bu sorunun doğru bir cevabı yok. doğru cevabı olan bir konu değil, tercihlerle yön alan bir konu. isteğinizle, tercihinizle cevaplayacağınız bir soru. kimse için bir şey yapmayın içinizden gelmiyorsa. evli olsanız da olmasanız da biri olur ki hayatınızda ya da birileri onlarla bir şeyler yaşamak ne olursa olsun değer benim için dersiniz. sonuçları sizin için ağır olmaz. yaşamak istersiniz sadece. böyle bir insan değilse, sizin için böyle bir çekiciliği yoksa boşuna böyle bir şeye girmeyin. bu bir erkeğe verilen ödül değildir zaten. karşılıklı zevk almanız ve yaşamak istemeniz gerekiyor.
sinirleniyorsa da neden sinirlendiğinin mantıklı bir açıklamasını yapmasını isteyin. yaşınız kaç onu bilmiyorum eğer yaşı 30 veya 28den aşağı değilse, bir ilişkide otomatikman bu paylaşımların olacağına inanıyor olması normal, belki o sebeple sinirleniyordur. ama onun dışında sinirlenmek değil de kırgınlık olması daha mantıklı geliyor bana. çünkü sevdiği insan onunla bir şeyler yaşamak istemiyor. ama bilir misiniz bazen kırgınlık öfke olarak dışa çıkar. belki size kırılıyordur onu istemediğiniz için. dediğim gibi bu konuyu konuşun. onu yargılamayın. kendinizi de zorlamayın.