Bi de şunu anlamadım, şimdi ailesini eleştiriyorsa daha kötü yarın seni de eleştirir demiş birçok kişi ama burda çoğu konuda ailesinin yaptıklarına ses çıkarmayan ve görmezden gelen eşleri gömmüyor muyuz saat başı? Yani ak a ak karaya kara diyen adamın nesi kötü ben anlamadım? Kardeşi hakkaten kaba veya işe yaramaz biri olabilir. Bunu söyleyip bundan dert yanmasının nesi kötü veya annesine herseye karışıyor bi rahat bırakmıyor demesi çok mu abes? E evlenince siz de bunları yakından göreceksiniz zaten o zaman sen karışma onlar benim ailem demesi çok mu uygun olur?
Benim tek tavsiyem siz gaza gelip onla birlikte aileyi gömmeyin :) Ben asla onu gazlamıyorum bu konuda. en fazla haklısın derim. Düşünememiştir herkes senle aynı hassasiyete sahip değil takma boşver bizim ağzımızın tadı bozulmasın derim konuyu kapatırım. Alevi harlamam yani. Kendi ailemle de ilgili olarak bişey derse ve haklıysa, evet haklısın ama napalım üstümüzde bunca emekleri var, Paris büyükelçiliğinden emekli insanlar da değiller, onlar da böyle görmüş, ben takmıyorum sen de boşver der geçerim. Arada ters bişey diyecek olursa, bak buna gerek yok ben zaten farkındayım konuşman beni üzüyor kapatalım derim en çok. O da uzatmaz.
Önemli olan sizinle olan ilişkisi ve hak duygusu bence. Kendi hatalarını görmeden başkasını sürekli gömen adam çekilmez sonuçta.