evlenmeden hamile kalsam

Sakin pisman olacaginiz bir hata yapmayiniz sonra hickimsenin faydasi olmaz size heleki bu gereksiz fikri size veren arkadaşlarınız hic

Sen ne diyosun değişik diyemedin mi arkadasına.Nedemek hamile kal.
Hem günah hem vebal hem tedbirsizlik hem sorumsuzluk hem sacmalık hem cahillik ...
Size akıl verenler kendileri kalsın hamile .saygılar

Allah korusunda hadi dügüne giderken kaza yaptınız bebeginin daha evlenmediginiz babası öldü?

Kendindemisin canım sen yaa evlenmek için hamile kalmak
Peki sen hiç şunu düşündünmü olduda hamile kaldın ya bu adam seni terk ederse??
Hadi terk etmez diyelim allah göstermesin ya adama birşey olursa??

Bunların hepsini geçtim sözlünün seninle evlenmek istemediğindenmi şüpheleniyorsun öyle birşey varsa sözlü bile kalma derim..

Ne bu acele canım ne güzel işte ne kadar geç olursa o kadar iyi adamı daha çok tanıma fırsatın olur öyle evlenme meraklısı gibi görünme sonra sözlünde yanlış anlayabilir herşeyi oluruna bırak kısmetse zaten er yada geç olur

Ayrıca hemen hamile kalacaksın diye de bir şey yok. 7 aydır deneyen ve hep kucakladı, karnı boş kalan kendimden biliyorum.
Canimmm vakti vardir insALLAH ikizin olur hemdee tum herkese dua ediormmm suana kdr sanirim 3 kisi hamile oldugunu yazdi ALLAH CC hikmeti her nasip vaktine esirdir :)

Ben hamile kalırsam da evlenmek zorunda kalırsam diye tırsıyorum kimileri kollarını açmış atlıyor ateşin üstüne üstüne

kendime güldüm, halbu ki kal hamile bas nikahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…