evlenmeden birlikte olmak isteyen sevgili

Bu kesinlikle herhangi birine danışılarak karar verilebilecek bir konu değil. Önemli olan sizin degerleriniz, sizin ruh sagliginiz, sizin hazir olup olmamaniz. Yazdiklariniza bakarak emin olmadiginiz, sadece sevgiliniz istedi diye kendinizi yapmak zorunda hissettiginiz sonucunu cikardim. Bu durumda bence birlikte olmamaniz sizin icin daha iyi. Birbirinize biraz daha isinmaniz ve aklinizda bir cekince olmadan ilerlemeniz sizi daha mutlu eder. Hem sevgilinizin bu konuda tepkisini gormus olursunuz, hazir olmadiginizi gordugu halde sizi zorlayacak mi vs.

her evlenmeden sevişen pazarlanıyor mu. valla kimleri biliyorum sevişen çatır çatır 4 5 sene sonunda evlenen. ne tehtit ediliyorlar ne pazarlanıyorlar.ne ailelerinin yüzü düşüyor.ne de başka bir şey oluyor.. sizin oralarda neler oluyor bilmiyorum da genelde pek anlattığınız gibi olmaz. tek riski korunmamak olur. sevişmeye karar veren önleminide alır heralde. almazsada sonuçlarına katlanır. ama siz yinede bu kadar önyargılı olmayın çünkü nikahlı karısını pazarlayan şeref yoksunlarıda var bu dünyada keramet nikahta değil. karşı da ki adamda :KK66:
Küçücük de olsa ihtimallerden bahsetmiş arkadaş,küçük diye gözardı edilir mi?
Risk almayı seven birimisiniz?

ülkemzde evlenmeden cnsellık ısteyen sevgılı=evlenmek ıstemeyıp dost hayatı ısteyen.hayatını aklı değıl munasıp bı tarafı ıle yon veren sevgılı.

Aklını başına al çok istiyorsa gelsin ailenden istesin yarın öbür gün ya ortalıkta kalırsın yada şantaja ugrarsın ne malum görüntü almıycağını ! Hadi yedin bu haltı diyelim sonra evlendi . her tartışma sana hafif kız muamelesi yapar yine üzülürsün belkide seni test ediyordur . benim 4 yıllık sevgilim çok iyiydi bir şey yaşamadık ayrıldık olmayan şeyleri uydurdu 4 yıldır mahkemeyle tehtit şantaj hakaret halen bile onun yaptığına inanmıyorum o yüzden sakın sevgiye inanıp böyle şeyler yapma gelsin istesin seni evlenin ne halt yiyorsaniz yiyin .aileni düşün onlara bu reziliği yaşatma.

bak konu sahibesi senin kafanda bu şekilde çalışıyor o yüzden sevişme..
ortalıkta kalırsın ne ya..:bicak:

Ayy cinselliğe halt etmek gözüyle bakmak nedir ya yok pazarlama yok bilmem ne. Ahu Tuğba filmlerinde kaldı bu işler. Bırakın şu kafaları. Kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor artık. Gazozuna ilaç falan atarlar deyin de tam olsun bari :D

Karar sizin.

Ver gitsin kiiiizz:D ya canim zaten yasayacak olsaniz yasardiniz 4 yil boyu. Sade sevgilin istiyo diye sevisilnez. Hem boyle seyler istemeyi dile getirmekle mi oluyo? Karsilikli duyguya bakacaksin

Riri2134 arkadas ortalikta kalirsin ne demek ya o nasil bi yaklasim ya bir kadini bir erkek mi ortada birakiyor o erkek neden ortada kalmiyor, bende evlilik oncesi bazi seylerin yasanmasini dogru bulmuyorum ama senin gibi de hic dusunmuyorum saygi duyuyorum,, o zaman esinden ayrilan herkes bi daha evlenemesin ortada kalsin.:sinirli: senin gibi dusunenler iste bu erkekleri namuslu kadinlari namussuz ilan ediyor erkeklere bosuna suc bulmayin arkadaslar erkekleri bu kadar yetkiyi verenlerde kadinlar zaten..sen onu yasayinca ortada kal rezil ol , o erkek yasayinca sen onu kabul et o ortada kalmasin oldu baska ,bu zihniyetteki arkadaslar sevgililerinizin baskasiyla bisey yasamadigini nasil garantiliyorsunuz size hak gorulen namus erkeklere hak gorulmuyor demi , Ne kadar geri kafalilik ya hayatlarini bir ekege baglamak.sn bu kafayla ortada kalmissin zaten.:cool:

Çok üzülüyorum böyle konulara. Bu kadar kişisel bir deneyim için insanlar akıl almak zorunda kalıyorlar.

Türkiyede erkek sevdiğine kıyamaz diye bir algı var. Sevişmek ve kıymak birarada neden yani anlayamıyorum. Bizim kültürümüzde böyle birşey yok. Ben Türkiyede edindiğim deneyimlere bakarak şunu diyebilirim ki kesinlikle birlikte olmayın. Çünkü böyle bir konu açıyorsanız bu kesinlikle hazır olmadığınızı gösterir. Psikolojiniz bozulur ve başa çıkamazsınız. Bekaretini kaybetti diye ağır depresyonlar yaşayan insanlar gördüm.
Cok haklisiniz ..

Back
X