gelin gözüyle değilde, evlat gözüyle bakarsan, hiçbiri batmaz bunların..ayrıca yaşananlar senle değil, sevgilinle ilgili...Yani açıkçası benim pek bi sorunum yok fakat şöyle bi sorun var. 3 yıldır birlikteyiz, zaten uzaktan ilişki yürütmeye çalısıyoruz. birbirimizi özlüyoruz. Ben de bir gün bunların memleketine gittim.Çay zamanına denk geldi ben toplamadım ama gidip yardımcı olmaya çalıstım köyüde çok sevdiğim için batmadı bana çaya gitmek.Akşam da eve geliyoruz Erkek arkadasımla dışarı çıkıyoruz annesi zırt pırt arıyor. erken gelin erken gelin diye. Böyle sırnaşık insanlar değiliz hoşlanmam da büyüklerin yanında öpüp koklasın beni sevmem yani. erkek arkadasım evdeyken yanıma gelip birşey gösteriyor annesi yanına çağırıyor. Hayır kadın beni istemiyo desem ne beğensem ertesi gün alıyor. Beni kızım diye kaydetmiş vs. Erkek arkadaşım annesine saygısızlık yapmaz sesini bile yükseltmez ve bu çok hoşuma gidiyor. sonuçta annesine saygısızlık yapan ilerde bana da yapar. Ama bazen anne arama dolaşıyoruz demesini istiyorum. her seferinde tamam diyor ama gitmiyoruz. E gitmeyeceksek neden tamam diyorsun kadına. oda gelmeyınce arıyor zırt pırt. annesinin de saygı duymasını istiyorum sonuçta uzağız ve anca bayramlarda yıllık izinlerde görüşüyoruz. (aileler tanıştı bu arada). bir de erkek arkadasım bana birşey söylüyor mesela dışarımı çıksak diyecek annesi hemen noldu ne dedi diye soruyor yahu sanane. erkek arkadasım da bişey yok anne diyor. Biraz anneci kendisi birazda benci. ortayı iyi bulur ben annesi hakkında konusmam pek ama annen biraz kıskanıyor dediğim zaman nasıl konusuyorsun felan demez. doğrudur askım panik atak var annem de endişeleniyor ondan der. güzelce açıklama yapar. benim tek korkum annesi evlenınce bize çok karışır mı çok bulaşırmı. çok büyük sıkıntı değil ama yazmak istedim :))))
evet bende bundan korkuyorum. o yuzden erkek arkadasıma şimdiden aşılamaya çalısıyorum ben karışılmaya gelmem ksııtlanmaya gelemem diye. O da benim söylediklerimi yapar yani burdaki konularda okuduğum gibi bi tavrı yok. annemin dediği olacak diye, hem benim dediğimi yapıyor hem de annesinin gönlünü hoş tutuyor. bana dokunmasın da oğluna ne derse desinSimdi büyük sıkıntı değil diyorsun ama ileride bu kv senin tek sıkıntın olabilir bu müdehaleci tavırla.
Salsın bi sizi bence ne bu böyle zaten cok kısıtlı zamanda gorusuyormussunuz.
Simdi boyle olan ilerde ohoo sizi hic rahat birakmaz maalesef
asla. annesini çok seviyorum. ve benim yanımda sert bi dille konusmak yerine anne dolaşıyoruz sen merak etme biz geliriz desin istiyoruz. aslında o konuda kadına hak veriyorum gibi yazdım. yani sonuçta süreklii geliyoruz diyor. ama gelmiyoruz. neden hoşuma gitsin bi anneye sert konusması ? içinizdeki kötülüğü bana yansıtmayın :)gelin gözüyle değilde, evlat gözüyle bakarsan, hiçbiri batmaz bunların..ayrıca yaşananlar senle değil, sevgilinle ilgili...
not: aslında senin yanında, sert bir dille konuşsa annesiyle, nasıl da mutlu olucan dimi:)
teşekkür ederim içim rahatladı biraz daha :)Laf soz olur diye dusundugu icin bu denli duyarli davraniyor olabilir mi ben kadinin halinde bi anormallik gormedim sen suan ona emanet sayilirsin haliyle herseyi bilmek istiyor. Nereye gidilcek vs. Ama evlenince boyle olmaz sevgilyken benm annem surekli arardi nerdesiniz hadi eve gel.5 olmadan evde ol. Nisanlandik annemin aramasi azaldi bazen kaynanam arardi esimi su lazim alda gel diyesimdilerde ise ikiside aramaz arayamaz evlendik artik ne arayacaklr durduk yere
teşekkür ederım :)Yeni taze heves. Sürekli yanında olun istiyor bence. Panik yapacak bişey yok gibi
teşekkür ederim kuruntumu yapıyorum diye düşünüyordum rahatladım şimdi :)Gayet normal anne tepkileri.Olmasi gerektigi gibi.Bence ewlenirseniz bunlari yapmaz nede olsa ikinizde bekarsiniz ne olur ne olmaz disarida diye endiseleniyo yoksa kiskanma soz konusu bile degil.
çok yakın değil yirmi dakika mesafelerde olacak sanırımbirbirinize yakın mı oturacaksınız
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)Ona emanet oldugun için böyle davrandığını düşünüyorum. Sonucta kadın sana karsı kırıcı bir söz dahi etmemiş. Sadece şuan onun yanında olduğun için sorumluluk altında hissetmiş ve bu gayet normalevlendiğinde geçer merak etme
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM , HAYIRLISI İNŞALLAH. BU YÖNDEN DÜŞÜNMEMİŞTİM HİÇ. TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİMhani bir laf vardır gelin ata binmiş ya kısmet demiş ,henüz evli diyilsiniz siz, misafir ve emanetsiniz , haliyle oda endişeleniyordur , o yüzden bu şekilde davranıyordur , evlenince bunların olacağını düşünmüyorum hakkınızda hayırlısı olur inşallah evlenir ve çok mutlu olursunuz
Birlikte yaşıyor onlar.O da mi oğlunu anca izinlerde vb görüyor yoksa birlikte mi yaşıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?