Evlenmeden önce Aldattım, Söylemeli miyim?

Muhtemelen evlenmeden önce yyaptığının gençlik hatası olarak gördün ve kendini haklı sayabilecegin sebebler in vardı. Ancak zamanla kendine itiraf edemedigin şeylerin farkına vardın. Mesela o donem yasadigin olumsuzluklar yaninda belki su anki esini bile sucladin.misal asiri kiskancligi yuzunden gibi? O yuzden senin kadar onun da suclu oldugunu dusundun?

Esinin aşkı, ilgisi gibi güzel duygulari karşısında , o arkasına siginid in bahanelerine ragmen aslında eşinin bunu hiçbir zaman haketmediginin farkına varmış ve onun yaptıkları karşısında kendini kötü hissediyor olabilir misin? O yüzden Vicdanın rahatsız olabilir mi? O yüzden mi bu kararsizligin? Yani bir yandan ogrenmeye hakkı var derken bir yandan olumsuz sonuçları düşününce Kıyamiyor musun? Esinin senden vazgecebilme ihtimaline emin değilsin bence emin olsan söyleyip rahatladın?

beni anladığınıza göre okuma zahmetine grdiniz. teşekkür ederim. her yazdığım başka yere çekiliyor, biri de hayvansal içgüdü lafıma taktı. ben en iyisi hiçbir şey yazmayayım, kafi. teşekkürler.

Kadın aldatınca ikinci kez yapmayacağı ne malum.

Erkek yapınca, bir kere yaptıysa ikinciyide yapar diye yorum yapmıyor muyuz hep??

Yaniii konu sahibii...

Çok pişmansın onu anladıkta, vicdan yapacaksan neden ewlendin ozaman.

Madem ewlendin mutlusun, ağızını sıkı tut derim ben..!!!

evet böyle hissediyorum. eşim benden hemen vazgeçmez eminim ama farkettim ki bunları anlatmak ona huzursuzluktan başka bir şey vermeyecek. bna bir şans tanımış olacak ama ama mutsuz olacak. yaptığım hatanın bedelini ona ödetmeyip tek başıma sonucuna katlanma fikri artık daha yakın geliyor. gerçek var ki çok mutlu zamanlarımız oldu. onu çok seviyorum. mutluyuz şuan

söylesen ne değisecekti yaşanan yaşanmış ve sen söylersen kucak açıp seni kabullenmesini bekleme .. hadi kabullendi diyelim her tartışmada bunlar önünüze gelir hayatınızı daha çekilmez hale getirirsiniz bence ...karar senin yine de ama geçmişin için tövbe et ve günahlarını anlatma şahit bırakma derim

bak yanlış yapmışsın. önünde 2 seçeneğin var. söylersen o evliliği bitirirsin. boşanmaya kadar gidebilir,gitmese bile ömür boyu eşinde güven sorunu yaratır bu.ve sevgisini yok edebilir sana.
söylemezsen eğer artık buna bir çizgi çekeceksin. ve unutmaya çalışacaksın.
seçimi sana bıraktım.

o birisi benim evet...
ben hata yaptım ama sebeplerim vardı,namusuz değilim derken,biriletryle beraber olan kadınları hayvansal içgüdülere sahip olmakla ve insanca olmayan davranışla suçlarsanız takılırım arkadaşım...
siz aldatın,başkasının aldatmasına vesile olun,ama AHLAKLI VE NAMUSLU olun;kendi hayatını istediği gibi yaşayan kadınlar NAMUSSUZ olsun öyle mi...??

yani bu durumu gayet normal karşılardınız öyle mi? yani bunca gösterdiğiniz neden(ki bence bunlar veya herhangi bir şey aldatmaya neden sayılamaz) aldatmaya geçerli mazeretler? hadi bir kere bu nedenlerle hata ettiniz( ki edemezsiniz) 2. si neydi peki?
eğer hayatımda böyle biri olsaydı; beni anlamayan,ısrarcı olan, ayrılmamak için direten, bana hiç bir konuda yardımcı veya destek olamayan bir insan ben onu ALDATMAZ bana yetmediği duygusal olarak tatmin etmediği için AYRILIRDIM... BU NEDENLE LÜTFEN YAPTIĞINIZ ŞEYİ ISRARLA SAVUNMAYIN...

:::::birisi beni kandırdı - sevgilisinden ayrılması ve beraber olmak için baskı yapıyordum - nişanlı çıktı. bir diğeri arkadaş ortamındandı duygusal olarak beni anladığını düşünüyordum, bir iki buluşup sohbet ettik. bir gün bir şişe almak için evine girdiğimde biraz saldırganca beni öptü, zorladı. :::::

birisi beni kandırdı nişanlı çıktı: ama sevgilisi var ne fark eder nişanlı veya değil... eee o zaman nişanlılara da evli değiller henüz diye baskı yapalım henüz evlenmemiş ayrılabilirler diye ya da evli ve çocuksuz olanlara ama daha çocuğun yok ayrılabilirsin diye........ ya allahaşkına lütfen ya....

biraz saldırganca beni öptü zorladı: ya kim kime zorla bir şey yapabilir ya da öpebilir? hadi yaptı şerefsiz erkek diye gücüm yetmedi.....ama bende elimden geldiğince kendimi savundum ağzının ortasına çaktım ve kaçtım..... bu da değil....

2 KERE YAPILMIŞ BİR HATAYI (Kİ ALDATMAYI HATA OLARAK ASLA VE ASLA GÖREMEM) SAVUNMAYIN VE MEŞRULAŞTIRMAYA ÇALIŞMAYIN LÜTFEN.

sizin bahsettiğiniz mevzuyla en ufak alakası yok yazdığımın. alınmışsınız. siz tabi ki hayatınızı istediğiniz gibi yaşarsınız ben de öyle. ben kendim için çıkardığım bir ders olduğunu söyledim. insan nefsi hayvansal bir üçgüdüye sahiptir, hep daha fazlasını ister. oysa biz insanca yaşamasını öğrenmeliyiz. açılımı bu. benim tüm hatalardan aldığım ders insan ruhuna zarar verecek şeylerden uzak durmalı. siz durmazsanız yadırgamam. bu benim fikrim. şiddetle karşı çıkılacak bir yanı yok.

yakın temas dedıgın adam senı zorla opmus bundan baska bısey yoksa ndn vıcdan yaptın bu kdr anlamadım

2 tanesinin yorduğunu biliyorsun,haklısın sende :)

Eşinizi evlenmeden neden akdattın ? Madem eksiği vs var neden evlendin ?

hayatıma 5-10 erkek girmedi böylece.
Benim de girmedi.Ama 2 kişiyi sevgilim varken yedekte tutup mavi boncuk dağıtmadım,sonra da namus abidesiyim ben diye dolaşmadım :) Sevgilimi sırtından vurmak için planlar yapmadım,aynı ortamda bulunduğum insanın evine gidip öpüşmedim.Ama pardon zorlaydı o,çok temiz bir insansın ya anlatamam :)

söylediğim bişey çok fazla rahatsız etmiş. yoksa bu kadar insan içinde sadece 1-2 kişi ısrarla üstüme gelmezdi. sizi tanımıyorum o yüzden çarpıtmanızı ciddiye almıyorum.

kavga sonrası sex gibi olsa gerek hani angelinayla bradd yaptıydı ya walla sonu öle olacaksa ben bu akşam duygusal bağsız bir yakın temasa gireyim de ilişkim alevlensin yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…