Evlenmeden Önce Cinsellik

Böyle olmaz bence. Arzulamayan insan asıl sevmiyordur ev arkadaşı arıyordur. İlk arzulayacak sonra sevecek. Biriyle tanışınca bile çekim var mı diye bakılır.

Hayal kuruyorum tabiki ama bunu ona yansıtmıyorum,yansıtmayı da doğru bulmuyorum.

Evet çok hak veriyorum yorumunuza
Daha önce de paylaştım burda
Samimi bir kiz arkadaşım nişanlısı ile cinsellik hakkında konuşmak istemiş ama nişanlısı çok ayıp hiç yakıştıramadım deyip konuyu kapatmış
Evlendiklerinde yoneliminin başka olduğunu öğrendiğinde arkadaşımı ölümle bile tehdid edip denizde boğmaya bile çalışmış
Tabi herkesin kendi kararı ama en azından arzulanip istendiğini duymadiktan sonra şüpheli bakarım bende

Çok korkunç ya,peki sonra ne oldu ?

Ay korku filmi resmen

Evet evet böyle boyut var haklısın. Birde cinsellik içinde aşk hem barındırır hem barındırmaz karışık birşey aşk cinselliği de arzulatır istetir ama tamamen bu hisle yapılmaz. Salt bir ihtiyaç da olduğu için aşksız da olur çünkü temelinde şehvet ve hatta şiddet yani alt benlikte ki hayvani dürtü ve duyguları tetikler.
Genelde soft dedikleri bir zaman sonra sıkabilir ve istek kalmayabilir heyecan arandığı ve şehvet arandığı için sert duygular hakim olur.

Ben annem ve babamı küçükken görmüştüm,acaba ondan mı kaynaklı diye düşünüyorum.Çünkü:Her zaman uzak durdum,erkeklerden ve cinsellikten.

Valla yazıp silmiştim cinsellik ile ilgili travma mı yaşadın diye sonra yanlış anlaşılır diye sildim. Olabilir de yani. Kötü birşey gibi kodlamışsın kafanda.

Bu zamanda çok az bir miktar erkek.Evlenmeden önce cinsellik düşünmüyor.
Israr ederse ayrılın.Kimse size zorla birşey yaptıramaz.İleride pişman olacak utanacak yada yaptığım beni ilgilendirir diyecek olan sizsiniz.

Sanki çoğu erkek artık evlenmeden cinsellik yaşıyor ve bunu bekliyorlar gibi
Yoo. Boşanmış biriyim, evlilik dışı cinselliği tercih etmiyorum, son iki flörtüm de ilişkilerinde cinsellik yaşayan insanlardı ve benden asla böyle bi talepleri olmadı, gayet de değer gördüm, aramızda sorun olmadı bu mesele.
Yusuf gibi ne mal olduğu baştan belli olan denyolara şans vermeye, mevzuyu kestirip atmak yerine uzatmaya devam edersen erkeklere güvenin de, kendine güvenin de iyice kırılacak.

Çok şanslısınız bu açıdan.Toplumda genelde boşanmış kadınlara yönelikte kolay cinsellik yaşanabilir tarzı bir yargı var,bu çok saçma sapan bir yargı.

Çok şanslısınız bu açıdan.Toplumda genelde boşanmış kadınlara yönelikte kolay cinsellik yaşanabilir tarzı bir yargı var,bu çok saçma sapan bir yargı.
Şükür hiç öyle bi muamele görmedim. Duruşumdan, enerjimden belli zaten ve çevrem de öyle ayılardan uzak, haddini aşanı anında dehlerim, ne münasebet.

Konularini ve dusunceni az cok bilen bir ablan olarak (36 yaşındayım) tabii ki sevgililik döneminde sevildiğini hissetmek istemen gayet dogal. Fakat dusunce tarzında bazi hatalar var diye düşünüyorum. Evlenmeden cinsellik yasamak istemeyebilirsin buna hayatina girecek erkek elbette ki saygi duymali ve niyeti ciddiyse zaten ona gore davranır. Fakat bir erkegin seni arzulamasini bile istememek abarti. Arzulamasi seni kadin olarak gördüğü anlami tasir, diger turlu belki seni sevmiyor ama escobar evlenilecek kiz kacirmayayim diye düşünüyor olabilir. Cogu erkek kadinlar gibi duygusal bakmiyor ve ince düşünmüyor senin yazdigin gibi. Mesela seni arzuluyorum demesi aslinda sevgisini gosteren bir sey de olabiliyor kimi zaman. Tabii ki istemedigin halde dokunmasin ya da zorlamasin ama sozcuklere takilip da olasi guzel bir iliskiyi de kacirmana sebep olabilir bu kadar detayci olmak.
25 yas ustu erkeklerin de hic cinsellik yasamama ihtimali cok azdır onu da goz onunde bulundur derim.
Bu devirde erkekler cok hizli iliskiler yasiyor maalesef o yuzden "doğru " insan dedigimiz kisinin karşımıza cikma olasiligi azaldi. Kendi adima bekar olma sebeplerimden biri de bu. Çünkü artık erkeklerin cogu hadi tanisalim hadi opuselim hadi yatağa modunda artik. Sorumluluk da almak istemiyorlar. O acidan secici olman gayet normal.
Sadece arzulama olayina cok takilma derim. Sevdigin biri oldugunda sen de illa ki sarilmak, öpmek, dokunmak isteyeceksin ve onun dokunmasindan rahatsiz olmayacaksin. Arzulamak bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…