evlenmeden birlikte olmak isteyen sevgili

• Seviyorum ama kaybetmek istemiyorum onu
Cnm bak seninle cinsellik yaşamadığı için ayrılan adam emin olki seninle cinsellik yaşadıktan sonra ayrılacak hiç şüphen olmasın sence hangisi daha üzücü senden istediğini aldiktan sorami yoksa oncemi yapma Allah aşkına ya sevgi die bisi yok olsaydı uğruna olup bitip ya Ankara'dan urfaya hiç bilmediğim bir kültüre gelen ben sevgim devam ederdi lütfen akıllı olun o çok seviyorumlar aynı hayatı paylaşınca hiç kalmıo kesinlikle ve kesinlikle biri istio die bedeninizi kullanmalarina izin vermeyin

sakin ole bsey yapma cok pisman olursun ortam kotu hem erkekler zor kzlari severler zor ol bide aha sabah br gun ayrildn o cocukla beraber oldun ne olcak snra evlenemezsn evlndgn adama ne hesap vrcn hem hamilede kalrsn ha

birsey daha sorabilir miyim ilki cok zor oluyo mu

Kişiye göre değişir.

Karşındakinin nazikliğine göre değişir.

Ama önce sen bunu kendin istiyor musun onu düşün.

Diğer faktörler sonra düşünülür.

Karşındakini boşver. Adam çok dışarıda.

Sonra ağlayıp sızlama diye diyorum.

• Seviyorum ama kaybetmek istemiyorum onu

Kaybetmemek için yapılacak birşey değil bu. İstersiniz ve o yüzden yaparsınız bu şekilde yaklaşırsanız sanki birşeylerden fedakarlık yapmış gibi hissedersiniz. Bu da doğal olarak sizi beklentiye sokar. Sizin zihinsel olarak hiç hazır olmadığınızı düşünüyorum.

Evlilik dışı cinsel ilişki yaşadım
Mümkünse yaşamaya da devam edeceğim

-Hiç hamile kalmadım. (Artık riski %0,05 olan koruma yöntemleri var)

-Etrafımın diline düşmedim, etrafımın benim vajinamdan daha kıymetli konuları var uğraşacak. Yoksa da milletin 5 snlik konuşacağı mevzu için başkasının bana dayattığı kurallarla yaşayamam. (kimseye zarar vermedikçe)

-Ailem duydu veya duymadı bilemem. Ama annemle rahat konuştum bu konuları.
Kaldı ki birlikte olduğunuz kişi ailenize yetiştirecek tipte biriyse beraber olmayın. (bir sonraki maddeyle bağlayacağım)

-Tehdit edilmedim. Edilecek olsam, azcık karşı taraf hede hödö dese bile ben daha baskınım, sıkıyorsa etsin. Zaten iki tehdit savurdunuz mu pısar bu tipler, pıstıklarını çok gördüm.

-Hiç pazarlanmadım

-Ailemin de yüzü yere inmedi (yüzü yere inmek??)

-Hiç hamile kalmadığım için kürtaja da ihtiyacım olmadı olsaydı da kürtaj olmak istersem olurum, kimse de ağzını açıp bık bık yapıp tozpembe laflar edemez. Öyle bir hakları yok çünkü.

Diğer lüzumsuz korkutma politika maddelerini alalım.

Bir kesim istediğini yaşamaya cesaret edemiyor diye genç kızların aklına korkular sokmaya gerek yok.

Laf atmaya da gerek yok.

Çok uzun okuyamadım özeti: İsteyen istediği gibi yaşar.
Yanlış anladın konuyu aslinda ben olasiliklarin altindan kalkabilecekse yapsin ayrica hayat senin hayatin dedim dikkatini de cekerim. Sen annenle konusabiliyorsun bu konulari cok guzel sevindim aslinda olmasi gereken bu gercekten. Ama kimse senin gibi olamayabilir cesaretli olamayabilir.güçlü bir karaktere sahip olamayabilir.kimse senin kadar sansli da olamayabilir.herkesin annesi senin gibi olamayabilir. Ben olasiliklarin altindan kalkabilecekse korkmadan yasayabilecekse kimsenin konusmaya hakki olmaz zaten.Herkesin hayati kendine.Kisaca her koyun kendi bacağından asılır

sakin ole bsey yapma cok pisman olursun ortam kotu hem erkekler zor kzlari severler zor ol bide aha sabah br gun ayrildn o cocukla beraber oldun ne olcak snra evlenemezsn evlndgn adama ne hesap vrcn hem hamilede kalrsn ha

Ya her şeyi anlıyorum.

Riskleri anlatmayı anlıyorum.

Ama ne demek erkekler zor kadınları sever?

Ya siz erkeklerin ne sevdiğine göre mi yaşıyorsunuz?

Onlar diyorlar mı "Ulan kadınlar zor erkekleri sever."

Demiyorlar.

Ne demek "Ne hesap vereceksin?"

Hayatınızda bile olmayan bir adam şimdiden hayatınızı kontrol ediyor ya

Bir kere de deyin ki kendim için, dinim için vb istemiyorum

Of.

Çok işimiz var çok

Evlilik dışı cinsel ilişki yaşadım
Mümkünse yaşamaya da devam edeceğim

-Hiç hamile kalmadım. (Artık riski %0,05 olan koruma yöntemleri var)

-Etrafımın diline düşmedim, etrafımın benim vajinamdan daha kıymetli konuları var uğraşacak. Yoksa da milletin 5 snlik konuşacağı mevzu için başkasının bana dayattığı kurallarla yaşayamam. (kimseye zarar vermedikçe)

-Ailem duydu veya duymadı bilemem. Ama annemle rahat konuştum bu konuları.
Kaldı ki birlikte olduğunuz kişi ailenize yetiştirecek tipte biriyse beraber olmayın. (bir sonraki maddeyle bağlayacağım)

-Tehdit edilmedim. Edilecek olsam, azcık karşı taraf hede hödö dese bile ben daha baskınım, sıkıyorsa etsin. Zaten iki tehdit savurdunuz mu pısar bu tipler, pıstıklarını çok gördüm.

-Hiç pazarlanmadım

-Ailemin de yüzü yere inmedi (yüzü yere inmek??)

-Hiç hamile kalmadığım için kürtaja da ihtiyacım olmadı olsaydı da kürtaj olmak istersem olurum, kimse de ağzını açıp bık bık yapıp tozpembe laflar edemez. Öyle bir hakları yok çünkü.

Diğer lüzumsuz korkutma politika maddelerini alalım.

Bir kesim istediğini yaşamaya cesaret edemiyor diye genç kızların aklına korkular sokmaya gerek yok.

Laf atmaya da gerek yok.

Çok uzun okuyamadım özeti: İsteyen istediği gibi yaşar.
İyide siz kendi istediginizle yasamissiniz ailenizde saygı duymuş sıkıntı yok herkes elbetteki istediğini yapar fakat konu sahibesi sırf gitmesin ayrilmayalim die yaşamayı dusunuo kendi istediği için deil üstelik korkuları olan bı insanda Belliki muhafazakar bı ailede yetişmiş sonuçları onun acisindan kötü olacak

Yanlış anladın konuyu aslinda ben olasiliklarin altindan kalkabilecekse yapsin ayrica hayat senin hayatin dedim dikkatini de cekerim. Sen annenle konusabiliyorsun bu konulari cok guzel sevindim aslinda olmasi gereken bu gercekten. Ama kimse senin gibi olamayabilir cesaretli olamayabilir.güçlü bir karaktere sahip olamayabilir.kimse senin kadar sansli da olamayabilir.herkesin annesi senin gibi olamayabilir. Ben olasiliklarin altindan kalkabilecekse korkmadan yasayabilecekse kimsenin konusmaya hakki olmaz zaten.Herkesin hayati kendine.Kisaca her koyun kendi bacağından asılır

Ben riskleri yazmayı doğru buluyorum zaten

Ancak öyle bir yazmışsınız ki

"pazarlanmaya, ailenin yere bakmasına, kürtaja vb hazırlıklıysan"

Sanki %100 bunları yaşayacakmış gibi

İyide siz kendi istediginizle yasamissiniz ailenizde saygı duymuş sıkıntı yok herkes elbetteki istediğini yapar fakat konu sahibesi sırf gitmesin ayrilmayalim die yaşamayı dusunuo kendi istediği için deil üstelik korkuları olan bı insanda Belliki muhafazakar bı ailede yetişmiş sonuçları onun acisindan kötü olacak

O yüzden acır mı sızlar mı dan önce başka faktörleri düşün dedim, istiyor musun bunu düşün dedim

Canım cahil daha konu sahibi yazdıklarından anlaşılıyor zaten. Görmüyor musun çok acır mı diye soruyor bu denli aklı başında değil birlikte olmayı dövme yptırmak falan sanıyor galiba. Cinsel ilişki olmazsa ayrılacağını ima eden biriyle bu anı yaşamak istiyor ve pişman olacağı çok bariz. Yoksa bize ne onun zarından dini yaşayışından vs. Pişman olacağını biliyoruz ama arkadaş at gözlüklerini takmış depar atıyor. Şu durumdan sonrası bizene zaten.

Ben riskleri yazmayı doğru buluyorum zaten

Ancak öyle bir yazmışsınız ki

"pazarlanmaya, ailenin yere bakmasına, kürtaja vb hazırlıklıysan"

Sanki %100 bunları yaşayacakmış gibi
Sence bu ihtimaller olamaz mi hadi hic mi bi tanesi tutmaz.hayat bu hersey yasanabilir. Bnm amacim bunlarin altindan kalkabilecek kadar gucluyse yapsin napim banane yani. Kiz gelmis bize sormus bizde cevap verdik.ve kimse kimseye bulasmadi. Herkesin kendi fikri.bunu da kabul et.

Şuraya benim seti koyayım, duruma göre setten seçim yaparsınız.
IMG_0977.webp

O yüzden acır mı sızlar mı dan önce başka faktörleri düşün dedim, istiyor musun bunu düşün dedim
Gerekeni solemissiniz zaten tercih onun ama bu tür insanlara ben çok üzülüyorum düşünsene ayrılmasın die beraber olmayı dusunuo ne kdr yazık bırak defolup gitsin karektar yoksunu şahıs Belliki istediğini almak için kızın duygularını kullanio yahu yasicaksada böle adamla yasicagima gider tuvalette kendi kızlığımı bozarim genede bu karektar yoksunlarina bu zevki tattirmam

Mesela namus, bekaret falan olmazdi benim icin onemli olan inanclarim olurdu milletin ne laf ettigi ve ne soyledigi de olmazdi karar tamamen size ait istiyorsaniz yapin yanlis buluyorsaniz yapmayin.

Canım cahil daha konu sahibi yazdıklarından anlaşılıyor zaten. Görmüyor musun çok acır mı diye soruyor bu denli aklı başında değil birlikte olmayı dövme yptırmak falan sanıyor galiba. Cinsel ilişki olmazsa ayrılacağını ima eden biriyle bu anı yaşamak istiyor ve pişman olacağı çok bariz. Yoksa bize ne onun zarından dini yaşayışından vs. Pişman olacağını biliyoruz ama arkadaş at gözlüklerini takmış depar atıyor. Şu durumdan sonrası bizene zaten.
Aynen kuzum haklısın artık banane ya. Napiyorsa yapsin.

Back
X