Evlenmeden önce eşinizle birliktelik yasadiniz mi?

Arkadaşlar yukarıda da açıkladığım gibi "muhafazakâr" karşıtı olarak hangi kelimeyi isterseniz düşünebilirsiniz. Lütfen kelime polemiğine girmeyelim. Kadın olarak yeterince derdimiz var zaten. Burada birbirimizle tartışmak değil amacımız.
Bence de kelimeye takılmayın. Kapalı olmadığını muhafazakar olup erkeklerle yan yana gelip arkadaşlık kurmayan kişilerden olmadığını anlatmak istemiş. Bence cinsellik yaşanmaması evlenmemeye engel değil o tanıdığınız erkeklerin saçma düşüncesi illa herkes cinsellik yaşamak zorunda değil. Siz doğru olduğuna inandığınız şekilde devam edin kalbinize göre birini bulursunuz inşallah

Nu yaş
Konu hortlatmış gibi olacağım ama ben de bu durumu merak ediyorum. 32 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. En son görüştüğüm kişi benim daha önce kimseyle birlikte olmamam nedeniyle benimle sevgili olmak istemediğini söyledi. Hem evlilik öncesi cinsellik istemediğim hem de olsa bile ilk olmanın sorumluluğunu kaldıramayacağı içinmiş. Baştan niyetini söylemesi iyi oldu, vaktinde kurtuldum diyorum. Ancak daha önceki kişilerin de bu yüzden benimle sevgili olmak istemediklerini ima ettiklerini hatırladım. Aslında modern bir insan olarak tanımlarım kendimi. Yani alkol kullanırım, yazın bikini giyerim, ailem de böyledir. Doğal olarak kendim gibi bir insan istiyorum. El ele tutuşma, sarılma, öpme tamam ama cinsel birliktelik istemem evlenmeden önce. Şimdi bu tür sorunlar yaşadıktan sonra düşünmeye başladım. Acaba benim gibi modern görüşte olanlar mutlaka evlilik öncesi cinsellik mi ister? Buna saygı duyup evliliği bekleyecek kişiler yalnızca muhafazakârlar mıdır?
Bu yaştan sonra ilişkiyi öğretmekle uğraşmaktansa tecrübeli tercih etmiş
Kendine göre bir mantığı var. Bir de vajinusmus falan uğraşmak istememiş. Bunu hazır hissettiğin anda yaşamalısın. Bu kadar çok anlam yüklersen ya vajinusmus oluyor sonu ya da olduktan sonra depresyon...

Kendine göre bir mantığı var. Bir de vajinusmus falan uğraşmak istememiş. Bunu hazır hissettiğin anda yaşamalısın. Bu kadar çok anlam yüklersen ya vajinusmus oluyor sonu ya da olduktan sonra depresyon...

Evet, elbette hazır olduğun zaman yaşamak gerek. Yani ben aslında muhafazakâr olmayan erkeklerin sevgililik döneminde mutlaka cinsel ilişki beklentilerinin olup olmadığını merak ettiğim için sormuştum soruyu...

Evet, elbette hazır olduğun zaman yaşamak gerek. Yani ben aslında muhafazakâr olmayan erkeklerin sevgililik döneminde mutlaka cinsel ilişki beklentilerinin olup olmadığını merak ettiğim için sormuştum soruyu...
Yani genelde talep ediyorlar bence

Şimdi bir kere olayın dini boyutlarına girmeyeceğim. Onlar insanın kendi tercihidir . Modern muhafazakar tabirleriniz zaten yanlış onuda geçtim . Olgun yaştasınız ancak tecrübesizsiniz. Kafanızda eğer hayatımda biri olurda cinsellik yaşamazsam terkedilirim yada yaşarsam ancak evlenmezsem terkedilirsem korkuları oluşmuş. Şimdi bunu isteyecek adamın muhafazakarı moderni yok . Dini vecibelerini yerine getiren dininin gereklerini bilen ve ona göre yaşayan dolayısıyla nikahsız ilişki yaşamayacak milyonda bir adam vardır . Karşılıklı uymasınız zaten . Onun dışında cinsellik yaşamak istemiyorsanız buna saygı duymayacak ve sizi bu yüzden bırakacak biri zaten sizi sevmiyor ve saygı duymuyor demektir . İstiyorsan yaşarsın kimseyi ilgilendirmez ama bunuda yaşamazsan bırakır evlenecek adam bulamam korkusuyla yaşamanı tavsiye etmem . Özetle bunda bir ölçü yok . Sorduğunuz soru genelleme ile çözülmez .

Konu hortlatmış gibi olacağım ama ben de bu durumu merak ediyorum. 32 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. En son görüştüğüm kişi benim daha önce kimseyle birlikte olmamam nedeniyle benimle sevgili olmak istemediğini söyledi. Hem evlilik öncesi cinsellik istemediğim hem de olsa bile ilk olmanın sorumluluğunu kaldıramayacağı içinmiş. Baştan niyetini söylemesi iyi oldu, vaktinde kurtuldum diyorum. Ancak daha önceki kişilerin de bu yüzden benimle sevgili olmak istemediklerini ima ettiklerini hatırladım. Aslında modern bir insan olarak tanımlarım kendimi. Yani alkol kullanırım, yazın bikini giyerim, ailem de böyledir. Doğal olarak kendim gibi bir insan istiyorum. El ele tutuşma, sarılma, öpme tamam ama cinsel birliktelik istemem evlenmeden önce. Şimdi bu tür sorunlar yaşadıktan sonra düşünmeye başladım. Acaba benim gibi modern görüşte olanlar mutlaka evlilik öncesi cinsellik mi ister? Buna saygı duyup evliliği bekleyecek kişiler yalnızca muhafazakârlar mıdır?
Modern olmak alkol kullanip bikini giymekmi oluyor ne sacma bir düşünce....

Sevgilim muhafazakar değil. Ben de 28 yaşındayım. Pek fazla ilişkim olmadı. Tecrübeli sayılmam. Benzer sebeplerle karşıma çıkanları reddettim. Evlenmeden önce birliktelik istemediğim için. Şu anki sevgilim bana saygılı, fikirlerime saygı duyuyor ve tamam diyor. Ama muhafazakar değil ve dinle falan da bi alakası yok. Biz biraz arada kalmış bi kitle oluyoruz.

Biraz da sizle alakalı. Kimlerle, nerelerde tanıştığınızla alakalı. Dinsiz olan ya da ateist olan birisi, evlenmeden önce birliktelik ister diye bi şey yok. İnsanlar çeşit çeşit. Tanıştığınız insanlarla nerelerden tanıştığınıza dikkat edin.

Bence de yaşanmamalı ben nişanlımla yaşadım birbirimize deliler gibi aşıktık ve adam bana sahip olunca paranoyakça aşık oldu. Ayrılırım diye tehdit etti küfürler etti, evi süpürürken 5 dakika aradığını duymasam birbir türlü paranoyakça iftiralar attı. Nikâhı erkene almaya çalıştı en az 7-8 defa erteledim nikah tarihini ve en son ayrıldım halada kurtulmaya çalışıyorum. Benim ilkimdi sonum olur diye düşündüm ama bazen hayat öyle farklı şeyler getiriyor ki karşına ne olduğunu anlamadan dipte buluyorsun kendini. Cinselliği geçtim evleneceğiniz adamı 5 yıldan aşağı tanımadan evlenmeyin

Evlilikten önce yaşanıyor heyecan kalmıyorsa demek evlendikten 3 ay sonra hersey bitiyor:KK70:
Cinsellik neden bu kadar tabu hala anlamıyorum.
Dini boyuta girmicem çok koyuysa bir insan zaten yaşamasın da.evllilikten önce hersey yaşanıp sonra orda duruluyorsa cinsellik yaşanmamış tabi en heyecanlı yeri evliliğe mi saklanıyor kafamda deli sorular???

Evlilikten önce yaşanıyor heyecan kalmıyorsa demek evlendikten 3 ay sonra hersey bitiyor:KK70:
Cinsellik neden bu kadar tabu hala anlamıyorum.
Dini boyuta girmicem çok koyuysa bir insan zaten yaşamasın da.evllilikten önce hersey yaşanıp sonra orda duruluyorsa cinsellik yaşanmamış tabi en heyecanlı yeri evliliğe mi saklanıyor kafamda deli sorular???
Aslında öncesi sonrasıyla alakalı değil kişilerin birbirini ne kadar arzuladığıyla alakalı bence

Abla beni de okulda istemiyorlar erkekler hoşlanıyor tanışma karşılıklı etkilenme aşık oluyorum hoşlanıyorum cinsellik yok kaçıyolar napıcam şaşırdım

Bence erkekler evleneceklerinde bekaret az erkekle çıkmış.

Gecelik ilişki istediklerinde daha önce biriyle ilişki yaşamışı istiyorlar.

Adamın niyeti cinsellik yaşamakmış bence. Bekaretini bozan ben olmayim demiş ayrılmış. Üzülünecek bir şey yok bence bu ayrılıktan mutlu olmalısın.

Nu yaş

Adamın aklına vajinusmus nerden gelecek ☺ bide kadın korkuyorum demiyor ki evlenmeden olmaz diyor🤣 konuyu vajinismusa nerden getirdiniz anlamadım🙄

4.5 yıl sevgili kaldık ve nerdeyse 4 yıl boyunca seks hayatımız vardı sevgilimle. Sonra evlendik 1 yıldır da evliyiz ve hiç de heyecanı bitmiş değil. Hatta şu an 7 aylık hamile olmama rağmen birbirimize karşı hala aynı duygulardayız maşallah. Bir şeyleri tüketip tüketmemek insanların kendi elinde. Aşkınız sevginiz sürdüğü sürece heyecanınız da bitmez ve aynı aşkla sevgiyle ilişkinizi sürdürürsünüz. Ortalama 2.5-3 yıllık ilişkide heyecan bitecek diye seks yapma korkusu olanların 30-40 yıllık evlilik hayatında seks hayatlarını nasıl canlı tutacağını merak ediyorum. Dini boyutuyla alakalı da yaşamayana saygı duyarım herkesin kendi bileceği iş.

Bu devirde hala bu tarz sorular :işsiz:
Herkes ne yapmak istiyorsa onu yapabilir! Doğru yanlışı yok bunun. Bir de bazı üyeler kızlık zarı diktirmekten bahsediyorlar :oha: Allah akıl fikir versin!!

Bunun muhafazakarlıkla ilgisi yok, karşındakine , onun ahlaki değer ve düşüncelerine , kısaca onun kararlarına saygıyla alakası var. Erkek tarafının ateist olup kız evlenmeden önce istemediği için yıllarca bu şekilde devam eden ilişkiler biliyorum. Bence karşına çıkan kişi seni gerçekten seviyor ve ciddi düşünüyorsa sana saygı duyar ve bekler. Karşınıza çıkanların amacı evlenmek değil eğlenmek olduğu için kaçmışlar , üzerlerine vebal almamak adına. Sabırlı olun ve bekleyin derim,evlenmeden önce yapılan seksin evliliğin ve karı koca olmanın kutsallığını yok ettiğini düşünüyorum.

Abla beni de okulda istemiyorlar erkekler hoşlanıyor tanışma karşılıklı etkilenme aşık oluyorum hoşlanıyorum cinsellik yok kaçıyolar napıcam şaşırdım
Evlenmek isteyen erkek eninde sonunda sahip olmak için sabreder..

Cinsellik yasamadigimiz için giden erkekler.de. cinsellik yasasak da gidecekler. Bizden önce de. yaşamışlardır muhakkak..

Back
X