Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeden beraber yasamayı düsünmüyorum üniversitede bir arkadasım vardı 4 yıl boyunca erkek arkadasıyla aynı evde kaldılar kız keske biraz daha bekleseydim cok uzun süre aynı evde yasamak iyi degilmis demistiBu kararı aldıktan sonra hiç pişman oldunuz mu? Ve nasıl yürütüyorsunuz.. (Lütfen ahlak bekçiliği yapmayın)
teşekkür ederim,aminCanım senin sorunun birlikte yaşamak değil birlikte yaşadığın insan. Ama galiba ayrılmak istemediğin için çabalıyorsun. Hakkında hayırlısı olsun
konu da fikri olanlara sordum,fikri olmayıp da (sanki kendi ahlakları çok iyimiş kendileri süpermiş gibi başkalarını eleştirenlere değil bunu da parantez açıyorum :)şapkamı ve düdüğümü bıraktım gidiyorum
bu da yeni çıktı. kime ne yapması gerektiğini söyle. bunu yazdığın yer de forum olsun. ben annemi çok severim yaşasın 23 nisan![]()
duymak istediğimi sordum zaten,size deAhlak bekçiliği mi??
O zaman size duymak istediklerinizi yazsinlar iyi günler
Teşekkürler..Evlenmeden beraber yasamayı düsünmüyorum üniversitede bir arkadasım vardı 4 yıl boyunca erkek arkadasıyla aynı evde kaldılar kız keske biraz daha bekleseydim cok uzun süre aynı evde yasamak iyi degilmis demisti
Bunun sorumluluklarını kaldıramayacaksan aynı evde yasama.
konu da fikri olanlara sordum,fikri olmayıp da (sanki kendi ahlakları çok iyimiş kendileri süpermiş gibi başkalarını eleştirenlere değil bunu da parantez açıyorum :)
Evlenmeden beraber yaşadım, evlendim ayrı yaşıyorum
Allahım ya her şeyi tersten yapıyorum
Ben daha çok görüşmek için yaptım. O sırada üniversite öğrencisiydim. Beraber hayat sürmek çok güzeldi. Bilmediğim yönlerini öğrenmiştim.
Sonrasında bir problem yaşadık ben ayrıldım. (Bi süre ayrı kaldıktan sonra tekrar barıştık, ama bu ayrılık döneminde pişman olmadım)
Beraber yaşamanın tadı damağımızda kaldığı için ve bari kimsenin karışıp ayıplaması mümkün olmasın diye de resmileştirip evlendik.
Burası özgür bi platform herkes düşüncesi yazabilir sizin bunu kayirmaniz tutumunuz yanlış.duymak istediğimi sordum zaten,size de
ben işte o yüzüne tükürülecek insanları kastettim ama biri kalkıp ben hoş bir şey olduğunu düşünmüyorum,yapmasan daha iyi edersin gibi bir dil ile söylese fikrine ve yorumuna teşekkür ederim. Ahlak bekçiliğinden kastım; afedersiniz ama her haltı yiyip de sonra insanları aşağılayarak ne yapmaları gerektiğini söyleyenlerdi. Ayrıca ben insanın kendi düşüncelerinin,hayatının 'elalem ne der' sorunsalından daha önemli olduğunu düşünüyorum. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.bir kere böyle dersen ahlaksız bir iş yapıyorum ama kimse karışamaz demiş olursun ahlaksız birşey yaptığını düşünüyor ve bu konuda fikir istiyorsan bu kez hakkaten şapka çıkartıp susar giderim.
yok bu bir yorum hatası idiyse ve yaptığının ahlaka ters bir tarafı olduğunu düşünmüyorsan sanane milletin bekçiliğinden çobanlığından.
ve kimse süper olduğu için dile getirmez. doğruları doğru yerlerde dile getirip daha az can yansın diye ahlak bekçiliği rolüne bürünür. ha bunu ahkam kesip caka satarak aşağılayarak yapanlar yok mu. var. gel yüzlerine hep beraber tükürelim.