Evlenmeden 1 Gün Öncesine Dönelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boşver güzelim turşumuz kurulcak bizimmmmm biz böyleeee okumakla yetinicezz..aman evlenip napıcaksınnn bak böyle rahatız kira derdi yok fatura derdi yok sorumluluk yokkk yemek yapma derdi yokkkk (hala düşünüyomusun evliliği) :)

:1no2: :1no2: :1no2: korktum

sırnaşık şey

my_sakura estağfurullah tatlımmmm muhabbeet güzellll

bana kalsa ben evlenip kocamı bizim eve alcam da annem da babam da kovar beni tembelim de neyseki sevgilim iş yapmaya yatkın

şimdiden o anı düşündükçe zaten seviniyomuyum üzülüyomuyum bilmiyorum naniknanik korkuyorum sanki :jeyyar: bende jnazcım gibi 2 ay sonra cevaplandırabilirim :lepi: sanırım korkarsam hiiih diye konuşup dururum gibi geliyo bide tir tir titrermişim gergin olurmuşum gibi kafamçokkarıştı çok abarrttım görende ölüme gidiyo sanacak kaydirigubbakcemile

aynen benimki çok güzel sofra kurar çay demler karpuz keser menemen yapar soslu makarna yapar ıspanaklı gözleme yaparrrr :)

desene biz şanslıyızkaydirigubbakcemile5 benimki de ütü ve süpürgede çok iyi çok iyi salata yapar meyve servisi çay servisi filan:icecream: bi de ben ne istersem yapar

ayyy senmediii 2 ay sonraa ayy ne mutlu size yaaaa ne korkuyorsun bacım yaa korkmaaa (sanki bende yaşamışım gibi konuşuyorummm ) hey ALLAH Beni bildiği gibi yapsın emi :roflol:​

desene biz şanslıyızkaydirigubbakcemile5 benimki de ütü ve süpürgede çok iyi çok iyi salata yapar meyve servisi çay servisi filan:icecream: bi de ben ne istersem yapar

yok ütü bilmez ama çok güzel halı silkeler cam siler ve tül asar :sm_cool:

ayyy senmediii 2 ay sonraa ayy ne mutlu size yaaaa ne korkuyorsun bacım yaa korkmaaa (sanki bende yaşamışım gibi konuşuyorummm ) hey ALLAH Beni bildiği gibi yapsın emi :roflol:​

hem korkarım hemde isterim hesabı mutlu mutlu dimi ama gel gör insan yinede korkuyo bacım ya belkide güzle anlamda bi korkudur bu :lepi:

ben çamaşır astım geldimmmm :) bende gidiyim yavaş yavaş uyumaya yarın erkenciyimmm kızlar 2 hafta yokum sitede evde değilim çünkü yarın akşamdan itibarenn

yok bitanem keşke gidebilsem , fakat haftaya işe başlicamm, annemle babamı yarın akşam bodruma yolcu ediyorum teyzemin yanına gidicekler 2 haftalığına bende ablamda kalıcam doğal olarak ablam yeni evli olduğu için evinde henüz net yok

enişteminde amcasının 7'si var (vefat etmişti) oda yarın gece 12'de biniyor ankaraya gidiyor 3 günlüğüne ve biz ablamla ablamlada kalıcaz tek kalmamak için ufuktan rica etti enişteciğim kalırmısın kızların yanında diye oda kabul etti :) sabahları aşkımı işe ben yollicam 3 gün boyunca kahvaltı verip :) akşamlarıda ben karşılicammm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…