Evlenmeden önce kaynana :D

acaba evlenmeden beraber olursunuz, hamile kalırsın falan gibi bi tribe mi giriyor ?

Evli değilsiniz diye toplum algısını düşünerek hareket ediyor olabilir mi?
Bana öyle geldi.
ya açıkçası sanmıyorum çünkü bu konuda rahat bi aileler. kendi yeğenleri bile erkek arkadaslarını getirir beraber gezerler. çok fazla düşünmezler laf söz olur diye

dışarıda nerde yapıcaz onu ajhahha sanmıyorum öyle birşey düşünebileceğini. Akıl mantık var tokyomu burası sokaktamı yapıcam
heralde sokakta yapacaksınız demedim :)
isteyen yolunu yordamını yerini bulur
belki kendince köy yeri laf çıkmasın, emanet kız diyodur

köy yerde laf söz çok olur
mesela bizim köyde (Kütahya) öyle nişanlılar rahat rahat gezemez
birde emanetsiniz korumak istiyordur

yakın oturmayacakmışsınız evlenince biter :)
onların orası biraz solcu kesim böyle şeyler çok göze batmıyor yani. ama dediğiniz gibi de olabilir bilemeyiz sonucta tam içlerine girmeden :)

Arkadaşımın kayınvalideside öyle eşimle bir şey konuşuyoruz diyor hemen ordan noldu ne dedi veya bişey alıcaz ne gerek var bir yere gidicez geç kalmayın çok bunaltıyormuş,her şeyin içinde diyor.Sizinkide her şeye karışıcak bir tip bence

heralde sokakta yapacaksınız demedim :)
isteyen yolunu yordamını yerini bulur
belki kendince köy yeri laf çıkmasın, emanet kız diyodur
ya çok saf düşünüyorum sanırım ama öyle birşey düşünecek insanlara benzemiyorlar dediğim gibi biraz rahat bi aile gibi gördüm. içlerine girmeden bilemem tabi ama olabilir dediğiniz gibi

ya ben çok fazla cevap vermem ve tepkimi saklayabilen bi insan değilim. evlenince böyle olursa saygısızlık yapmadan belirtirim gibi geliyor

Biraz mudaheleci bir tavrı da olabilir yani onun mizaci da öyledir belki , erkek arkadaşınız da bu huyunu biliyor tamam anne ,evet anne ,he deyip geçiyor işte ...
Sizde evet doğru tamam diye diye idare edersiniz, evleriniz da dıbdıbe olmayacakmış bizim gibi

Tamamen emanet olduğunuz ve cinsel anlamda bişiler yaşayama ihtimalinize karşılık yapıyor gibi geldi kimbilir oğlunu nasıl tenbihliyor siz yokken aman oğlum sakın vs. diye bi sorun isterseniz sevgilinize çok takılmayın kendi kendinizi doldurmayın pozitif bakın çünkü daha yolun çoooook başındasınız sonrasına enerjiniz kalsın

Böyle bir erkekle beraber oldugun icin cok sanslisin,zaten onemli olan iki tarafi da hos tutmak .annesine ters cevap verse annesi gene size saracak,sizinki ortayi cokniyi buluyor.
Genelde butun.kadinlarin ortak sorunu erkekler bir turlu iki tarafi da ayni anda idare etmeyi beceremiyorlar .
Egerki sevgiliniz annesinin lafiyla hareket edip siizn duzeninizi bozmuyorsa sikinti yok demektir

çok haklısınız. kötü düşünmek istemiyorum. sadece korkuyorum çünkü kendime karışılmasını hiç sevmem. :)

yok asla ikimizi de kırmıyor. o konu da çok iyi. teşekkür ederim düşünceniz için.

haha doğru söylüyorsunuz. çok takılmamak gerek bence de

Hatta sizde arada esinizi uyarin ,soyleyin anneni kirmadan kendini ifade et yazik kadina uzulmesin felan...boyle seyler erkeklerin.cok hosuna gidiyor
evet ben söylüyorum ona kadına sürekli tamam tamam diyeceğine açıklama yapki sürekli aramasın. içide rahat olsun hem diye. ama anlamıyor hep tamam tamam diyor sonra oda bekliyor işte

Evlilik öncesi olan ne varsa evlendikten sonra katlanarak geliyor.
Önünü siz almalısınız, mesafeyi siz koyacaksınız erkekler maalesef anneci oldukları için eşi haklıyken bile anneyi tutuyor çoğunlukla.
Şimdi ki gülen yüzüne aldanıp sıkı fıkı olmayın kv ile, ileride istesenizde mesafe koyamazsınız.

Ben evlenmeden önce kv min bu tarz hareketleri vardı ama düğün hazırlıkları falan diye yardımcı olmaya çalışıyor sanıyordum. Meğer yanılmışım. Her şeyin içinde olmak istiyor “çocuk olmadı ya daha?” diyerek yatak odama bile burnunu sokuyor ve ben en başta koymadığım için şuan mesafe koyamıyorum keskin şekilde çünkü işin ucu küslüğe gidiyor.

Samimi olmaya gerek yok, o sizin kayınvalideniz.

çok haklısınız ama uzak ilişki yaşadığımız için onun yanına gittiğimde onlarda kalıyorum. Mesafeliyim çok sıkı fıkı değilim aslında ama bunu nasıl dengelerim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…