Evlenmeden nisanlinin soyadını kullanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

isimlebelelubele

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
64
81
3
44
Maksat konuşmak için açıyorum kızlar. Bir tanıdığım var. Daha evlenmediler kız kendini her yerde nişanlısının soyadıyla tanıtıyor. Ona bu durumu izah edeceğim bana düşer mi bilmiyorum. Yada bir kız neden bunu yapar? Instagramda isim almasını anlıyorum ama iş ortamında da kendisini böyle tanıtması cok acınası.

Maksat konuşmak için açıyorum kızlar. Bir tanıdığım var. Daha evlenmediler kız kendini her yerde nişanlısının soyadıyla tanıtıyor. Ona bu durumu izah edeceğim bana düşer mi bilmiyorum. Yada bir kız neden bunu yapar? Instagramda isim almasını anlıyorum ama iş ortamında da kendisini böyle tanıtması cok acınası.
Ben evlenemden eşimin soyadını kullanmadım evlenince alıştım ama herkesin düşüncesi farklı bişey diyemem🦋

Bence sizin bunu dert edip bdvde konu açmanız daha acınası. Size ne ki? Ne size ne başkasına bir zararı yok.

Çok seviyordur,kendi soyismini beğenmiyordur bize nedir bize ne düşer hacet :)
Sevgisine lafım olamaz kimsenin. O değil yarını kimse bilemez. Evlilik olsa zaten hakkıdır kızın bu kadarı hemen bir kadının teslimiyeti oluyor. Bir erkeğe bu kadar hele de evli olup sonradan ne hallerini gördüğümuz insanların sonradan yaşatitğı hayal kırıklığı olmaması adına sormuştum. Elbette bana değil kimseye düşmez.

tam olarak size ne ?
kendi istiyorsa kullansın ,bu kimseyi ilgilendirecek bi durum değil ,belki saçma belki değil sizi hiç bağlamaz
Ay bana ne elbette kızın kendisini bu kadar teslim etmesi üzücü olan. Erkekleri bilirsiniz ugruna uğrasmadığı birini cok kolay harcıyorlar. Nasıl olsa bu kiz bende diye.

Valla isleri gucleri baska hayatlar ve baskalari olan insanlar bence daha acinasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X