yaşadıklarım bana gerçek sevginin ne olduğunu gösterdi. başka bir teni arzulamak hayvanca bir içgüdüden başka bir şey değil. çünkü insanca yaşamalıyız. eşime tutukuyla aşık olmasam da zaman içinde hiç kimseyi sevemeyeceğim kadar sevdim onu. o kadar ki biri onu üzse panter gibi çıkarıyorum pençeleri mi. belki avuntu bahane ama gerçekten bunları tecrübe etmeseydim dediğiniz gibi evlendiğimde düşeceğim ilk zorlukta daha büyük hatalar edebilirdim. tek avuntum bu. eşim bunları öğrenirse benden kolay vazgeçemez. ben de zaten evlenmeden önce söylemeliydim bunu bilyorum.
sizin zaten bu konuda hassasiyetiniz olduğu için fazlaca alıngan davranıyorsunuz bence.
ilk yorum yazanlardanım size.
ama okypete'nin dediği gibi, o uzmanların neyin uzmanı olduğuna bakmak lazım.
akıl süzgecinden geçirmek lazım okuduklarımızı.
siz pişmansınız neticede değil mi, aldatmanın da iyi bir şey olduğunu savunmuyorsunuz ve de tekrarlamayacağınızı söylüyorsunuz evliliğinizde.
o zaman burda verilen fikirlerin %90'ı da eşine anlatıp boş yere huzursuzluk çıkarmamanız yönünde. :)
Muhtemelen evlenmeden önce yyaptığının gençlik hatası olarak gördün ve kendini haklı sayabilecegin sebebler in vardı. Ancak zamanla kendine itiraf edemedigin şeylerin farkına vardın. Mesela o donem yasadigin olumsuzluklar yaninda belki su anki esini bile sucladin.misal asiri kiskancligi yuzunden gibi? O yuzden senin kadar onun da suclu oldugunu dusundun?
Esinin aşkı, ilgisi gibi güzel duygulari karşısında , o arkasına siginid in bahanelerine ragmen aslında eşinin bunu hiçbir zaman haketmediginin farkına varmış ve onun yaptıkları karşısında kendini kötü hissediyor olabilir misin? O yüzden Vicdanın rahatsız olabilir mi? O yüzden mi bu kararsizligin? Yani bir yandan ogrenmeye hakkı var derken bir yandan olumsuz sonuçları düşününce Kıyamiyor musun? Esinin senden vazgecebilme ihtimaline emin değilsin bence emin olsan söyleyip rahatladın?
bak yanlış yapmışsın. önünde 2 seçeneğin var. söylersen o evliliği bitirirsin. boşanmaya kadar gidebilir,gitmese bile ömür boyu eşinde güven sorunu yaratır bu.ve sevgisini yok edebilir sana.evet böyle hissediyorum. eşim benden hemen vazgeçmez eminim ama farkettim ki bunları anlatmak ona huzursuzluktan başka bir şey vermeyecek. bna bir şans tanımış olacak ama ama mutsuz olacak. yaptığım hatanın bedelini ona ödetmeyip tek başıma sonucuna katlanma fikri artık daha yakın geliyor. gerçek var ki çok mutlu zamanlarımız oldu. onu çok seviyorum. mutluyuz şuan
o birisi benim evet...beni anladığınıza göre okuma zahmetine grdiniz. teşekkür ederim. her yazdığım başka yere çekiliyor, biri de hayvansal içgüdü lafıma taktı. ben en iyisi hiçbir şey yazmayayım, kafi. teşekkürler.
eşim bana böyle birşey itiraf etseydi: o dönemde şehir dışında olduğumu, onun en zor anlarında hayatına çok uzak kaldığımı, duygusal yönden yardımcı olamadığımı, ayrılmak istediğinde onu anlayamadığımı nedenini anlamadan sadece devam etmekte ısrar ettiğimi düşünürdüm. benden ısrarla ayrılmak isteyen birinden, ondan ayrılmamak için ısrar ettiğimi hatırlardım.
o birisi benim evet...
ben hata yaptım ama sebeplerim vardı,namusuz değilim derken,biriletryle beraber olan kadınları hayvansal içgüdülere sahip olmakla ve insanca olmayan davranışla suçlarsanız takılırım arkadaşım...
siz aldatın,başkasının aldatmasına vesile olun,ama AHLAKLI VE NAMUSLU olun;kendi hayatını istediği gibi yaşayan kadınlar NAMUSSUZ olsun öyle mi...??
2 tanesinin yorduğunu biliyorsun,haklısın sende :)sizin bahsettiğiniz mevzuyla en ufak alakası yok yazdığımın. alınmışsınız. siz tabi ki hayatınızı istediğiniz gibi yaşarsınız ben de öyle. ben kendim için çıkardığım bir ders olduğunu söyledim. insan nefsi hayvansal bir üçgüdüye sahiptir, hep daha fazlasını ister. oysa biz insanca yaşamasını öğrenmeliyiz. açılımı bu. benim tüm hatalardan aldığım ders insan ruhuna zarar verecek şeylerden uzak durmalı. siz durmazsanız yadırgamam. bu benim fikrim. şiddetle karşı çıkılacak bir yanı yok. tek eşliliğe inanıyorum uzun zamandır.
sizin bahsettiğiniz mevzuyla en ufak alakası yok yazdığımın. alınmışsınız. siz tabi ki hayatınızı istediğiniz gibi yaşarsınız ben de öyle. ben kendim için çıkardığım bir ders olduğunu söyledim. insan nefsi hayvansal bir üçgüdüye sahiptir, hep daha fazlasını ister. oysa biz insanca yaşamasını öğrenmeliyiz. açılımı bu. benim tüm hatalardan aldığım ders insan ruhuna zarar verecek şeylerden uzak durmalı. siz durmazsanız yadırgamam. bu benim fikrim. şiddetle karşı çıkılacak bir yanı yok.
2 tanesinin yorduğunu biliyorsun,haklısın sende :)
Eşinizi evlenmeden neden akdattın ? Madem eksiği vs var neden evlendin ?
anlattım okumamışsınız.
Benim de girmedi.Ama 2 kişiyi sevgilim varken yedekte tutup mavi boncuk dağıtmadım,sonra da namus abidesiyim ben diye dolaşmadım :) Sevgilimi sırtından vurmak için planlar yapmadım,aynı ortamda bulunduğum insanın evine gidip öpüşmedim.Ama pardon zorlaydı o,çok temiz bir insansın ya anlatamam :)hayatıma 5-10 erkek girmedi böylece.
Herkes mağdur ya Nihali bi biz namussuz kötü kızlarızKonuyu açtığından beri duygu sömürüsündesin kader kurbanı gibi takılıyorsun
Benim de girmedi.Ama 2 kişiyi sevgilim varken yedekte tutup mavi boncuk dağıtmadım,sonra da namus abidesiyim ben diye dolaşmadım :) Sevgilimi sırtından vurmak için planlar yapmadım,aynı ortamda bulunduğum insanın evine gidip öpüşmedim.Ama pardon zorlaydı o,çok temiz bir insansın ya anlatamam :)
oky monoton ilişkiye renk katıyor ya o açıdan heraldekavga kıyamet hayalkırıklığı öfke kızgınlık üzüntü gibi birçok duyguyu da beraberinde getirince ,çok renkli günler yaşanıyor aldatm sonrasında ...
yazdıklarımı ve beğenilerimi de geri alıyorum valla..o cümleden sonra düşündüklerim yanlışmış kusura bakmayın..
Herkes mağdur ya Nihali bi biz namussuz kötü kızlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?