Evlenmeden önce kaynana :D

Kardeşim, eşiyle sevgililik ve nişanlılık dönemlerinde annem aynı böyleydi. Bir gün dayanamadım anneme ben kızdım, anne rahat bırak gezsinler, sen oğlunumu kıskanıyorsun diye annemde, ateşle barut yan yana durmaz. Annesi bize emanet etti demişti. Şu anda evliler, gelinimiz aratmadığı sürece, kardeşim evdeyken asla aramaz, işleri güçleri olur diye (anladınız siz) korkacak bişey yok. O Kendşne göre sizi korumaya çalışıyor

Evlenince sorun olacağını düşünmüyorum, kafanızda kurmayın şimdiden :) birde onların memleketinde olduğunuz için emanet başına şey gelmesin diye düşünüyor olabilir

Çay dedigine gore karadenizliler. Annenjn tepkilwri cok normal bizim oralarda hemen lafi olur. Sizi korumaya çalışıyordur ayrica birazda yoneticilik vardir kontrol ediyor :) merak etme simdiden de takma kafana erkek arkadasinida bosuna yontmaya calisma cunku sen ne yaparaan yap bir karadeniz erkegini değiştiremezsin. Bugun annesine yaptigini sanada yapacak cunku. Tamam hayatım diyip kendibilsigimi okuycak:)

Aranızda söz yok nişan yok nikah yok köy yerinde laf olur el kızı bize emanet falan diye içi içi yiyordur onun ondan öyle dizinin dibinde olun pek dolanmayin istiyordur

Himm bunlar fragman

Annesi seni korumak icin oyle davraniyordur. E gencsiniz kaniniz kaynar. Art niyetli değildir

cay olduguna gore karadenizli kayinvalide. bana tepkileri normal geldi cunku atesle barut yanyana birakilmaz diye dusunuyor. oyle gormus onu uygulamaya calisiyor. orda kalmanizdan da rahatsiz olmustur. ama sizden dolayi degil. evlenmeden oglunun kizarkadasini kabul ettigi icin. ailelerin yaninda gorusmeyin bence. oraya gitseniz bile onlar bilmeseydi geldiginizi. bir otelde yada apartta kalsaydiniz ilce merkezinde daha rahat ederdiniz.

BEnde Karadenizliyim onlar çok fazla kafa söze takılan insanlar değil rahat en geniş bi aile. Yontmaya çalıştığım yok zaten şuanlık annesi işen benim aramda kalıp ikimizinde kalbini kırdığı olmadı. Sağolsun. :)

Bende karadenizliyim
ben de karadenizliyim. Açıkçası ben istemedim orda kalmakta ama ailesi sürekli çağırıyor. Ben kendi memleketime gittiğimde arayıp buraya gel felan diyorlar anlamadım. Ama dediğiniz gibi endişeye diyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…