak yerdesiniz, yaşayış olarak kültür olarak size çok yakın bir şehre gelin olarak gitmişsiniz. Alışırsınız hatta zorlanmazsınız bile kendinizi şartlamayın olumsuzu çağırmayın. Her şey dilediğiniz gibi çok güzel olsun

Merhaba bende evleneli 1 ay oldu aileme aşırı bagliydim,samsundan İstanbul’a geldim.
Geldiğim güne kadar aileme gözyaşımı göstermedim.
Çok agladim 3 gün boyunca agladim hala agliyorum.
Siz cok yakinsiniz her zaman gitme imkaniniz var.
Benim evcil hayvanlarim da vardi ustelik.
Suan buraya alismaya calisiyorum yapcak bir şey yok nasip böyleymiş.

İstanbuldan Bursa feribotla falan 1,5 saat... Sakin olun...

Ben iş gereği ailemden binlerce kilometrelerce uzağa başka bir ülkeye gidiyorum. Hatta belki eşimden bile ayrı kalacağım. Kaygılarınız bana çok cocukca geldi.

22 yaşındayım benim de erkek arkadaşım bursalı eğer işler ciddiye binerse ben de oraya gidicem gibi gözüküyo. Benim sorunum aile falan değil de istanbulu bırakıp bursaya gelmek attan inip eşeğe binmek gibi geliyo ya:d

Anasının nazlı gülü sendromu... Bu kadar kederleneceksen vazgeç madem evlenmekten?

böyleleri evlenmesin ya anasının dizinin dibinde hayatını geçirsin

Yani kusura bakmayın da daha fazla abartamazdiniz herhalde. 1950 lerde mi yaşıyoruz da göremeyeceksiniz ailenizi? Akıllı telefonundan tut feribotuna kadar her şey var. Bu arada ben de ailemden iki saat uzaktayım. Özlediğim an atıyorum kızı arabaya basıp gidiyorum. Nedir yani? Ha ben olsam 23 yaşında evleniyorum diye üzülürdüm.

On yıl önce 25 yaşımda deli divane aşıkken İstanbul’dan Bursaya geldim şimdiki aklım olsa eşimi İstanbul’a getirirdim ki o şansımız da vardı. Ama o zaman doğup büyüdüğüm bu şehri bu kadar sevdiğimi bilmiyordum. Evliliğimden yana bi sıkıntı olmadı ama içimdeki İstanbul hasreti geçmiyor arkadaş, haberleri izleyince İstanbul geçince kanalı değiştiriyorum içim acıyor, annemleri özlemiyorum o kadar Velhasıl Bursadan yana bi sıkıntım yok ama hiçbir yer de bi İstanbul değil İstanbula daha yakın olmak için Mudanyaya taşınıcam hatta

Bu durum bir bizim ülkemizde var sebebi ise ailelerimiz bağımlı yetiştiriyor çocukluktan itibaren , kadını erkeği böyle maalesef , siz artık bir bireysiniz üzülmeniz doğal ama abartmayın, herkesin kendine ait ailesinden bağımsız bir hayatı olmalı..

Artık uzaklar yakın oluyor telefon ulaşım uzakta değil kolay alışırsınız bursa güzel yerdir ama evlilik için daha 23 erken gibi ben olsam o yaşta evleniyorum diye üzülürdüm

Bende İstanbul'da doğdum büyüdüm ama ama 20 saat uzağa gelin geldim. İstanbul'u hiç özlemiyorum. Ailem için her sene gelip 2-3 ay kalıyorum ama ailem olmasa adım atmam... Hatta burdan İstanbul'a giderken hep ağlarım, ama dönerken mutlu oluyorum evime yuvama....Tabi ilk evlendiğimde bir hafta boyunca burda ne işim var deyip ailem için ağladım ama hemen geçti gitti. Bide benim şansım benim akrabalarım burda çok fazla, yabancı hissetmedim hiç. Bazen eşim ailemin yanına yerleşip orda iş kurmaktan bahsettiğinde bile hemen "asla" diyorum o kadar alıştım ve seviyorum düşün :)

Uzak dediğiniz yer birkaç saatlik mesafe İstanbul’dan Van a gelin gitmiyorsunuz farkında mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…