Yorumlarınızı okuduğumda inanamadım.Canım sıkılmışda konu açmışım :) kusura bakmayın ama çok komiksiniz.O zaman bu siteye niye üye oluyoruz anlamadım ki? Konu açma,yorum yapma sadece yazılanları oku ve acımasızca eleştir.Ben anadolu kültürü derken küçümsemedim.Sonuçta trakya, ege, veya doğu hepsi anadolu değilmi? Benim kastettiğim şu idi. Üniversiteler günümüzde ne öğretir insana sadece kültür veya mesleki dersleri mi? Bu okullarda değişik kültür klüpleri veya sosyal etkinlikler yokmudur? Yani bir lisans mezunu hemde öğretmenlikde okuyorsa en azından lehçesini düzeltmemeli mi? Yarın öbür gün öğrencisinin karşısına çıktığında Türkçe öğretmeni olarak hala lehçelimi konuşacak? Ben Erzurum'da yaşıyorum ve burası hakiki anadolu.İçinizde kaç kişi Doğuyu görmüştür bilmiyorum ama ben buradan ve buranın insanlarından da çok memnunum.O gün bahsettiğim kişi burasını bile beğenmedi. Neyse lafı uzatmayacağım. Bende biliyorum işin bittiğini.Sadece aileler arasında görüşüldüğünü ancak sizlere fikir sordum.Ben hiç bir zaman konuyla ilgili de eşime sıkıntı vermedim yada kendisini sıkmadım.Şimdiye kadar yaptığı tüm şeylerde özgürdür.Ben böyle davranıyorum sizce normalmi şeklinde sordum ama direk infaz etmişsiniz tşk ederim.Bir daha canımında sıkılıp sizin sitenizde konu yazacağımı sanmıyorum.Sizler de başkalarının cesaret edip açtığı konuları okur yorum yapmaya devam edersiniz.