• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden nce ok sayda flrt

eger bi erkek bekar ken herseyi yasamıs ve toksa evlendiginde eşine ve evine daha baglı olur gözü dısarda kalmaz.
ve bu karakter meselesidir birazda.......

bencede çok doğru sölemiş anneannen..
ve doymuş erkek evine düşkün ve kıskanç oluyor bence

benm sevgilim doymamş(ilkiyim o bakımdan :)) ama yinede kıskanç senağlama

valla kişiden kişiye degişir bu konu...
sadakat bi yaşdan sonra degişen bi özellik degil...
önceki ilşkilerinde sevgilisine baglı olan,evlendikten sonrada baglı olur...
ilşki bitme noktasına geldiğinde dışarı kayabilir gözü kafamçokkarıştı

bencede hiçbiride doğru değil insanın içinde olması gerek ama eşimin bir arkadaşı var evli adamın bekarken çok kıs arkadaşı olmus evlendikten sonrada aynı hiç değişmedi eşimi seviyorum diyor adam internettede kıslarla görüşüyo gizli gizli tabi kısda yakaladı bikaç defa bence seven insan herzaman eşine düşkün olur

bu arada ben eşimin ilk kıs arkadaşıyım eşim bana okadar düşkündür ki tabiki bende ona bir yıl çıktık 2 yıl nişanlılı kaldım 4 yıllıkta evliyim hala eşimi ilk günkü kadar çok seviyorum hatta sevgim dahada arttı o bana ilgi gösterip üstüme düşünce rabbim nazardan saklasın aramız çok iyi kişilikle önemli bişey bu bana göre

benm sevgilim doymamş(ilkiyim o bakımdan :)) ama yinede kıskanç senağlama

valla kişiden kişiye degişir bu konu...
sadakat bi yaşdan sonra degişen bi özellik degil...
önceki ilşkilerinde sevgilisine baglı olan,evlendikten sonrada baglı olur...
ilşki bitme noktasına geldiğinde dışarı kayabilir gözü kafamçokkarıştı

tabikide kişiden kişiye değişir herkes bir değil sonuçta :delphin:

eşimin cinsel anlamda ilki ben olmalıyım..ama flörtleri olsun benden önceki benim kıymetimi anlasın:)tabi flortlerde belirli sayıda olmalııı..

fıstıkkk varya tam tersi düşünenlerde çokk.. cinsel anlamda doysunnn herşeyi ögrensin bana öyle gelsin diyen arkadaşlarım var..amaa istemem ölesini benn:sinifsinif:ilk ben kullancam onukaydirigubbakcemile3:roflol:

bnce tam tersı , cok sey yasayip gormus olan bi erkek Evlendigi zaman esine daha cok bagli olur
doymuş olur,gözü dısarı kaymaz ne bıleyım ıcınde bırsey kalmamıs uhdesı olmamıs olur.

her erkek öyle aç gözlü değildir ki:lepi:
sizin dediğinize göre söyle birşey düşünürsek durum nasıl olur aceba; dünyada bilmem kaç milyon kadın var ve her kadın birbirinden farklı, illa ki içinde birşeyler kalır adamın çıkmadığı kadınlar
hiçbir erkek evlenemez içinde ukdesi bitene kadarlülülülülülü
doğru bence sonuçta bi sürü kişiyle flört edenle ilk sevdiğiyle evlenen bir olmaz çok daha kıymet bilir saygısı da sevgisi de daha fazla olur dağılmamıştır çünkü başkalarına:umursamaz:

bencede aynen buduralkisalkisalkis

her çıktığı kalbinde bi yer edinir sonuçta.. her giden kalbinden bi parça götürür. karısına da çıktığıyla orantılı ufacık bir parça kalırşakkıdı

alakasız bence... esımın gecmısını bılmıyorum. halbukı uzaktan akrabam oldugu ıcın ogrenmek benım ıcın son derece kolay... oda benım gecmısımı bılmıyor... bırbırımıze gecmısle ılgılı hıcbısey sormadık ogrenmek gıbı bı cabamızda olmadı... tamamen kısılık meselesı bana kalırsa.kımısı sevgısını gosteremez,kıttır bıraz bu konuda.kımısı farklı sekıllerde gosterır.kımısı yapmacık bı sevgıyı gostermekten hıc ama hıc cekınmez.kısının sevgı anlayısıyla ve kısılıgıyle alakalı bence tamamen...

bnde üniversite mezunuyum erkek arkadasım önlisans mezunu neyse sehirlerden kaynaklansa gerek onun pek böle ortamları olmadıı için cok flörtlü kıslar ona biras garip gelio benm abartılcak dercede erkek arkadasım olmadı.ama cok flörtlülüğünde biras doyumsuzlukla alakalı oldugunu düşünüom.düşkünlük konusuna gelincede evet düşkündür ama bunun bu durumla bi alakası oldugunu sanmıom fakat bazı erkeklerden bunu ben de duymustum acıkcası.yani cok göreceli bi konu

can çıkar huy çıkmaz bence çünkü değişmiyorlar eskiden çapkınsa çapkınlığa devam yani bu kesinlikle karakter meselesi genellemek yanlış belki ama çapkınların durulduğuna inanmıyorum pek...

Back
X