- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
Cok haklisin iste oyuzden iyi mi oldu diyorum sonra yok ben degistim cok sacma biri oldum kafasina giriyorum ara ara onu cozersem sıkıntı kalkicak cunku cosarak yaptigim seylerde herbitaraf zararli cikiyor mantikla yapinca cogu zaman istedigimi alabildigimi fark etmeye basladim yeni yeni buda ikileme soktu gercek ben mi yoksa mantikli olan mi diye karisti baya iste![]()
Bende eskiden sonunu düşünmeden hareket ederdim ve sonra çok pişman olurdum zararlı çıkardım, şimdi 30 a dayandık olgunlaşıyorum artık eskiye nazaran daha sakinleştim, düşünerek hareket etmeye çalışıyorum. Dediğiniz gibi oyunu kuralına göre oynamak gerekiyor dünya böyle. Aslında koç burcu insanları öyle her şeye sinirlenmezler çoğu insanın sinirlendiği şeylere güler geçer, kimsenin sesini çıkarmadığı şeylere öyle bir tepki veririz ki herkes şaşar kalır . ancak biz haksızlığa ve zorlanmaya gelemiyoruz cesur olduğumuz içinde pat pat söylüyoruz. bize dokunmasalar, haksızlıklar olmasa biz pamuk gibi insanlarız. ama dünya biz koçların dünyası değil o kadar çok haksızlık var ki ve insanlar o kadar hadsiz ki biz napalım. Bi de çok dürüst insanlarız lafı çevirmeden söyleriz, yalan da söyleyemeyiz. Uzun lafın kısası bu özelliklerle günümüz dünyasında zor.