Evlenmeden önce Aldattım, Söylemeli miyim?

Herkes mağdur ya Nihali bi biz namussuz kötü kızlarız

Hele ki ben önde gideniyim Kocası sağlam kapı kenarda tutmuş sonra biraz dolaşmış etmiş daha sağlamı var mı yok mu ? En son kocasına nikahı kıydırmış ha adam saf ben bunu kafealerim mantığı da olabilir...

Konu sahibi hiç masum değil acındırıyor sürekli kendini ve inanmıyorum yaşadıkları bu kadar ile sınırlı olsun

söylediğim bişey çok fazla rahatsız etmiş. yoksa bu kadar insan içinde sadece 1-2 kişi ısrarla üstüme gelmezdi. sizi tanımıyorum o yüzden çarpıtmanızı ciddiye almıyorum.
Elinde olmayan sebeplerle ayrılıp,başından bir kaç ilişki geçen insanı namussuz kategorisine sokarsan cevabını alırsın.Altında ezildiğin şeyin hıncını başkasından çıkartıp rahibe gibi davranmana sadece gülerler.Belli şu yazdığından takmadığın :)

kavga sonrası sex gibi olsa gerek hani angelinayla bradd yaptıydı ya walla sonu öle olacaksa ben bu akşam duygusal bağsız bir yakın temasa gireyim de ilişkim alevlensin yeniden

Aa bensiz olmaz beraber gidelim yalnız benim ilişkim çok soğuk aşırı eksilerde bana bir kişi yetmez daha da verin alev alev olsun yangın yangın uuu

Tabi ki ama sadece onu mu ? Ne kadae cahilsin uzmanlar söylüyor Allah'ım ben niye adamlayım beni bunla mı sınıyon ? ve finalde üşüyorum bak git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…