Evlenmeden nisanlinin soyadını kullanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maksat konuşmak için açıyorum kızlar. Bir tanıdığım var. Daha evlenmediler kız kendini her yerde nişanlısının soyadıyla tanıtıyor. Ona bu durumu izah edeceğim bana düşer mi bilmiyorum. Yada bir kız neden bunu yapar? Instagramda isim almasını anlıyorum ama iş ortamında da kendisini böyle tanıtması cok acınası.

Seneler önce liseli sevgililer ortak facebook hesabı açıp yapardı bunu 🤣

Ay bana ne elbette kızın kendisini bu kadar teslim etmesi üzücü olan. Erkekleri bilirsiniz ugruna uğrasmadığı birini cok kolay harcıyorlar. Nasıl olsa bu kiz bende diye.
Bırakın şu klişe, kalıp düşünceleri. Erkekler şöyle, kadınlar böyle falan. Alakası yok; adam gerçekten seviyosa, düzgün de biriyse harcama falan olmaz, karşılıklı değer verilen ve tarafların birbirini yücelttiği ilişkiler de var.
Hem kız nişanlanmış, adam neyin uğruna uğraşacak, neyin taktiğini yapacaklar, anlamadım.

Kıza herhangi bi şey söylemek size düşmez evet, burada böyle "acınası" falan diye aşağılamak da size düşmez. Belki nikahları kıyıldı, belki çok mutlu, heyecanli hevesli, olabilir yani.

Buraya böyle bi konu da kıza sallatıp kendini rahatlatmak amacıyla açılmış, bence.

Bırakın şu klişe, kalıp düşünceleri. Erkekler şöyle, kadınlar böyle falan. Alakası yok; adam gerçekten seviyosa, düzgün de biriyse harcama falan olmaz, karşılıklı değer verilen ve tarafların birbirini yücelttiği ilişkiler de var.
Hem kız nişanlanmış, adam neyin uğruna uğraşacak, neyin taktiğini yapacaklar, anlamadım.

Kıza herhangi bi şey söylemek size düşmez evet, burada böyle "acınası" falan diye aşağılamak da size düşmez. Belki nikahları kıyıldı, belki çok mutlu, heyecanli hevesli, olabilir yani.

Buraya böyle bi konu da kıza sallatıp kendini rahatlatmak amacıyla açılmış, bence.
Bana da kıskanmış gibi geldi. Yoksa sanane yani arkadaşı evleneceği adamın soyadını evlenmeden aldı diye neden dert olsun

Evet burnum güzel canim 💗 senin neden alkolik bir erkek arkadaşı seçtiğini sana neler yaptiginin dedikodusunu yapmadigimiz gıbı. Gerek yok bence.
Aslından sana empati yapabilmen için çok güzel bi ironi yapmış ama onu da anlamamışsın.
Aklınca sıkıntılarını döktüğün kişi senin gibi millet hakkında konu açmıyor ki?
Sen de böyle bi saçmalık yapmamış olsaydın, senin hayatın hakkında da konuşulmayacaktı.
Yani diyoruz ki, millet hakkında böyle didikleme yapmak, kusur aramak, dert edinmek ne derece doğru, herkes kendi hayatına baksın, bunu anlamamak nasıl bi kafa?

Tipik genel gecer soyadlarindan birisi. "Yilmaz" :KK70: kendisininki de "kaya"

gerçek soyadlarını yazacak kadar sizce bu ortamda bulunmanın farkindaliginda olan biri olabilir miyim soyadlari evet temsili gerçeği teşkil etmiyor. Haddimi aldım. Size de üstünü verebilirim. Ha inanmiuirsaniz suçumu ispat içinde böyle soyadına bunu yapan kimler var arayışta bulabilirsiniz. Zira gerçek olmadığını ancak yargi dagitmakla rahatlarsınız.

Evet gerçekten aşırı temsili. 😀😀😀😀
Bana neden üstünü vereceksiniz ki haddin? Ben burada milletin soyadını kıskanıp konu mu açmışım da hadde ihtiyacım olsun. 😀

Arayışta da bulunmam, ben siz değilim elalemin soyadını kendime dert etmem. 😀 Biraz öteye gidin, benden size ekmek çıkmaz. 😀 Öyle üç kelimeyi yan yana getirince olmuyor bazı şeyler. 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X