Yahu kıvırıp durmayın erkek istediğini yapar, kadın yapamaz diye bir şey yazdım mı?
Bu sitedeki kadınlar neyin kafasını yaşıyor çözemiyorum. Kendisi kucaktan kucağa gezecek, aşktan aşka koşacak evlendiği erkek de bunlara ömür boyu çocuk anası diye, eş diye bakacak öyle mi? Evlilik ciddi bir iştir, emek ister, birlik beraberlik ister, fedakarlık ister... Bu devirde hiç bir erkek mecbur kalmadıkça milletin elinde oyuncak olmuş kızla evlenip de ona eş diye bakmaz. Mecburiyetleri vardır, o sebeple evlenir. Açık ve net. Kimse salak değil, davul bile dengi dengine.... Değerli insan, evlilik çapı olan insan değerli insan arar. Her şeyin bir bedeli var, bu işte de olduğu gibi. Sizin mantığınıza kalsak herkes birbirine girecek, modernite diye lanse ettiğiniz şey toplumsal bozunmadır.
Çok hoşunuza giden gençlerin ergenlikten itibaren 13-14 yaşlarında ilişkiye girmeye başladığı ülkelerdeki boşanma oranlarına, evlilik dışı çocuk sayılarına, bekar çocuklu kadın sayılarına bak ne demek istediğimi net anlarsın. Öyle şeylere şahit oldum ki, adam tatilde eşi barda erkek peşinde koşuyor... Adama ciddi ciddi sordum hiç rahatsız olmuyor musun diye, yoo diyor kendini tatmin etsin kafamı ağrıtmasın eş vazifelerini görsün o özgür diyor. Sence bu evlilikten hayır gelir mi veya bunun içerisinde duygu nerede? Adam sadece resmiyette evli. Çoluk çocukları da var...