• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeden önce yaptığım şeyler aklıma geliyor.

papatyamgm1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
10
-2
1
30
Arkadaşlar merhaba;
Bana durduk yere birsey oldu 9-10 seneki evlenmeden önce yaptığım şeyler aklıma geliyor.
Aklıma takılıyor Daralıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama yok nerdeyse her dakika aklıma geliyor eşime karşı çevreme çok utanıyorum ne yapmam lazım bu vesveseden nasıl kurtulurum 😔

Acil ne yapabiliriz bilemedim. Ama herkes yapıyor, yaptı o yaptıklarınızı. Belki daha fazlasını. Kafaya takılacak şeyler değil. Eşinizden öncesi için eşinize karşı sorumluluğunuz yok.

Sorumluluk yok kısmında haklısınız da herkesin yaptığını nereden çıkardınız? 25-30 yaş arası olup ilk sevgilisiyle evlenen bir sürü kadın/erkek var, Türkiye burası

Arkadaşlar merhaba;
Bana durduk yere birsey oldu 9-10 seneki evlenmeden önce yaptığım şeyler aklıma geliyor.
Aklıma takılıyor Daralıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama yok nerdeyse her dakika aklıma geliyor eşime karşı çevreme çok utanıyorum ne yapmam lazım bu vesveseden nasıl kurtulurum 😔

İyi ki yapmışsın boşver. O yaşadıkların şu an seni inşa etti. Geçmiş geçmişte kalmıştır. O an eşini tanımıyordun eşine karşı niye utanasın

Arkadaşlar merhaba;
Her yaşta yaşanması gerekenler farklı.bir dönem hızlı yaşarsın, yaşın biraz daha ilerleyince akıllı uslu ilişkiler yaşamaya başlarsın.bundan daha doğal birşey yok.o yüzden delikanlı diyorlar zaten insanlara.çocukken oyun oynuyordum diye pişman oluyor musun?

Sorumluluk yok kısmında haklısınız da herkesin yaptığını nereden çıkardınız? 25-30 yaş arası olup ilk sevgilisiyle evlenen bir sürü kadın/erkek var, Türkiye burası
onlar da konu aciyorlar iste kkya "25 oldum 30 oldum hala hic sevgilim bile olmadi" diye.
cok da normal bir sey degil

Arkadaşlar merhaba;
alla alla merkür retrosundayız diyeceğim de değiliz.

çok mu fena şeyler yaptınız, birinin canını falan mı aldınız, gerçi bunun evlilikle de pek alakası yok ama...

önemli olan evlendikten sonra eşinize sadık olmanız, öncesi kimseyi ilgilendirmez, geçmiş gitmiş sizi de ilgilendirmesin artık.

Back
X