- Konu Sahibi EU2
-
bi önceki gün mü offf offff....o gün ben çalıştım arkadaşlar yaaa akşam 7 de kınam yapılacaktı salonda işten 4 te çıktım apar topar kuaföre gittim...saçım makyajım yapıldı giyindimm ve yine koştura koştura salona gittimm..kınadan sonra herkes dağıldı evlerine tabi...bize kalmaya kimse gelmemişti...eve gittim duş aldım..
nikahım 11 de olduğu için ve sabah 7 de kalkmam gerektiği için erken uyumaya gittim annemle uyudum tabi çok ağlaştık uyumadan önce...
sabah alarmın çalmasıyla birlikte büyük koşturmaca başlamış oldu sokaklarda kimsecikler yoktu kuaföre gittiğimde öyle olmasına rağmen kendi nikahıma yetişemiyodum az kalsın...
bu arada kınadan sonra,düğün günü kuaförden gelip beni alana kadar eşimle hiç konuşmadım nedenini bilmiyorum ama kaydirigubbakcemile3
Sakura cim tamta dugun oncesi haaaaaapeki dugun gunu baristiniz mi? :1hug: Isin sakasi yaaaaaaa ama gercekten o kadar bekle son 1 gun kala kus! Evlisiniz yaaa ani olarak kaldi simdi ama kotu bi ani! mi
optum canim
canımcım Didem ben, gerçi ö.m. de attım ama kapalı galiba mesaj kutunsırnaşık şey
arkadaşlar biz sbnmfrh la kankayız ayıptır sölemesi burda tesadüfen buldum kendisini dedektif gibin:teytey:
kızceğiz evlenmeden önceki gün yani kına gecesi bi de aksi gibi sular da kesikti bizim orda kınada o kadar tepindik tepindik sonra pis pis nikaha gitmiştik Allah'ım yaaa:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?