• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden önce sevgili ile yakınlaşma nasıl olmalı?

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhabalar bu konu kafamı kurcalayan bir şey sevgili ile çok ileri gitmeden bişeyler yaşamak doğru mu yani ciddi düşündüğünüz insan olursa tabi

Bu tarz konular son 2-3 gündür sıktı sanki.
Benim dediğim Ayşe'ye uymaz, Ayşe'nin fikri başkasına uymaz.
Biri der ki dini açıdan olmaz, ben derim ki dinlerin benim için değeri yok.
Kısacası size ve sizin bakış açınıza kalmış. Siz istiyor musunuz istemiyor musunuz, soru bu.

Bu tarz konular son 2-3 gündür sıktı sanki.
Benim dediğim Ayşe'ye uymaz, Ayşe'nin fikri başkasına uymaz.
Biri der ki dini açıdan olmaz, ben derim ki dinlerin benim için değeri yok.
Kısacası size ve sizin bakış açınıza kalmış. Siz istiyor musunuz istemiyor musunuz, soru bu.
Aynen öyle çok göreceli bir konu bana göre olmamalı Bi yandan da sevdiğin insan var karşında kafam karıştı

Aynen öyle çok göreceli bir konu bana göre olmamalı Bi yandan da sevdiğin insan var karşında kafam karıştı
Tamam işte, size göre olmamalı ise olmamalı o zaman. Sevgilinizin ne düşündüğünün pek de önemi yok.
Olmamalı derken sırf sevgiliniz istiyor diye olursa eğer üzülebilirsiniz ya da farklı psikoloji içine girebilirsiniz.

Bence bi kac masum öpücük ve bi kaç masum dokunuş olabilir. Ten uyumunu ölçmek açısından ve tabii içinizden geliyorsa. Bu kadarını söylüyorum ama istediği insanla istediğini yasayan ve pişmanlık nedir bilmeyen ve her yaptığından istedim de yaptım diyerek emin olabilen. O kisiden ayrılsa bile geri dönüp doğru muydu yanlış mıydı diye geçmişini değerlendirmeyen güçlü kadınlar benim görmek istediğim. Hoppa :KK15::KK36::KK39:

Sadece onu kaybetmemek adına yaşayacaksanız birşeyler o zaman asla yaşamayın derim. Şayet başka bi sebepten kaybedecek olursanız, kendi kendinizi yer bitirirsiniz çünkü. İçinizden gerçekten geliyorsa, sonu ne olursa olsun ben bu adamı seviyorum diyorsanız bu işe kalkışın ki bence hazır değilsiniz

ben bununla bişey yaşasam bile pişman olacağımı sanmıyorum yani masum şeylerden bahsediyorum
Bence bi kac masum öpücük ve bi kaç masum dokunuş olabilir. Ten uyumunu ölçmek açısından ve tabii içinizden geliyorsa. Bu kadarını söylüyorum ama istediği insanla istediğini yasayan ve pişmanlık nedir bilmeyen ve her yaptığından istedim de yaptım diyerek emin olabilen. O kisiden ayrılsa bile geri dönüp doğru muydu yanlış mıydı diye geçmişini değerlendirmeyen güçlü kadınlar benim görmek istediğim. Hoppa :KK15::KK36::KK39:

ben bununla bişey yaşasam bile pişman olacağımı sanmıyorum yani masum şeylerden bahsediyorum

İçinden geldiği gibi davran. Bence insan istediğini yapmazsa pişman olur daha çok. :KK31:

Sevgilim bu konuda çok ileri görüşlü yani ona göre normal iki insan birbirini seviyorsa
Gerçekten istiyor muyum? diye kendinize sormalısınız. ve asla ama asla karşımdaki erkek istiyor diye istemediğiniz bir şeye izin vermeyin. Karşınızdaki eğer sizi seviyorsa isteklerinize de saygılı olmak zorunda. Değilse sevmiyor demektir net.

Back
X