Evlenmeden nisanlinin soyadını kullanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir zamanlar bir erkeğe bende taparcasına sevdim hata yaptım da ne kıskançlığı ne başka bir şeyi Allah herkesin gonlundekini versin elbette :)) benimkisi nacizane bir abla tavsiyesi olabilir miydi.

E bundan size ne bize ne? Kıza bir uyarıda bulunduğunuz anda "SANA NE Kİ BUNDAN" şeklinde bir cevap alacağınız kesin

Ay bana ne elbette kızın kendisini bu kadar teslim etmesi üzücü olan. Erkekleri bilirsiniz ugruna uğrasmadığı birini cok kolay harcıyorlar. Nasıl olsa bu kiz bende diye.
Saçma ama teslimiyette değil, tercih diyelim. Ben kendi soyadımı da kullanıyorum. Hatta çoğu zaman bekarlık soyadını kullanıyorum 🙈 kimseye laf düşmez...

Nikah vardır belki düğün olmadığı için bilmiyorsunuzdur. Biz de 1 yıl nikahlı kaldık. Ayrı şehirlerdeydik düğün için 1 yıl bekledik. Evli olduğumu kimse bilmiyordu bazı yakın akrabalar bile. Aile arası belki erken tayin olur diye yapmıştık. Evraklarda ismimi görenler şaşırıyordu.

Belki de sizin gibi arkamdan "aa salağa bak evlenmeden nişanlısının soyadıyla kendini tanıtıyor" diyen kendinibilmezler de olmuştur :)

Bizde senin neden boşandığının dedikodusunu yapalım mı buse? Ya da kocanın neden çocuğunu görmediğinin dedikodusunu falan?
Ne kolay dimi başkalarının hayatı hakkında yorum yapmak, burnun yüzünde daha güzel bu arada
Evet burnum güzel canim 💗 senin neden alkolik bir erkek arkadaşı seçtiğini sana neler yaptiginin dedikodusunu yapmadigimiz gıbı. Gerek yok bence.

Maksat konuşmak için açıyorum kızlar. Bir tanıdığım var. Daha evlenmediler kız kendini her yerde nişanlısının soyadıyla tanıtıyor. Ona bu durumu izah edeceğim bana düşer mi bilmiyorum. Yada bir kız neden bunu yapar? Instagramda isim almasını anlıyorum ama iş ortamında da kendisini böyle tanıtması cok acınası.
aidiyet hissediyordur çok seviyordur kendince bir sürü sebebi vardır ve bu kimseyi ilgilendirmez.

bir derdim var başlığına bayram sebebiyle ailesiyle bir araya gelen kadınların yaşadıkları dertler yetiyor bir de siz laf olsun diye çıkmayın rica ederim :D

Nikah vardır belki düğün olmadığı için bilmiyorsunuzdur. Biz de 1 yıl nikahlı kaldık. Ayrı şehirlerdeydik düğün için 1 yıl bekledik. Evli olduğumu kimse bilmiyordu bazı yakın akrabalar bile. Aile arası belki erken tayin olur diye yapmıştık. Evraklarda ismimi görenler şaşırıyordu.

Belki de sizin gibi arkamdan "aa salağa bak evlenmeden nişanlısının soyadıyla kendini tanıtıyor" diyen kendinibilmezler de olmuştur :)
Olabilir bakın bu tabikide. Bilemem. Bunu hiç düşünmedim de Ama imza falan atarken kız imzasını da artık öyle atıyor evlense söylerdi biraz yaşça küçük olduğundan heveslerini daha rahat paylaşıyor. Ayrıca memur değil cocukta memur degildi. biraz saf masum birisi içten sadece sormanın sebebi de buydu.

aidiyet hissediyordur çok seviyordur kendince bir sürü sebebi vardır ve bu kimseyi ilgilendirmez.

bir derdim var başlığına bayram sebebiyle ailesiyle bir araya gelen kadınların yaşadıkları dertler yetiyor bir de siz laf olsun diye çıkmayın rica ederim :KK70:
Ay haklısınız 😆 ben parazit oldum yayina istemeden.

Memuriyetten dolayi nikahla dugun arasinda 1 yila yakin var benim de. Eski soyadim uzun ve cirkin diye ben de direkt esimin soyadini kullanmaya baslamistim. Kvmin dayisi takilmisti bana dugun zamani oo gelin hanim daha sizi almadik diye. Ben de ati alan uskudari gecti dayi bi sene olcak nikah kiyilali gecmis olsun diye takilmistm ona.

Milletin olayını ortaya döktüğünüz yetmiyor gibi kızın soyadını adamın soyadını falan yazmışsınız. Abarttınız.
Sizinki hadsizlik başka bişey değil.
gerçek soyadlarını yazacak kadar sizce bu ortamda bulunmanın farkindaliginda olan biri olabilir miyim soyadlari evet temsili gerçeği teşkil etmiyor. Haddimi aldım. Size de üstünü verebilirim. Ha inanmiuirsaniz suçumu ispat içinde böyle soyadına bunu yapan kimler var arayışta bulabilirsiniz. Zira gerçek olmadığını ancak yargi dagitmakla rahatlarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X