Evlenmeden önce & Evlendikten sonra

Prettygirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
312
338
103
merhaba hanımlar.
bu aslında bir soru. Biz nişanlımla 6 yıldır birlikteyiz. İnşallah bu yaz evleneceğiz. :KK36:Haliyle uzun yıllar birlikte olunca birbirimizi iyi tanıdığımızı düşünüyoruz. Ancak merak ediyorum ve de biraz da korkuyorum galiba evlendikten sonrası nasıl olacak diye...:KK23:
Sorum şu: Bizim gibi olup sizler neler yaşadınız? Yani evlenmeden önce o tanıdığınız,sevdiğiniz adam evlendikten sonra da hala aynı kişi mi yoksa çok mu farklı?
o_O

Hayat sartlari malesef degistiriyor,heleki ilerde cocuk olunca esinize bakip ben bunun nesini sevip evlendim ya dedirtecek kadar degisiyorlar malesef istisnalar varsa muzeye kapatalim derim yani:KK48:

merhaba hanımlar.
bu aslında bir soru. Biz nişanlımla 6 yıldır birlikteyiz. İnşallah bu yaz evleneceğiz. :KK36:Haliyle uzun yıllar birlikte olunca birbirimizi iyi tanıdığımızı düşünüyoruz. Ancak merak ediyorum ve de biraz da korkuyorum galiba evlendikten sonrası nasıl olacak diye...:KK23:
Sorum şu: Bizim gibi olup sizler neler yaşadınız? Yani evlenmeden önce o tanıdığınız,sevdiğiniz adam evlendikten sonra da hala aynı kişi mi yoksa çok mu farklı?
o_O
Çok yerinde olmuş ve cevapları merakla bekliyorum arzu bende :)

Eskisi gibi sevgi pıtırcığı olmuyor insan açıkcası çünkü zaten hep yanında oluyor.
Ama önceden o adamla evli olup aynı evde yaşayacağın günlerin hayali ile daha heyecanlı oluyorsun
Bir de çocuk olunca herşey daha farklı oluyor.
Ama bu erkeğe göre de değişebilir tabi.

Evlenmeden önceki sevgi ve saygıyı kaybetmeyin yeter..
24 saat aynı evin içinde oldukça, günlük rutinlerini göründükçe insanlar birbirlerinin değiştiğini düşünüyolar ama bence birbirlerinin gerçeğini normalini görmeye başlıyolar.. Örnek adam çok uyuyo diye kızan arkadaşım vardı evlendikten sonra umduğu gibi olmamışmış.. E adam bekarken de uyumayı çok severmiş ve uykuya çok vakit ayırırmış zaten.. Sadece bunu yaşayarak görmüş oldu arkadaşım.. Yani umulmadık bi davranış görüldüğünde hemen değiştin denmemeli..

Evlenmeden önceki sevgi ve saygıyı kaybetmeyin yeter..
24 saat aynı evin içinde oldukça, günlük rutinlerini göründükçe insanlar birbirlerinin değiştiğini düşünüyolar ama bence birbirlerinin gerçeğini normalini görmeye başlıyolar.. Örnek adam çok uyuyo diye kızan arkadaşım vardı evlendikten sonra umduğu gibi olmamışmış.. E adam bekarken de uyumayı çok severmiş ve uykuya çok vakit ayırırmış zaten.. Sadece bunu yaşayarak görmüş oldu arkadaşım.. Yani umulmadık bi davranış görüldüğünde hemen değiştin denmemeli..

Ben de öyle düşünüyorum aslinda ama basa gelince farkli mi olur bilemiyorum yani:KK55:

bence evlenmeden bir kişi tanınmıyor. evlendikten sonra 4-5 yıl sonra gerçekten tanıdığınızı farkediyorsunuz.

bence evlenmeden bir kişi tanınmıyor. evlendikten sonra 4-5 yıl sonra gerçekten tanıdığınızı farkediyorsunuz.
4-5 yıl mı ciddi misinizo_O insan hemen o evreye geçmek istiyor. bence evlenmeden önceki heyecan ne kadar güzel olursa olsun, evlilik çok daha güzel. sevdiğinin yanında olması, karşılıklı saygı ve güvenden doğan sevgi, bazı şeyler yaşadıkça, hayata karşı beraber durdukça gelişen bağ. hiç bir olur mu yahu. :KK60:

Back
X